Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1689
0

Футзал. Ураган (Ивано-Франковск) - Будивел (Днепропетровск) - 5:3: Цвелых снова забивает

Гости забили первыми и последними, но проиграли

У попередніх матчах "Урагану" з "Будівелом" найменше було забито 6 м'ячів: у лютому івано-франківці здобули домашню перемогу 5:1. Цього сезону поєдинки за участю дніпропетровців є найрезультативнішими в лізі: команда забила 24 голи, пропустивши при цьому 38 разів, тому й не дивно, що звітний матч в Івано-Франківську став найбагатшим на голи загалом у сьомому турі.

Гості забили першими й останніми, але зазнали поразки. Все розпочалося несподіваним голом Засенка на 6-й хвилині зустрічі, котрий застав зненацька Іжаковського: після несильного удару м'яч, зрикошетивши від Кіндратіва, опинився у сітці воріт - 0:1. "Ураган" відповів за 7 хвилин зі стандарту, коли здобув право на штрафний як раз по центру воріт: Сендецький відпасував направо під удар Ярому, і той не схибив - 1:1. Фатальними для гостей стали останні хвилини першого тайму. Спочатку Даниленко, "обікравши" поблизу бокової лінії Коваля, на швидкості пройшов двох захисників і не залишив жодних шансів Шевцову - 2:1. Далі настала черга Сендецького та Цвєлих. Десятий номер "Урагану" з 10-метрової позначки покарав "Будівел" за шостий фол, відправивши м'яч у дев'ятку. Буквально за кілька секунд Шевцов у власному карному майданчику пригальмував Цвєлих, за що отримав "гірчичника", а сам потерпілий чітко реалізував пенальті - 4:1.

Від спражнього розгрому гостей врятувала перерва, після якої в одній з контратак Соломка точним пасом знайшов зліва Коваля, котрий в один дотик "перехитрив" Іжаковського - 4:2. Далі на майданчику точилася рівна гра, а на 32-й хвилині Кіндратів переадресував м'яча на Цвєлих, котрий красиво і легко обіграв двох захисників та з шести метрів поцілив поміж ніг Шевцову - 5:2. За чотири хвилини до сирени "Будівел" перейшов на гру з п'ятим польовим гравцем, роль котрого виконував капітан дніпропетроців Косенко. Однак івано-франківці вдало оборонялися і змарнували кілька нагод влучити у порожні ворота, а гості свого таки добилися. Коли Засенко оформив дубль, встановивши остаточний рахунок 5:3, залишалося грати 0,5 секунди...

"Ураган": Іжаковський - Кіндратів-к, Ярий, Сендецький, Цвєлих - Ожог, Даниленко, Скіцко, Ященко.
"Будівел": Шевцов - Соломка, Засенко, Коваль, І.Маржановський - Косенко-к, Кабаненко, Сопильняк, Богомазов - Фетько.

Судді: О.Коваленко, О.Король (обидва - Донецьк).

Голи: Ярий (13), Даниленко (18), Сендецький (19), Цвєлих (20, з пенальті,32) - Засенко (6, 40), Коваль (23).

Попередження: Даниленко (24) - Коваль (18), Шевцов (19).

Олег Ланяк спеціально для  www.futsal.sport.ua






футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.