Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 02 апреля 2013, 17:41
923
0

Суперлига. Анонс игрового дня

Во вторник финиширует регулярный сезон украинской баскетбольной Суперлиги

| Обновлено 02 апреля 2013, 17:41
923
0
Суперлига. Анонс игрового дня

В останній ігровий день регулярного відбудуться два матчі між принциповими суперниками.

Принципові суперники

«Донецьк» і «Будівельник» упродовж кількох останніх сезонів перетворилися на принципових суперників. І хоча в нинішньому сезоні достроковий переможець регулярного чемпіонату в матчах із «тиграми» не мав особливих проблем (81-60 та 68-56), в останній грі перед стартом плей-офф донецька команда, навіть незважаючи на відсутність турнірної мотивації, гратиме лише на перемогу.

Передматчеві цитати

На принциповому характері двобою з «Будівельником» наголосив і виконуючий обов’язки головного тренера «Донецька» Олексій Єфімов: «Нам залишається тільки працювати й готуватися до плей-офф. У першу чергу, до гри з «Будівельником», яка вже у вівторок і яка дуже принципова за будь-яких обставин. Потім уже будемо готуватися до чвертьфіналу проти «Азовмашу». Ми все робимо поступово, крок за кроком… Думаю, що гра «Донецьк» – «Будівельник» завжди принципова, незалежно від того, в яких умовах команди підходять до матчу, яке турнірне становище мають. Це завжди принципові й завжди цікаві для глядачів поєдинки».

Налаштований дати бій «тиграм» на їхньому майданчику й наставник «Будівельника» Айнарс Багатскіс: «Для нас цей матч не буде простою формальністю, я ніколи не вважав вірним ставитися навіть до позбавленим турнірного значення ігор без належної уваги, сподіваюся, що наші гравці зі мною солідарні. Інша справа, що в цій грі дійсно є можливість дати відпочити кільком хлопцям і водночас спробувати переглянути у справі гравців, які отримували менше часу. Я б хотів, щоб ті, хто вийде на паркет, поставилися до суперника з належною повагою та грали на перемогу, адже це фактично наша генеральна репетиція перед матчами плей-офф. У нас нарешті зібрався практично оптимальний склад! Зараз не вистачає лише Дайнюса Шаленги, зате відновився Ріхардс Куксікс… Ми хочемо завершити регулярний чемпіонат перемогою».

Південне дербі

У двох попередніх матчах «ОДЕСА» двічі поступилася «Хіміку»: 80-91 у першому колі, 78-70 – у другому. Втім, обидві гри підтвердили статус дербі, минувши в напруженій боротьбі. І хоча цього разу жоден із суперників не має турнірної мотивації, можна очікувати на принциповий характер третього в сезоні двобою географічних сусідів.

Передматчева цитата

Утім, Звєздан Мітрович, головний тренер БК «Хімік», як завжди, має свою думку з цього приводу: «Наприкінці регулярного сезону бувають ігри, які нічого не значать для турнірної ситуації. На жаль, це одна з таких ігор. Що важливо в такому матчі? Звичайно ж, зіграти акуратно, щоб ніхто не отримав травму. Попереду в нас плей-офф. Тому від цієї гри важко очікувати чогось іскрометного, незважаючи на те, що це дербі. Минулого місяця ми зіграли дуже багато матчів, і накопичилася втома. Крім того, ще вчора ми мали важку гру проти БК «Донецьк», після якої, звісно ж, подолали тривалий шлях додому. Наше завдання – відновитися й дати ігровий досвід тим гравцям, які його не мали з різних причин».

Суперліга

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.