Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 18 марта 2013, 13:04
1554
0

Украина отчиталась по подготовке к Евробаскету-2015

ФИБА-Европа одобрила план подготовки к баскетбольному турниру

| Обновлено 18 марта 2013, 13:04
1554
0
Украина отчиталась по подготовке к Евробаскету-2015

16-17 березня у м. Дубровнику в Хорватії відбулося засідання Виконавчого комітету ФІБА-Європа. Це була перша велика презентація стану реалізації українського проекту після завоювання Україною права проведення Євробаскету 2015.

Українську доповідь заслухали найвищі керівники ФІБА-Європа, серед яких президент Олафур Раффнсон, генеральний секретар Каміл Новак, президенти національних баскетбольних асоціацій.

Звертаючись до учасників зустрічі, президент ФБУ Олександр Волков запевнив, що Україна виконає всі взяті на себе зобов’язання, які стосуються проведення Євробаскету-2015. За його словами, на цьому неодноразово наголошували Президент України Віктор Янукович, керівництво українського уряду. На переконання О.Волкова, участь у проекті досвідчених та енергійних урядовців, зокрема тих, які готували Євро-2012, є однією з важливих запорук нашого спільного успіху.

Презентував стан підготовки до Євробаскету 2015 директор турніру, керівник Місцевого організаційного комітету «Євробаскет-2015» Маркіян Лубківський.

У своїй презентації він, зокрема, наголосив, що концепція проведення турніру базується на залученні шести українських міст, чотири з яких мають досвід проведення футбольного Євро, а їхня інфраструктура і можливості з розміщення відповідають операційним вимогам Євробаскету.

За словами директора турніру, Євробаскет-2015 вже став одним з ключових національних проектів.

М.Лубківський також ознайомив членів Виконкому з перебігом організаційно-підготовчої роботи, пов’язаної із зведенням та реконструкцією арен в Україні.

Президент компанії DeVision Дмитро Буряк, який входив до складу української делегації, зокрема, представив стан будівництва нової арени в Києві, яка прийматиме фінальний етап турніру.

Свої презентації також представили Словенія – господарка Євробаскету-2013 серед чоловіків та Франція – господарка Євробаскету-2013 серед жінок.

Члени Виконавчого комітету ФІБА-Європа схвалили звіт України і очікують передачі ближчим часом проектів арен для експертизи на відповідність нормам ФІБА з проведення змагань рівня Євробаскету. До штаб-квартири ФІБА-Європа мають бути також передані деталізовані графіки будівництва арен.

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.