Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 27 марта 2013, 17:34
1122
0

Суперлига. Анонс игрового дня

В рамках очередного тура баскетбольной Суперлиги будет сыграно четыре матча

| Обновлено 27 марта 2013, 17:34
1122
0
Суперлига. Анонс игрового дня

У середу відбудуться чотири матчі регулярного чемпіонату Суперліги, результати яких здатні суттєво вплинути на розподіл місць вгорі турнірної таблиці.

Центральний матч

У центральному матчі ігрового дня зустрінуться четверта й друга команди чемпіонату. Причому, від підсумку протистояння «Азовмашу» й «Хіміка» значною мірою залежить розподіл місць у турнірній таблиці з другого по шосте. Поки що команда Звєздана Мітровичамає кращі шанси закріпитися на другій сходинці, втім, і маріупольці як мінімум можуть піднятися на третю позицію, а враховуючи наполегливість найближчих переслідувачів, обидва суперника гратимуть лише на перемогу.

У нинішньому сезоні

У нинішньому сезоні команди обмінялися виїзними перемогами. В Маріуполі домінували баскетболісти «Хіміка» (74-66), в Южному – «Азовмашу» (88-66).

Цікавий факт

Для наставників майбутніх суперників – Сергія Заваліна («Азовмаш») і Звєздана Мітровича («Хімік») зустріч стане першою в сезоні, адже в першому колі діями команд керували відповідно Александар Кесар і Зоран Мартич, у другому – Сергій Завалін і Зоран Мартич.

Дуель

Центральним протистоянням матчу може стати дуель двох плеймейкерів – Лінна Гріра («Азовмаш») і Віллі Діна («Хімік»). Саме від нейтралізації першого номера южненців, який неодноразово вирішував долі матчів у нинішньому сезоні, залежатиме успіх маріупольської команди.

З оновленими складами

У складах обох команд напередодні третьої в сезоні очної зустрічі відбулися кадрові зміни. Так, замість американського свінгмена Менні Харріса «Азовмаш» дозаявив нігерійського центрового Акінлолу Акінгбала. Своєю чергою, «Хімік» на правах оренди підсилив форвард «Києва» В’ячеслав Бобров. Для новачка южненців гра матиме принциповий характер, адже розпочинав свою професійну кар’єру форвард саме в «Азовмаші».

Втрата

Водночас «Хімік» не зможе розраховувати на захисника Сергія Попова, який, за словами наставника южненців Звєздана Мітровича, зазнав травми в матчі з «Будівельником».

У боротьбі за четвірку

І «Ферро-ЗНТУ» в матчі з «Кривбасбаскетом», і «Політехніка-Галичина» у грі з «Дніпром» намагатимуться здобути перемогу, що дозволить їм розраховувати на місце в четвірці, яке дає перевагу власного майданчика. Причому, зробити це буде непросто, адже, втративши турнірну мотивацію, криворіжці та дніпряни почали демонструвати дуже якісний баскетбол, здобувши по три перемоги поспіль в останніх матчах із серйозними суперниками.

Не випадково наставник «Ферро-ЗНТУ» Кирило Большаков остерігається «Кривбасбаскету», який грає від душі та без тягаря відповідальності:

У погоні за лідерами

«Донецьк» перебуває на шостому місці в турнірній таблиці, однак має гарні шанси піднятися одразу на кілька сходинок. Для цього, зокрема, потрібно перемагати «Київ», який напередодні матчу втратив В’ячеслава Боброва (оренда в «Хімік») і капітана Артема Швеця (травма гомілкостопу).

Утім, «тигрів» мають насторожити підсумки двох попередніх матчів із «вовками». Так, у першому колі «Донецьк» поступився на виїзді з рахунком 71-79, а в другому – вдома вирвав мінімальну перемогу в суперника (74-73).

«Так, «Київ» зараз на дні турнірної таблиці чемпіонату Суперліги, – зауважив перед грою з киянами форвард «Донецька» Іван Раденович. – Тим не менше, не варто зовсім недооцінювати цю команду. В першому колі чемпіонату їм вдалося в нас виграти, а в другому – ми, доклавши чималих зусиль, вирвали перемогу. Звичайно, зараз ситуація дещо інша. Якщо ми зіграємо на тому ж рівні, який демонструємо впродовж останньог місяць, то в нас не повинно бути проблем у завтрашньому поєдинку».

Суперлига

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Золото Билодид на ЧЕ, Ракицкий может покинуть Шахтер, камбэк Ястремской
Другие виды | 26 апреля 2024, 07:07 0
Золото Билодид на ЧЕ, Ракицкий может покинуть Шахтер, камбэк Ястремской

Главные новости за 25 апреля на Sport.ua

Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца
Футбол | 26 апреля 2024, 08:01 2
Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца

«Милан» вступил в борьбу с «ПСЖ», «Баварией» и «Манчестер Юнайтед» за Андрея

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.