Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 апреля 2013, 17:43
19428
72

Донецкий Металлург громит Карпаты

Чудо-гол Полевого ставит восклицательный знак в разгроме «Карпат»

| Обновлено 07 апреля 2013, 17:43
19428
72
Донецкий Металлург громит Карпаты

Перед початком звітного поєдинку уболівальників перш за все цікавило, як Ніколай Костов, який свого часу очолював і донецький «Металург», та Юрій Максимов вирішать кадрові проблеми, що виникли після суттєвих дискваліфікацій своїх підопічних. У господарів вперше у весняній частині чемпіонату на поле вийшов Баранівський та повернувся в стартовий склад досвідчений Дімітров. У «Карпат» вперше в основний склад потрапив Завійський, якому через декілька днів виповниться лише 18 років. Повернулися в основу «зелено-білих» Гладкий, Марселіньо та Балажіц, а Озарків знову почав діяти на більш звичному для себе місці в середині поля.

Донецька команда, які і належить господарям, активніше розпочала поєдинок і досить швидко відкрила рахунок. Макрідіс вивів на ударну позицію Жуніора Мораеса, який фінтом перехитрив Богатінова і пробив у незахищені ворота. Але на цьому неприємності для «Карпат» не закінчилися. Після флангової передачі Нельсона м’яч від Чечера відскочив до неприкритого Леонардо, який потужнім дальнім ударом сходу пробив впритул з дальньою штангою. Для бразильця це був прем’єрний гол у лізі, який він провів у п’ятій грі.
Реальну нагоду скоротити відрив у середині тайму мав Гладкий, який з вигідної позиції не влучив у рамку воріт. У свою чергу Мілошевіч, який у цій грі виконував функції капітана команди, вчасно підставив ногу після дальнього удару Дімітрова, і м’яч зрикошетив на кутовий.

Ледь розпочався другий тайм, як арбітру Дмитру Кутакову знову довелося фіксувати взяття воріт «Карпат». Після передачі Траоре до штрафного увірвався Жуніор Мораес і ударом під поперечину оформив свій 3-й дубль у лізі, довівши лік своїх голів у чемпіонаті до десяти. Нагадаємо, що саме Жуніор Мораес забив переможний гол і в матчі суперників у першому колі у Львові.

Після цього почалися масові заміни  у складах обох клубів. Зокрема відбувся дебют у «Карпатах» Гаращенкова, який свого часу виступав за молодіжний склад іншого донецького клубу «Шахтаря». Гості могли провести гол престижу, але Гладкий пробив головою над поперечиною воріт вихованця львівського футболу Паньківа. Під завісу матчу красень-гол провів і захисник Польовий, який потужним ударом сходу у дальню «дев’ятку» відкрив лік голів за «Металург».

У підсумку «Металург» здобув 180-у перемогу в чемпіонатах, в тому числі 35-у  з великим рахунком. В Донецьку «зелено-білі» перервали свою забивну серію, яка тривала п’ять ігор. Тож домашні ворота донецького «Металурга» залишаються сухими впродовж 450 (!) хвилин. Підопічні Юрія Максимова після цієї перемоги піднялися на шосте місце у турнірній таблиці і відстають від «Чорноморця» лише на чотири пункти.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Металлург» (Донецк) – «Карпаты» (Львов) – 4:0 (2:0)

«Металлург»: Юрий Панькив, Артем Барановский, Владимир Полевой, Вячеслав Чечер, Данило, Велизар Димитров, (Джордже Лазич, '61), Леонардо де Соуза, (Жозе Соарес, '77), Константинос Макридис, Грегори Нельсон, (Лоренцо Эбесилио, '51), Драман Траоре, Жуниор Мораес
«Карпаты»: Мартин Богатинов, Грегор Балажиц, Иван Милошевич, Олег Голодюк, (Сергей Гаращенков, '69), Владимир Бидловский, Игорь Озаркив, Павел Ксенз, Леван Кения, (Семир Штилич, '54), Александр Гладкий, Марсело Марселиньо, Тарас Завийский, (Сергей Зенев, '58)

Судья: Дмитрий Кутаков (Бровары)

 Жуниор Мораес, 15, Леонардо де Соуза, 29, Жуниор Мораес, 54, Владимир Полевой, 90.
 Данило, 14. Константинос Макридис, 31. Драман Траоре, 86. - Иван Милошевич, 1. Грегор Балажиц, 56. Сергей Гаращенков, 93.

Удары (в створ): 10 (6) – 3 (1).
Угловые: 11 – 7.
Офсайды: 5 – 3.

Зрителей: 2.800
Оценка поля: 5
Честная игра: 7,500 - 7,000.

