Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 апреля 2013, 21:44
16390
46

Возвращение Арсенала наступает в матче с Карпатами

Ударный первый тайм становится предвестником разгромной победы Юрия Бакалова

| Обновлено 22 апреля 2013, 21:44
16390
46
Возвращение Арсенала наступает в матче с Карпатами

До цього поєдинку суперники підійшли з двома невтішними безвиграшними у чемпіонаті серіями: «Арсенал» не знав радості перемог у восьми матчах, а «Карпати» - у п’яти. Обидва наставники вирішили суттєво змінити стартові склади своїх підопічних. В складі «канонірів» вперше у весняній частині сезону на поле вийшов Валяєв, а Бушман вперше з’явився у стартовому складі киян. Місце у воротах «Карпат» зайняв Мисак, Озарків змістився на лівий фланг оборони, а Ксьонз навпаки, діяв на звичному для себе місці крайнього півзахисника, залишивши правий край захисту на Жовтюка. Серед глядачів на трибунах особливо уважно спостерігали за грою гравці «Карпат», які перебувають у столичних клубах на правах оренди: Лукас – у «Динамо», Ткачук і Мартинюк – в «Арсеналі».

«Каноніри» активніше розпочали гру, і Жовтюк встиг заблокувати удар Бушмана, який знаходився у центрі штрафного. Згодом Мисак помилився на виході, намагаючись випередити Адійю, який на правому фланзі атаки, зачепившись за ногу Озарківа, опинився на газоні, і Абдула без роздумів призначив пенальті. Капітан «Арсеналу» Аржанов, який вперше у складі столичного клубу пробивав з позначки, свого шансу не втратив. Зрештою, «каноніри» у поточному чемпіонаті ще жодного разу не схибили при виконанні трьох 11-метрових ударів. Для Аржанова цей гол виявився ювілейним, 20-м, у чемпіонатах.

Не встигли гості оговтатись від такого розвитку подій, як пропустили і другий швидкий гол. Цього разу атака йшла лівим краєм і прострільну передачу Аржанова в один дотик замкнув Адійя, провівши перший весняний гол. До речі, саме Адійя забив гол «Карпатам» і у матчі першого кола. Міг змінити хід поєдинку епізод, коли після удару Гладкого м’яч влучив у руку Рафаела Сантоса, але арбітр вважав, що порушення правил не було.

Костов вдався до радикальних дій і вирішив провести одразу дві заміни, випускаючи на поле Гаращенкова і Кополовця, проте під кінець тайму господарі провели ще й третій гол. Мисак не зумів впоратися з потужним дальнім ударом Богданова, який влучно пробив зі штрафного. У свою чергу Голодюк, виконуючи стандарт, пробив вище воріт Реви, який нагадаємо у першому колі пропустив у Львові аж шість голів, коли ще виступав за «Кривбас».

Після перерви вже активніше розпочали гру «Карпати». У дебюті тайму після розіграшу кутового небезпечно пробивав головою Балажіц, який забивав киянам у першому колі, але досвідчений Рева рятує «Арсенал» від неприємностей. Почав вводити у бій свіжі сили і Бакалов, замінивши досвідченого Валяєва на Пеле, який цього року ще не з’являвся в основі. Проте небезпечні моменти продовжували виникати біля воріт господарів, і після удару Кополовця м’яч прошмигнув впритул з дальньою штангою.

Гра на деякий час точилася в середині поля і гольових моментів не виникало, причому у багатьох випадах через брак завершальних передач партнерам. Під кінець поєдинку суперники обмінялись голами. Спочатку Кенія добив у ворота м’яч, який після удару Штіліча влучив у поперечину воріт, а через хвилину захисник Романчук замкнув флангову навісну передачу Герасим’юка. Так «Арсенал» вперше з початку чемпіонату провів у грі одразу чотири голи. Міг змінити рахунок і захисник «Карпат» Пластун, але з декількох метрів влучив у Реву і все завершилось лише кутовим. Не пощастило у цій грі і Гладкому, удар якого встиг парирувати Рева.

