Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Художественная гимнастика
| Обновлено 10 апреля 2013, 15:06
3123
0

Киевские гимнастки выиграли международный турнир Primera-Cup

В Виннице прошел престижный турнир по художественной гимнастике

| Обновлено 10 апреля 2013, 15:06
3123
0
Киевские гимнастки выиграли международный турнир Primera-Cup

У спорткомплексі Вінницького педагогічного університету за підтримки обласного відділення Національного олімпійського комітету України відбувся міжнародний турнір з художньої гімнастики «Primera-Cup».

У змаганнях взяли участь 350 юних грацій з Росії (Краснодар і Петрозаводськ), Білорусі (Гомель), збірна Молдови. Регіони України представляли 4 команди з Києва (зокрема, зі школи Дерюгіної), 2 колективи Донецька, збірні Дніпропетровська, Одеси, Запоріжжя, Львова, Миколаєва, Херсону, Чернігова, Кіровограду, Горлівки, Білої Церкви, Кривого Рогу, Кам’янця–Подільського, Бердянська, Вознесенська. А також 3 місцеві команди: вінницькі ДЮСШ № 1 (клуб «Прем’єра»), ДЮСШ «Темп» та ДЮСШ Калинівки.
 
Програма турніру включала змагання серед майстрів спорту, кандидатів у майстри та серед розрядників. Дівчата виконували вправи з предметами (м’яч, обруч, булава, скакалка) і без них. Учасниці (віком від 5 до 17 років) були розподілені відповідно за віковими категоріями.
 
У підсумку в командному заліку переміг спортивний ліцей (Біла Церква Київської області), який є базою для формування юніорської збірної України. На 2-у місці – вінницький клуб «Прем’єра», на 3-у – команда Петрозаводська (Росія).
 
Призерки в особистому заліку, окрім традиційних медалей і грамот отримали цінні подарунки від спонсорів і партнерів турніру.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.