Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 12 мая 2013, 22:55
29087
140

Легкая победа Днепра во Львове + ВИДЕО

Подопечные Хуанде Рамоса одержали победу над «Карпатами»

| Обновлено 12 мая 2013, 22:55
29087
140
Легкая победа Днепра во Львове + ВИДЕО

«Карпати» вийшли на поле, знаючи про втрати очок їх турнірних сусідів з «Волині» та «Говерли». Новий-старий керманич «зелено-білих» Юрій Дячук-Ставицький після поразки в минулому турі в Ужгороді зробив певні перестановки у стартовому складі. Через травму Богатінов не потрапив до заявки на матч, тож на останньому рубежі знову діяв Мисак. Повернувся  атакуючу лінію Зеньов, потіснивши Кополовця на лаву запасних, замість Гаращенкова  в захисті діяв Озарків. У «Дніпрі» повернувся в напад Калініч і в півзахист Канкава.

У дебюті гри капітан «Дніпра» Кравченко небезпечно виконав штрафний, але ніхто з партнерів не дотягнувся до м’яча. Атаки гостей тривали, і підопічні Хуанде Рамоса впродовж декількох хвилин провели два голи у ворота Мисака. Спочатку Кравченко, який свого часу забивав на цьому стадіоні і у складі збірної України, нагадав про свої дальні і влучні удари, пробивши під поперечину воріт «Карпат». Згодом Селезньов скористався пасом Джуліано і з близької відстані подвоїв рахунок.

Швидкі пропущені голи внесли певний дисбаланс в оборонні редути господарів поля і в середині тайму вже Калініч, опинившись на ударній позиції, змінив рахунок на табло порожнього стадіону «Україна». «Карпати» намагалися налагодити дії у завершальній стадії атаки. Почав пристрілюватись по воротах Шеліхова Гладкий. Перший удар нападника львів’ян прийшовся у руки воротаря, а після наступного вже штанга рятує ворота гостей від неприємностей.

«Дніпро» продовжував володіти перевагою і міг оформити дубль Селезньов, але пробив впритул зі штангою. Після чергового небезпечного удару вже Мисак ліквідував загрозу після удару Олійника, який раніше на цьому стадіоні вже забивав «Карпатам».

Під час перерви Хуанде Рамос вирішив замінити захисника Стрініча на Мандзюка, а перший небезпечний момент виник після удару екс-карпатівця Федецького, але Мисак зіграв надійно. Забракло влучності і Джуліано, який пробив над поперечиною, а потужний удар Канкави прийняла на себе штанга воріт «Карпат». Суперники продовжували завершувати атаки дальніми потужними ударами, але Даушвілі і Селезньов вистрілили у «молоко».

Обидва тренери провели ряд замін, намагаючись освіжити атакуючі дії своїх підопічних. Від більш розгромного рахунку рятував «Карпати» Мисак, парируючи небезпечні удари Федецького і особливо Калініча, якому з лівого флангу атаки асистував Кобахідзе. Активно увійшов у гру Кополовець, дальній удар якого прийшовся поруч з рамкою воріт «Дніпра».

І все ж «Карпати» зуміли уникнути домашньої поразки з великим рахунком. Якщо удар Худоб’яка прийшовся над поперечиною воріт гостей, то після удару Голодюка, якому асистував Штіліч, м’яч таки перетнув лінію воріт суперника, причому м’яч торкнувся захисника Дугласа. Так перервалась безгольова серія львівського клубу проти дніпропетровського, яка тривала 593 (!) хвилини. Під завісу матчу відзначився і захисник «Карпат» Мілошевіч, який скористався пасом Кополовця. Для серба це був перший гол у цьому сезоні.

Але на цьому голи не завершились і у компенсований час відзначився джокер «Дніпра» Кобахідзе. У підсумку безвиграшна серія «Карпат» проти «Дніпра» зросла до 6 ігор: п’ять поразок та нічия. «Дніпро» ж в матчі з «Карпатами» збільшило пропускну у чемпіонаті серію до восьми ігор.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Гол Сергія Кравченка



Гол Євгена Селезньова



Гол Ніколи Калініча



Гладкий втратив супершанс левів, після пасу Кенії влучивши у дальню стійку



Автогол Дугласа



2:3. Гол Івана Мілошевича



2:4. Гол Сандро Кобахідзе



«Карпаты» (Львов) - «Днепр» (Днепропетровск) - 2:4

Дуглас Баселар, 79, автогол, Иван Милошевич, 88 - Сергей Кравченко, 16, Евгений Селезнев, 18, Никола Калинич, 28, Александр Кобахидзе, 92

