Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
5253
4

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Настрій, що я когось вижену з команди»

«Спортлидер+» – «Кардинал-Ровно» – 2:4. Послематчевая пресс-конференция

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Настрій, що я когось вижену з команди»

Сергій Піддубний, головний тренер «Кардинал-Рівне»:

- Це одна з самих гірших ігор по змістовності в чемпіонаті. Наші помилки від недонастрою. Гравці бачать, що «Спортлідер+» набрав лише два очки і такий настрій. Після такої гри в мене такий настрій, що я когось вижену з команди, може охолону, буду думати інакше. З ким би ми не грали, ми стараємось грати до кінця, щоб вирвати перемогу чи нічию.

Іван Стасюк, головний тренер «Спортлідер+»:

- З кожною грою все важче давати коментарі.  Дійсно не виходить в нас. Ніби стараємось, хочемо. В самовіддачі гравців ніби не можна звинувачувати, але не можемо ми ніяк витягнути цю першу перемогу. Сьогодні в першому таймі не вистачало дещо фарту, не могли забити. А Рівне використало свій момент і сіло в захист. В другому таймі додали, забили, але цей рахунок ми могли зробити і в першому таймі.

Ми знали, що суперники будуть грати з п’ятим, що Дєнюжкін полюбляє грати п’ятого, готувались до цього, але, на жаль, ми недопрацювали.  А третій, четвертий голи ви самі бачили – банальні обрізки Ткачука і Цоя. Люди, які в задній лінії, не мають права так грати. Якби ви були на наших останніх тренуваннях, ви б бачили скільки часу ми приділяємо відпрацюванню гри проти п’ятого, але результату немає.

Євген БАЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
KristinaT
100 процентов
marians
Стосується усіх тренерів
marians
Тренер знав футболістів з якими збирався виходити в плей-офф. Якщо результат навіть близько не відповідає заявам тренера і очікуванням керівництва, то про кваліфікацію такого тренера легко можна зробити висновок.
KristinaT
А якби ви бачили останні ігри,то замітили б,що Ткачук взагалі не іграв 3 ігри...А тепер тренер розказує.І взагалі,хто не іграє,той не помиляється.Не можуть стільки ігор лажати тільки футболісти.Я думаю,вболівальники вже все побачили