У підсумку «Арсенал» здобув вже четверту у лізі перемогу з великим рахунком над «Карпатами», в тому числі втретє на своєму полі. Підопічні Бакалова, набравши важливі три очки, суттєво відірвались від зони вильоту. На «Карпати» ж тепер чекає домашній поєдинок проти «Зорі», яка в минулому турі теж зазнала великої поразки, ще й на своєму полі.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Арсенал» (Киев) – «Карпаты» (Львов) – 4:1 (3:0)

«Арсенал»: Виталий Рева, Александр Романчук, Майкл Одибе, Милан Обрадович, Рафаэл Сантос, Андрей Богданов, Владимир Аржанов, Юрий Бушман, (Олег Герасимюк, '62), Сергей Валяев, (Пеле, '57), Владимир Гоменюк, Доминик Адийя
«Карпаты»: Роман Мысак, Грегор Балажиц, Игорь Пластун, Игорь Озаркив, (Сергей Гаращенков, '34), Игорь Я. Худобяк, Леван Кения, Павел Ксенз, Семир Штилич, Александр Гладкий, Олег Голодюк, (Марсело Марселиньо, '58), Николай Жовтюк, (Михаил Кополовец, '35)

Судья: Анатолий Абдула (Харьков)

 Владимир Аржанов, 7, с пенальти, Доминик Адийя, 11, Андрей Богданов, 42, Александр Романчук, 78 - Леван Кения, 77.
 Владимир Аржанов, 44. Доминик Адийя, 54. - Игорь Озаркив, 7. Игорь Я. Худобяк, 30. Сергей Гаращенков, 45. Семир Штилич, 59. Леван Кения, 89.

Удары (в створ): 10 (5) – 14 (8).
Угловые: 6 – 6.
Офсайды: 0 – 4.

Зрителей: 3.306
Оценка поля: 3
Честная игра: 7,500 - 6,250.

АРСЕНАЛ – КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 46
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
I_LOVE_UKRAINE
А свою поведінку, ти як розцінюєш? (якщо припівняти образи МГК=КаЛпати)
Убого-інтелігентне шолі?
А по тій історії - то вона дуже неоднозначна, адже в ітозі і Дим може попасти, а себе б єврейчик не підставляв...
Anonymous
Когда заканчиваются аргументы вход идут оскорбления. Типичное поведение убогих.
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Anonymous
* к львовскому футбольному клубу
Anonymous
Отвечу вам. Ненависть к КаЛпатам у меня появилась с 2008 года. Когда "пан" Дыминский замутил эту Санта-Барбару с "договорным" матчем. До этого я к львовскому нормально относился, а после этого эпизода ФК Карпаты стали для меня ФК КаЛпаты...
Хрюн Моржов
Все прикольней на сайте. Заголовок и анонс на русском, текст - на украинском!
Что касается последних игр Карпат, с учетом отличного матча с Киевом - это кроме как дикостью руководства в купе с рас.пиздяйством игроков, я ничем объяснить не могу.
Наверное это кому-то нужно. Не хочется верить, что Карпаты стали тем же бесполезным балластом, что и Волыни с Ильичевцами и запорами.
NEVALACHKA
Вболівав за Карпати, але віддаю належне Арсеналу 4 серйозні атаки і 4 голи!!!
I_LOVE_UKRAINE
Anonymous — 23.04.2013 01:43
Жду с нетерпением 27 тур и разгром КаЛпат от Говерлы. Не зря сегодня господин Шуфрич матч посещал. Наверное что-то да для себя и своей команды подчеркнул. А то что начнет Говерла мы в 30 туре завершим.
----------------------
Ну, хто би сумнівавався, знову Харків, ви усюди встигаєте "відзначитись".
Потім так дивно бачити, як якийсь тролль типу "каріни-дукалісної" напише (мг*к) і вони верещять де бан - команду обізвали, двойні стандарти на спорт.юа ))
звітки стільки желчі?
massimo2012
Таких гравців.як Озарків:перший гол привіз.другий гол біг позаду трусцою за нападником.я тобі можу з десяток з обласної ліги представити.
Щоб подивитися товарняк Карпат з винниківським Рухом я би гроші заплатив.
Anonymous
Во и минусы пошли. Значит правда. А правду как известно никто не любит
Anonymous
Жду с нетерпением 27 тур и разгром КаЛпат от Говерлы. Не зря сегодня господин Шуфрич матч посещал. Наверное что-то да для себя и своей команды подчеркнул. А то что начнет Говерла мы в 30 туре завершим. И будьте уверены мы вам подарков таких как сделал вам Черноморец в прошлом сезоне делать не будем.
AndreyTT-8_Type_S
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
cdboss1
нема колективу і тактики нема,одні самолюби хочуть занести мяч в ворота,,,де УДАРИ??? Той кенія вже заграв???
fan_ukraine
самокритично. А главное правда! Плюсую!
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Костя (Сумы)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
vismut58
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Scouter7
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
I_LOVE_UKRAINE
та він і сам бандерівець з Івано-Франківська, якщо я не помиляюсь