«Карпаты»: Роман Мысак, Иван Милошевич, Игорь Пластун, Игорь Озаркив, Муртаз Даушвили, Олег Голодюк, Павел Ксенз, Игорь Я. Худобяк, (Семир Штилич, '75), Александр Гладкий, Сергей Зенев, (Марсело Марселиньо, '65), Леван Кения, (Михаил Кополовец, '58)
«Днепр»: Денис Шелихов, Артем Федецкий, Иван Стринич, (Виталий Мандзюк, '46), Дуглас Баселар, Евгений Чеберячко, Сергей Кравченко, (Денис Кулаков, '62), Джаба Канкава, Джулиано, Денис Олейник, (Александр Кобахидзе, '62), Евгений Селезнев, Никола Калинич

 Никола Калинич, 22. Джаба Канкава, 80.

Арбитр: Александр Дердо (Ильичевск)

Удары (в створ): 9 (5) – 14 (11).
Угловые: 0 – 5.
Офсайды: 1 – 4.

Зрителей: 0
Оценка поля: 4
Честная игра: 8,000 - 7,428.

КАРПАТЫ - ДНЕПР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Sport.ua

События матча

90’ +2
ГОЛ ! Гости вышли 4 в 3: Кулаков прострелил из 19-го сектора, Александр Кобахидзе(Днепр Дн) принял мяч в 46-м секторе и точно пробил в дальний угол.
88’
ГОЛ ! Кополовец прострелил с правого фланга, мяч долетел до Ивана Милошевича(Карпаты) в 36-й сектор и защитник Карпат не упустил свой момент.
79’
ГОЛ ! Голодюк, сыграв в "стенку" со Штиличем, ворвался в штрафную, а Дуглас Баселар(undefined) в 35-м секторе выбил мяч и круглый залетел в угол ворот Днепра.
28’
ГОЛ ! Олейник пробил из 35-го сектора, мяч попал в Николу Калинича(Днепр Дн), который из 36-го сектора расстрелял ворота.
18’
ГОЛ ! Джулиано в 54-м секторе подобрал отскок, сделал поперечную передачу на никем не прикрытого Евгения Селезнева(Днепр Дн), который из 44-го сектора отправил мяч в сетку.
16’
ГОЛ ! Сергей Кравченко(Днепр Дн) подобрал мяч в 34-м секторе, развернулся и классно пробил под перекладину - мяч пулей влетел в сетку.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 140
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Хрюн Моржов
Что-то радости не вызывает эта победа. Локальные победы при откровенно проваленном общем результате - пиррова победа. Очень жаль, что мы имеем очередной провальный сезон...
Zhora15
Дим ти курва,так зруйнувати команду,щоб тобі добре жилося....
Veteran80
Днепр находит свою игру, хотя до осенней еще очень далеко!
Marchello_
поздравляю Ликёро_Водочный с победой
alessandro13
_________________________________________________________
А надо было всё-таки блевануть и... захлебнуться рвотной массой!
alessandro13
_________________________________________________________
Если команд, то "обЕих"!
Pitbull 666
Главное, не плач)))) Всё у тебя наладится!)
kipr06
Днепр оказался просто пушечным мясом для Динамо. Обидно...
заяц Мазай
ВИ ХТО ТАКОЙ? ШОТО Я НЕ ПОНЯЛ.Навэрно сказочник!
Pitbull 666
Rockwell – Constantcomplexrhythmicsound
Pitbull 666
Вот, он, вывод - апосля! ХД))))
Pitbull 666
Вот тебе вывод)
Pitbull 666
Нет! Брат! Вспомни, что я тебе говорил, месяц назад))))Смотри, любуйся)))))) Киев-Днепр-Алкоголь!!!
Жулик
Карпаты (Друзьбья) Динамо Го..но! Днепр-Лбвов= АЛКОГОЛЬ! Киев это ФКККККККККККККККККККККККККККККККККККК! Которых тащат!
Pitbull 666
Gridlok – Here To Wherever
Pitbull 666
Ovey – Warzone - [vk.com/omvision]
... Как красиво!.............
Pitbull 666
Пару минут!
Pitbull 666
На втором пк посмотрю, отпишусь. Давно им не пользуюсь. Хотя... пару сек..
Жулик
И тебя поздравляю ПИТ! Днепр ЛУЧШИЙ)
P.S. Напиши в ICQ!
Pitbull 666
Жулик