Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
765
1

Звезда крупно бьет Сокол

Кировоградский клуб обыгрывает представителей России

Кіровоградська «Зірка» в Туреччині провела черговий товариський матч. Суперником команди Близнюка був «Сокіл» (Саратов), команда зони «Центр» другого дивізіону чемпіонату Росії. За результатами осінньої частини сезону «Сокіл» посідає сьоме місце. У 19-ти зіграних матчах здобуто 8 перемог, при 6 нічиїх і 5 поразках, м'ячі 22-13. Зазначимо, що 23 лютого «Сокіл» вже зустрічався з українською командою: зазнали розгрому від харківського «Геліоса» – 0:3.

Звітна зустріч розпочалася без розвідки і вже на десятій хвилині гравець росіян Андрій Секретов реалізував вихід один на один із голкіпером кіровоградців, ювелірно перекинувши м’яч через нього. Та до честі підопічних Іллі Близнюка, вони вже через 9 хвилин відігралися: Єгор Іванов ударом головою після подачі штрафного поразив ворота суперника – 1:1. До завершення першого тайму обидві команди обмінялися небезпечними атаками, які не змінили рахунок до перерви.

Друга половина зустрічі розпочалася вдало для футболістів «Зірки»: знову вдалося відзначитися ударом головою. Але не пройшло і 5 хвилин як Ерліх зрівняв рахунок – 2:2. Наступні двадцять хвилин матчу не порадували забитими м’ячами. Було кілька потенційно небезпечних подач у виконанні гравців «Зірки» і «Сокола», але вдало на виходах грали голкіпери. І ось останні 15 хвилин стали повним домінуванням кіровоградської команди, що «вилилося» в три забиті м’ячі. Спочатку футболістам української команди допоміг рикошет, потім вони реалізували вихід оди н на один та результати зіграли на останній хвилині в центрі штрафної площадки «Сокола». В підсумку матч завершився впевненою перемогою «Зірки» – 5:2.

ЗІРКА – СОКІЛ (Росія) – 5:2
Голи
: Іванов (19), Рудницький (48, 75, 90), Горбаненко (82) – Секретов (10), Ерліх (53).
Зірка: Травкін (Ширяєв, 46), Пінчук (Войтенко, 46), Бочкур (Степанов, 46), Фатєєв (Нємчанінов, 46), Логінов (Рудницький, 46), Гонщик (Горбаненко, 46), Іванов (Насібулін, 46), Родіна (Сокуренко, 46), Кочура (Загальський, 46), Дячук-Ставицький (Шаврін, 46), Галенко (Порошин, 46).

www.pressing.net.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

У кого 9.8? Известны оценки Зинченко и Мудрика за матч Арсенал – Челси
Футбол | 24 апреля 2024, 00:35 2
У кого 9.8? Известны оценки Зинченко и Мудрика за матч Арсенал – Челси

«Канониры» победили со счетом 5:0

Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 07:01 8
Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина

По последним слухам, Андрей не согласился на продление контракта и может покинуть клуб

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
nord-ost1976
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил