Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2504
0

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Команді суперника не показував»

«Кардинал-Ровно» – «Енакиевец» – 6:1. Послематчевая пресс-конференция

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Команді суперника не показував»

На післяматчевій прес-конференції першим в обійми преси потрапив автор четвертого голу в ворота «Єнакієвця», гравець МФК «Кардинал-Рівне» Сергій Тригубець:

- Мій фізичний стан бажає кращого. Проте, не знаю як хто, але я налаштовувався на «Єнакієвець», як на звичайну гру. Але, разом із тим, розраховував, надіявся і молив Бога, щоб ми сьогодні перемогли і нам на щастя це вдалося.

Лише з третьої спроби вдалося запросити на прес-конференцію головного тренера «Єнакієвця» Олега Солодовника, його настрій явно не сприяв спілкуванню, напевно тому він і був не багатослівним:

- Перш за все хочу привітати МФК «Кардинал-Рівне» з перемогою. На жаль, ми пристойно виглядали лише 10 хвилин, тому і немає що коментувати по грі. Все на табло. Всім до побачення і дякую!

Як завжди завершував прес-конференцію граючий головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний:

- У Олександра Бондаря навіть не знаю, що за хвороба, чи ОРЗ чи грип, але він вийшов на гру з температурою 38 градусів. Наковтався таблеток і грав. Плюс Андрій Паршиков переболів грипом і тільки на гру вийшов. Маринюк на уколах. У нього теж проблема. Тригубець після травми, в нього в нозі так і залишився шуруп, тому грати йому було непросто. Окрім того, через травму ще й Ситник не тренувався. Як бачите, ціла низка гравців була не в кращому стані, тому я переживав, як вони підійдуть до гри. Але дякую Богу, що так сталося, ми позабивали голи і виграли.

Я особисто вивчав гру суперника. Команді суперника не показував. Я сам вивчаю досконало супротивника, а потім ставлю своїм гравцям завдання на гру. Скажу, що сьогодні гра в нас вийшла, наші все правильно робили раз такий результат, раз такий рахунок.

Пропустивши гол, мені потрібно було щось перебудувати, тому я замість Паршикова випустив Тригубця. Потрібно було збити цей темп, гравцю зачепитися за м’яч. А так, як Сергій, на мою думку, один з найкращих «стовпів», то навіть, якщо він вийде на майданчик із зламаною ногою на інвалідному візочку - все одно буде кращим. Тобто він прийме м’яч і віддасть. Рухатися йому тяжко, але він майстер і цим все сказано.

Якщо ми хочемо потрапити до четвірки, то нам потрібно вигравати всі наступні матчі. Якщо ми виграємо всі матчі, тоді якісь шанси будуть. Але зараз вже так виходить, що навіть перемога в усіх матчах не дає гарантії на місце в квартеті. Отже не все від нас залежить. Але будемо надіятися і грати до останнього. Заключна гра з «Ураганом» покаже вийдемо чи ні.

Кілька слів скажу про Сергія Тригубця. Для нього зараз складний період. У минулому році він пережив чотири операції. У цьому році йому знову зробили операцію. Два переломи в нього було в цьому році. Перший раз він був у гіпсі, а на другий раз робили операцію і вкрутили шуруп. Сьогодні він з ним грав. Сергій вийшов на майданчик і можна сказати грав з листа. Адже потренувався з нами лише тиждень. Я вважаю, що зараз у нього не кращі фізичні кондиції, але є досвід. Сергій Тригубець це такий гравець - майстер. Півмоменту і гол. М’яч до нього сам іде. Ви самі бачили, що ніби момент вже відіграний, але м’яч до нього сам вертається і каже «На, забий мене». Удар і гол. Це такі гравці, які нам були потрібні. Якби Тригубець прийшов до нас на початку сезону, то я думаю, що зараз був би зовсім інший результат. І це точно. Зараз би команди дивились нам у слід, а не ми їм. Але, як бачите, нам не хватило і не хватало таких навіть двох гравців для доукомплектації. Молодим гравцям все-таки важко грати стабільно. Але нічого. Шишки набиваємо і з цього маємо. Нехай там президент думає, як доукомплектовуватися. Тренер так само. Кого треба убрати, кого добирати.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Источник: Белик ударил 70-летнего Ищенко после игры Шахтер U19 – Динамо U19
Футбол | 10 мая 2024, 22:37 22
Источник: Белик ударил 70-летнего Ищенко после игры Шахтер U19 – Динамо U19

Юниоры донецкого «Шахтера» проиграли киевскому «Динамо» со счетом 1:2

Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0
Другие виды | 10 мая 2024, 06:15 0
Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0

Хорватия отгрузила в ворота Люксембурга 18 безответных мячей

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.