МЕТАЛЛУРГ Д – КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 72
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
massimo2012
Хабаровський.Зараз сонечко пригріє і кілька тисяч футбольорів області вийдуть на поле мяч буцати.Я якось хотів би за своїх вболівати.Он покійний Батич в сусідньому підїзді жив.А от Капати а-ля аргентино-бразило Металл якось мене не влаштовує.
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Darinka
Сочувствую вам,г-н Костов...
UkrGame777
ну что бендеры?) есть ли тут те, кто в прошлом туре с Шахтой кидал снежки?)покажитесь, увольни)понравился разгром?
vismut58
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
rno555
це було щось жахливе
lennon750
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
san68-68
Во-первых посмотри в календарь, во-вторых вердикт Лозанны объявят 30-го апреля. Если ты уже знаешь вердикт - объяви. Заодно и ссыль на источник (желательно из суда, который вынес решение). А пока решения не объявлено, заявлять, что всё так и было и Карпатам не нужен отрыв от предпоследнего места минимум в 9 очков я бы не спешил.
Хрюн Моржов
Если речь о том, что нужно за семь туров иметь отрыв в 21 очко, то не обеспечили. С таким же успехом, Шахтер не обеспечил себе золота. Я не веду речь о теоретических шансах даже после сегодняшней победы Закарпатья, аннулировать разрыв в восемь очков. Если Карпаты заиграются, то все может быть, но не на практике.
Интересный ты парень. Пишешь о том, что львовяне не обеспечили отрыва в девять очков по окончанию сезона, т.е. Признаешь, что Карпаты сдали тот матч харькову, и тут же мне упреки, мол я свечку не держал при той сдаче. Ты уж сам определись пожалуйста, или я пишу бездоказательно и Карпаты с Металлом ни в чем не виноваты, но тогда сегодня Карпаты уже решили свою единственную задачу и матч МД могли сливать без последствий. Или уж наоборот, если задача не решена, то несколько назад они все де подписали с Металлом слив в четыре гола.
andrijoo
гнати в шию костова корови пасти
cdboss1
якщо взяти весь західний регіон то можна сколотити хорошу команду,а зараз вже 8 очок від Говерли,не факт що не вилетять
massimo2012
Як на мене.Карпати могли б на своїх вихованцях плюс сусідських нижче 6 місця не опускатися.Сумніваюся.що в 600 тис.Чорногорії більше футболістів.ніж у Львові і області.а як грають.
cdboss1
треба розігнати тих пихатих легіонерів карпат,тупо приїхали бабло заробити
massimo2012
Очки по ходу чемпіонату ніхто знімати не буде.
А от вини Димінського є багато-сталінське відношення до людей.Одні підуть -будуть інші.На жаль часто нові приходять гірші ніж були.Якби до тих гравців.що є добавити Кузнєцова.Кожанова.Федецького прикупити Федорчука який поруч грав- нічогенька була б команда?
Bing00
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
san68-68
Ты это лишь-бы ляпнуть сочинял? Во-первых для Карпат ещё ничего не решено в этом сезоне и нужно будет постараться остаться в "вышке" и удержать отрыв не меньше, чем в 9 очков от предпоследнего места. Так что ни о какой сдаче тут и речи быть не может. Во вторых на счёт прецендентов и опыта это ты такой вердикт вынес? Есть конкретные доказательства, лично присутствовал (участвовал)? В третьих тех, кто болел за Металлург я и поздравил. А такие есть. И на стадионе, как я видел, были люди, которым была интересна игра и они поддерживали свою команду сколько б их не было.
Команда сыграла здорово. А Карпаты без Худобяка и Пластуна была никакой сегодня ( к моему большому сожалению). Имхо
massimo2012
Друже Хрюн.на жаль Карпати ще далеко не виконали завдання залишення в вищці.
pinboll
При таком знании распределения болельщицких симпатий, и такое безграмотное видение турнирной таблицы.
Кто тебе сказал, что Карпаты уже обеспечили себе, как минимум, 14-ое место???
Ты сам придумал???
massimo2012
Карпати.як в казці-чим далі.тим страшніше.Особливо страшно буде наступний сезон з -9 починати.
Хрюн Моржов
А таковые имеются? В смысле, болельщики Металлурга? В Донецке и области все за Шахтер болеют, разве что сотрудники клуба МД. Да и те в первую очередь за Шахтер, затем за своих. Субординацию нужно соблюдать перед папой. Пол процента болеют за Ильичевец, но только в Жданове. Есть те, кто просто рад поражению Карпат, но они не болельщики Металлурга.
Что касается Карпат, то команда выполнившая свою задачу на сезон - остаться в вышке, либо уже в загуле, либо (нельзя этого исключать) подзаработала деньжаток. Я не утверждаю, но исключать продажи игры при такой коррупции в футболе, нельзя никак. Тем более, что прецеденты известны. А у Карпат еще и опыт.