Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Художественная гимнастика
| Обновлено 03 марта 2013, 16:10
7957
0

Золотой львенок посетил Львов + ФОТО + ВИДЕО

Город Льва в восьмой раз принял праздник красоты и грации + ПРОТОКОЛЫ

| Обновлено 03 марта 2013, 16:10
7957
0
Золотой львенок посетил Львов + ФОТО + ВИДЕО

У Львові відбувся традиційний, вже восьмий за ліком міжнародний турнір з художньої гімнастики «Золоте левеня-2013». Учасниць змагань гостинно прийняв спортивно-гімнастичний комплекс  «Грація», що знаходиться на території торгово-виставочного коплексу «Південний». Участь у змаганнях взяли гімнастки усіх вікових категорій (від 5 до 18 років) та різного рівня майстерності –  від початківців до майстрів спорту України. Загалом за почесні призи вели боротьбу 173 гімнастки, наймолодшій з яких, Лізі Попковій, через два місяці виповниться лише 4 рочки. Змагалася вона у наймолодшій віковій групі, з дівчатками, які були на один рік старші за неї. Що ж до представництва команд, то в цьому році змагалися гімнастки з 24-ох клубів 18 міст України. Завітали на «Золоте левеня-2013» і юні грації з Болгарії та США.

Зазначимо, що у вікових групах 1999 – 2005 років народження змагання проводилися у двох категоріях, які різнилися предметами, з якими виступали учасниці. По завершенні змагань у багатоборстві, у заключний день змагань, по чотири кращі з кожної категорії виборювали нагороди в фіналі, де виконували вправу з тим предметом, якого не було в багатоборстві.  

Слід відзначити, що цьогорічний турнір практично для всіх учасниць був першим, де вони виконували нові програми, які були створені вже за вимогами нових правил, що вступили в силу з 1-го січня 2013 року. Зрозуміло, що це не могло не позначитися перш за все на чистоті виконання вправ багатьох гімнасток. Все ж ні для кого не секрет, що програму потрібно не лише створити, а й удосконалити. І саме удосконалення, як то кажуть, шліфовка програми вимагає досить багато часу. А в даному випадку часу для достатньої кількості тренувань у дівчат фізично просто не було.

Тим не менше, глядачі стали свідками чималої кількості не лише складних комбінацій, а й достатньо чисто виконаних вправ. Хоча звісно вистачало й помилок. Та зрештою, подібні турніри проводяться саме для того, щоб гімнастки та їхні тренери у змагальних умовах мали нагоду обкатати програми, побачити їхні сильні й слабкі сторони, а також оцінку суддів, аби повернувшись додому, виправити помилки і вже на офіційних змаганнях продемонструвати значно більш високий рівень своєї майстерності.

Що ж до підсумків результатів змагань, то з ними ви можете ознайомитися з протоколів. Відзначимо лише той факт, що на турнірі практично ні в кого не було претензій до бригад арбітрів. Та й загалом у спортивно-гімнастичному комплексі «Грація» усі три дні, що тривали змагання, панувала доброзичлива атмосфера справжнього свята краси і спорту. Всі переможці і призери отримали медалі і дипломи. Дипломи отримали і спортсменки, які посіли 4–6-е місця Окрім того всі учасники турніру отримали пам’ятні подарунки від організаторів «Золотого левеня -2013». А завершилося це триденне дійство закриттям змагань та заключним гала-концертом, в якому гімнастки продемонстрували свої вишукані показові виступи. І практично кожен номер отримував від глядачів, які вщерть заповнили зал, шквал аплодисментів.



На останок пропонуємо вашій увазі коментарі та враження від турніру безпосередніх його учасниць, гостей та організаторів:

Христина ПОГРАНИЧНА (Львів, «Ніка», 2003 р.н., 1-е місце):
– Розкажи, як ти виступила і чи задоволена своєю перемогою?

– Коли перемагаєш, то настрій завжди хороший. Але насправді ця перемога належить не мені одній. В першу чергу це заслуга мого тренера, який мене тренує і який готував до цих змагань. Також це перемога моїх батьків, які спеціально прийшли на змагання, щоб мене підтримати. Ну й звісно я також  працювала багато, тренувалася, і я дуже рада, що здобула перемогу на цьому турнірі.

– Своїм виступом ти повністю задоволена, зробила все, що могла, чи все ж можна було виконати вправу ще краще?
– Ну напевно могла, адже завжди можна виступити трохи краще. Як відомо, межі вдосконаленню немає. От і в моєму виступі були деякі помилки, але я все рівно задоволена як виступом, так і перемогою.

Ліза ТЕНИЦЬКА (Полтава, 2002 р.н., 5-е місце):
– Я сама з Полтави, а у Львові мені дуже подобається. Красиве місто, дуже привітні люди тут живуть, вони до нас добре ставляться. Змагання також добре організовані. Приїхало багато сильних гімнасток з України, а також є гості з Болгарії і навіть з Америки. Так що турнір цікавий.

– Розкажи про свій виступ, задоволена результатом?
– Спочатку перед виступом я дуже хвилювалась, бо важко було впоратися з емоціями. Та й хотіла виступити якомога краще. Але коли вже вийшла на килим, то подумала, що потрібно розлабитись, наче я удома і просто танцюю для себе. Здається, мені вдалося це зробити. В усякому разі загалом мені дуже сподобалось, як я виступила, хоча й заняла п’яте місце.

– Як давно займаєшся художньою гімнастикою і хто став ініціатором того, щоб ти займалася саме цим видом спорту?
–  Я художньою гімнастикою займаюся уже п’ять років. Почала, коли мені було лише чотири рочки. А привела мене до гімнастичної школи моя мама, за що я їй безмежно вдячна. Мені дуже подобається займатися цим видом спорту, вважаю, що він є найкращий з усіх, які існують на сьогоднішній день.

Лілі НІКОЛОВА (тренер команди Болгарії, суддя міжнародної категорії):
– На турнір «Золоте левеня» до Львова ми приїхали не вперше. Коли не помиляюся, то це вже наш сьомий візит. Кожен раз із задоволенням приймаємо запрошення. Адже Львів без сумніву одне з найкрасивіших міст не лише в Україні. Та й сам турнір добре організований, нас приймають гостинно і до того ж досить сильним є склад учасників змагань. Щоправда, цього року трохи менше, ніж зазвичай було команд. Але зважаючи на зміни в правилах, які тільки но вступили в силу, цього слід було очікувати. Адже не всі вже встигли підготувати нові програми.

– Чи задоволені ви виступом своїх гімнасток?
– Звичайно, претензії у мене до них є. По-перше, в гімнастиці, як зрештою і в будь-якому іншому виді спорту, жодне змагання не обходиться без помилок. А по-друге, у нас, у тренерів така вже робота, що навіть коли твій учень ніби то виконав практично бездоганно програму, все одно ми обов’язково знайдемо до чого придертися. Ну така вже у нас робота і від цього нікуди не дінешся. Що ж до нашого виступу на турнірі «Золоте левеня», то загалом мої дівчатка показали себе з непоганої сторони. Особливо, коли врахувати, що на підготовку нових програм часу було обмаль. Не залишилися ми і без призових місць. Хоча ще раз наголошу, тренеру завжди хочеться більшого. Тому і я скажу, що могли ми виступити і краще.

– Претензій до судівських оцінок у вас немає?
– Знаєте, судівство у художній гімнастиці – чисто суб’єктивне. Тому тут завжди є незадоволені. До того ж знову скажу про зміни в правилах. Наразі ще не всі їх однаково трактують і через це також виникають непорозуміння. Але що б я хотіла відзначити на цьому турнірі, як позитив, це той факт, що не було упередженості. Головне, що арбітри до всіх дівчаток, незалежно від того, хто з якої команди, відносилися однаково.

– Наступного року завітаєте до Львова також?
– Коли запросять, то обов’язково приїдемо. У нас у Львові вже є не лише знайомі, а й друзі. Ми, до речі, також запросимо львівську команду на турнір, який проводимо у себе вдома наприкінці кожного року, у грудні. Щоправда, у нас не такий широкий віковий діапазон учасниць. На нашому турнірі виступають дівчатка віком до 10 років. Відрізняється у нас і сам формат проведення змагань. Ми визначаємо переможців і призерів не в особистих і групових вправах, як це прийнято у всьому світі, згідно міжнародних правил, а проводимо змагання в двох розрядах – у нас гімнастки показують парні вправи, а також виступають трійками.

– Що спонукало вас саме до такої форми? Це ж вже ніби як інший різновид художньої гімнастики виходить?
– Так і є. Але як доводить досвід, а ми подібне практикуємо вже чимало років, подібні вправи є дуже корисними для маленьких гімнасток. Саме тому ми й обмежуємо вік учасниць до 10 років. Це дозволяє дівчаткам в цьому віці  краще розкрити свій потенціал.

Галина ІВАХ (організатор турніру, головний суддя змагань):
– Це уже восьмий наш традиційний турнір «Золоте левеня», який ми щороку проводимо в останню неділю лютого. Про нього уже знають як в Україні, так і за кордоном, і приїжджають з року в рік. З свого боку ми стараємося запрошувати колективи якомога сильніших шкіл художньої гімнастики. В цьому році приїхала сильна сімферопольська команда, це колишня школа Серебрянської. З дівчатами з цієї школи ми постійно з перемінним успіхом змагаємося на чемпіонатах України. З Донецька теж приїхала досить сильна команда та й дівчата з Дніпропетровська також не погано підготовлені. Тому можемо сміливо сказати, що цьогорічний турнір був як мінімум не слабкий.

– А міг турнір бути сильнішим за складом учасників?
– Так, звичайно. Але не змогли приїхати декілька колективів, яких ми добре знаємо і на котрих чекали. Та й кількість сильних юніорів і майстрів спорту дещо зросла б з їхнім приїздом. А на заваді, мабуть, у цьому став Кубок України, який практично в ті самі сроки проходив в Ужгороді. Наприклад, минулого року у нашому турнірі брало участь 17 майстрів спорту, а цього разу лише 7. Показник змагань – це, звичайно, кількість майстрів спорту, коли є на кого подивитися тим самим дівчаткам, які роблять свої перші кроки у художній гімнастиці. Ну й звичайно для глядачів та суддів, котрі спостерігають за виступами гімнасток, отримують більше задоволення.

– Однак цього року менше приїхало на «Золоте левеня» й гостей з-за кордону?
– Так, в минулі роки в нашому турнірі брало участь до десятка країн. На цей раз – лише США та Болгарія. Чому? Тут також є одна серйозна причина. З 1-го січня нинішнього року суттєво змінилися правила. І в багатьох командах тренери ще не переробили програми своїм ученицям, адже це все не так просто зробити. Кожна дитина має індивідуальну програму, потрібно підібрати музику, скласти композицію. Просто гімнастки фізично ще не готові приїхати і виступати з новими програмами. Навіть на Кубок України ми нашим юніорам і майстрам із збірної Львівської області складали нові  програми. Але було видно під час виступів, що програми наразі ще не відпрацьовані і виглядають поки дещо «сирими». Воно й зрозуміло, бо вдосконалення програми є більш затратний процес по часу, ніж саме навчання. Але повторюся знову, в принципі цьогорічним нашим турніром, його організацією та проведенням ми залишилися задоволені.

– Нарікань з сторони гостей не було? Зокрема, коли говорити про судівство.
– Поки що я нічого поганого не чула. По судівству можу сказати, що львівські арбітри змагання не судили. Окрім судівської бригади було ще й контрольне журі, котре кожну дитину не продивляється, а відсуджує. Зараз, згідно нових правил, все відбувається наступним чином: найнища і найвища оцінки відкидаються і з двох решти робиться середня. Ми не дозволяли, щоб різниця була більше балу, але якщо така ситуація відбувалася, тоді ми підкликали суддів або орієнтувалися на контрольне журі. І навіть, якщо в дитини відмічено одне, а по протоколу інше, тоді ми знову дістаємо зі скриньки карточки і приходимо до спільної думки. Але як правило, коли йде фальсифікація, тоді люди ображені, а коли все відбувається швидко, прозоро і  не має затримок з оголошенням результатів, тоді й не задоволених практично не буває. Я вважаю, що загалом все відбувалося прозоро. Та й потім, ми ж не проводимо турнір для того, щоб дати своїм дітям перші місця. Якщо ми будемо так робити, то я переконана в тому, що рівень самого турніру буде занепадати і обростати розмовами про непрозорість цих змагань. А нам хочеться на нашому турнірі зберегти дух чесної спортивної боротьби.









Зведений протокол

VIII  Міжнародний турнір з художньої гімнастики

«Золоте левеня»

( 22-24 лютого 2013 року  )

2008-2009 рр.

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

Без предмета

Сума

Місце

1

Пиріг Софія

2008

США ( Маямі)

Пиріг Н.

7,650

7,650

1

2

Марич Оля

2008

Львів"Галеон"

Міхеєва Т.

7,150

7,150

2

3

Попкова Ліза

2009

Львів"Галичанка"

Івах Г.,Родевич Х.

7,050

7,050

3

4

Скверик Анастасія

2008

Львів"Галичанка"

Івах Г.,Родевич Х.

6,700

6,700

4

5

Вахтін Анна

2008

Львів"Галичанка"

Івах Г.,Родевич Х.

6,400

6,400

5

 

2007 рік

 

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

без предмета

Сума

Місце

1

Лоза Ірина

2007

 Одеса КДЮСША№1

Гуртова Л.

8,500

8,500

1

2

Соколова Софія

2007

Львів"Галичанка"

Івах Г.,Родевич Х.

7,900

7,900

2

3

Вуйко Оля

2007

Калинівка

Гаврилюк В.

7,850

7,850

3

4

Дніпровська Анжела

2007

Калинівка

Гаврилюк В.

7,700

7,700

4

5

Чорна Каріна

2007

Львів"Динамо"

Козак Л.

7,700

7,700

4

6

Куцель Єлизавета

2007

Рівне "Авангард"

Шельчук Н.

7,550

7,550

6

7

Илиева Калина

2007

Болгарія

Ніколова Л.

7,400

7,400

7

8

Ткачук Настя

2007

Полтава

Круглікова Н.

7,250

7,250

8

9

Волкова Соня

2007

Донецьк

 

6,750

6,750

9


 

2006 рік

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

без предмета

Сума

Місце

1

Сеітова Мавіле

2006

Сімферополь

Чернецкая Р.

10,600

10,600

1

2

Глевенко Яна

2006

Дніпропетровськ

Курченко Ж.

9,900

9,900

2

3

Запорожченко Юля

2006

Львів-ДЦТД"Галичина"

Демченко Л.

9,650

9,650

3

4

Вурсій Поліна

2006

Одеса КДЮСША №1

Гуртова Л.

9,250

9,250

4

5

Лавринец Емілія

2006

Дніпропетровськ

Курченко Ж.

8,850

8,850

5

6

Данилюк Анастасія

2006

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

8,150

8,150

6

7

Подчешинська Софія

2006

Калинівка

Гаврилюк

8,050

8,050

7

8

Січинська Юлія

2006

Рівне "Авангард"

Шельчук Н.

7,500

7,500

8

9

Степанова Влада

2006

Донецьк

Бондарева А.

7,350

7,350

9

10

Мрих Ліза

2006

Вінниця "Elite"

Чернякевич Д.

7,350

7,350

10

11

Гребінка Емма

2006

Львів"Галичанка"

Івах Г.,

Родевич Х.

7,150

7,150

11

12

Штанько Ярослава

2006

Полтава

Круглікова Н.

7,100

7,100

12

13

Галянтій Кароліна

2006

Львів "Галичанка"

Івах Г.

7,100

7,100

12

14

Авілкіна Лєра

2006

Львів"Динамо"

Козак Л.

6,900

6,900

14

 

2005 рік – І категорія

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

без предмета

Сума

Місце

1

Зімакова Антоніна

2005

Сімферополь

Чернецкая Р.

9,900

9,900

1

2

Панько Кароліна

2005

Львів"Грація"

Гринюка Л.

9,100

9,100

2

3

Орехова Лера

2005

Донецьк

Солоніна Я.

8,900

8,900

3

4

Юхимчук Христина

2005

Львів ДЦТД"Галичина"

Дуднікова Л., Демченко Л.

8,350

8,350

4

5

Юрійчук Анна

2005

Рівне"Авангард"

Шельчук Н.

8,300

8,300

5

6

Ситнік Анастасія

2005

Біла Церква

Дяденко С.

8,250

8,250

6

7

Михайлишин Соломія

2005

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

7,900

7,900

7

8

Гайовська Мар'яна

2005

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

7,850

7,850

8

9

Кіценко Каріна

2005

Калинівка

Гаврилюк

7,850

7,850

9

10

Перетятко Інна

2005

Львів"Динамо"

Козак Л.

7,800

7,800

10

11

Максютинська Даша

2005

Рівне"Авангард"

Шельчук Н.

7,550

7,550

11

12

Борзова Ліза

2005

Вінниця"Elite"

Чернякевич Д.

7,500

7,500

12

13

Сеник Юлія

2005

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

7,400

7,400

13

14

Дяченко Олена

2005

Львів ДЮСШ №5

Калашян Л.

7,050

7,050

14

15

Лабай Юліана

2005

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

5,550

5,550

15

 

2005 рік – ІІ категорія

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

без предмета

2 вид

на вибір

Сума

Місце

1

Мельник Аліна

2005

Львів"Ніка"

Руда І., Яковенко Л.

10,700

9,960

20,660

1

2

Воеводичева Катерина

2005

Донецьк

Солоніна Я.

9,200

8,600

17,800

2

3

Барабаш Єлизавета

2005

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

8,800

7,750

16,550

3

4

Довганюк Діана

2005

Полтава

Круглікова Н.

9,050

7,400

16,450

4

5

Кручок Устина

2005

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

8,250

7,550

15,800

5

6

Кочергіна Катерина

2005

Львів"Спарта"

Сподаренко Т.

7,900

7,750

15,650

6

7

Гоп'як Христина

2005

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

8,200

7,250

15,450

7

8

Жильчук Софія

2005

Рівне

Шельчук Н.

8,150

7,200

15,350

8

9

Чертіхіна Софія

2005

Полтава

Круглікова Н.

7,750

7,450

15,200

9

10

Мавдрик Стефанія

2005

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

7,700

7,000

14,700

10

11

Кабанова Анна

2005

Львів"Спарта"

Сподаренко Т.

6,700

7,650

14,350

11

12

Кіосева Маша

2005

Одеса ДЮСШ

Дуплійчук

7,250

6,900

14,150

12

13

Фищук Інна

2005

Вінниця "Elite"

Чернякевич Д.

6,800

5,250

12,050

13

 

2004 рік ­ І категорія

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

без предмета

Сума

Місце

1

Барсегян Аліна

2004

Сімферополь

Чернецкая Р.

10,600

10,600

1

2

Клеб Ярослава

2004

Одеса КДЮСШ№1

Гуртова Л.

9,450

9,450

2

3

Гутник Софія

2004

Львів ДЦТД"Галичина"

Дуднікова Л., Демченко Л.

9,450

9,450

3

4

Ковальчук Вікторія

2004

Львів "Ніка"

Руда І., Яковенко Л.

8,900

8,900

4

5

Стоянова Емілі

2004

Болгарія

Ніколова Л.

8,550

8,550

5

6

Петлічева Настя

2004

Львів"Спарта"

Сподаренко Т.

8,550

8,550

5

7

Цицаркіна Аня

2004

Рівне ПДМ

Болба М., Руда Ю.

8,350

8,350

7

8

Пунь Олена

2004

Львів"Галичанка"

Івах Г.,Родевич Х.

8,050

8,050

8

9

Качурівська Аня

2004

Львів ДЮСШ№5

Калашян Л.

8,000

8,000

9

10

Фалес Жаклін

2004

Львів"Динамо"

Козак Л.

8,000

8,000

9

11

Демяновська Яна

2004

Львів"Динамо"

Козак Л.

7,650

7,650

11

12

Байцар Марта

2004

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

6,500

6,500

12

 

2004 рік ­ ІІ категорія

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

без предмета

2 вид

на вибір

Сума

Місце

1

Синікова Інна

2004

Сімферополь

Чернецкая Р.

11,000

10,250

21,250

1

2

Пластун Поліна

2004

Донецьк

Солоніна Я.

10,350

9,900

20,250

2

3

Зиненко Юля

2004

Донецьк

Солоніна Я.

9,850

8,200

18,050

3

4

Колесник Яна

2004

Львів ДЮСШ№5

Калашян Л.

8,950

8,800

17,750

4

5

Вихристюк Олександра

2004

Рівне"Авангард"

Шельчук Н.

9,150

8,600

17,750

4

6

Мельник Богдана

2004

Рівне ПДМ

Болба М., Руда Ю.

9,150

7,900

17,050

6

7

Тимуш Катя

2004

Одеса ДЮСШ

Дуплійчук

9,000

7,850

16,850

7

8

Мацишен Настя

2004

Львів"Динамо"

Козак Л.

8,950

7,900

16,850

7

9

Костова Катя

2004

Болгарія

Ніколова Л.

8,100

8,300

16,400

9

10

Рой Анна

2004

Львів"Динамо"

Козак Л.

8,300

7,750

16,050

10

11

Георгієва Велина

2004

Болгарія

Ніколова Л.

8,200

7,750

15,950

11

12

Пенова Катя

2004

Одеса КДЮСШ№1

Гуртова Л.

9,250

6,650

15,900

12

13

Старко Ліза

2004

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

8,050

7,800

15,850

13

14

Гарбарчук Злата

2004-2

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

8,100

7,000

15,100

14

15

Мацкевич Ірина

2004

Львів"Спарта"

Сподаренко Т.

8,550

6,400

14,950

15

16

Лівадова Ліза

2004

Львів"Динамо"

Козак Л.

7,700

7,150

14,850

16

17

Долина Маша

2004

Вінниця"Elite"

Чернякевич Д.

7,600

6,800

14,400

17

18

Шепітько Вероніка

2004

Полтава

Круглікова Н.

7,950

6,200

14,150

18

19

Байрамова Келімат

2004

Полтава

Круглікова Н.

6,900

7,200

14,100

19

20

Особа Юля

2004

Львів"Галеон"-2

Міхеєва

7,000

6,700

13,700

20

 

2003 рік – І категорія

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

без предмета

2 вид

скакалка

Сума

Місце

1

Абакумова Іра

2003

Донецьк

Солоніна Я.

11,900

8,950

20,850

1

2

Пташник Анастасія

2003

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

10,750

8,800

19,550

2

3

Шевцова Оля

2003

Одеса КДЮСШ№1

Гуртова Л.

9,800

8,400

18,200

3

4

Бонева Тихомира

2003

Болгарія

Ніколова Л.

9,700

8,500

18,200

3

5

Виграненко Діана

2003

Біла Церква

Дяденко С.

9,700

8,200

17,900

4

6

Георгиева Денислава

2003

Болгарія

Ніколова Л.

8,950

8,750

17,700

5

7

Василик Таня

2003

Львів"Спарта"

Сподаренко Т.

8,600

7,600

16,200

6

8

Корнійчук Каріна

2003

Вінниця "Elite"

Чернякевич Д.

8,300

6,700

15,000

7

 

2003 рік – ІІ категорія

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

скакалка

2 вид

м’яч

Сума

Місце

1

Погранична Христина

2003

Львів"Ніка"

Руда І., Яковенко Л.

10,250

9,850

20,100

1

2

Василишин Софія

2003

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

9,450

9,750

19,200

2

3

Онищук Анастасія

2003

Рівне

 

9,850

9,150

19,000

3

4

Пономаренко Аліна

2003

Біла Церква

Дяденко С.

9,450

9,350

18,800

4

5

Кузнецова Настя

2003

Львів ДЦТД"Галичина"

Дуднікова Л.

9,000

9,050

18,050

5

6

Охмак Анастасія

2003

Рівне ПДМ

Болба М., Руда Ю.

8,600

8,400

17,000

6

7

Сторожева Лера

2003

Одеса ДЮСШ

Дуплійчук Л., Остапчук Н.

9,050

7,650

16,700

7

8

Долина Катя

2003

Вінниця "Elite"

Чернякевич Д.

6,100

6,300

12,400

8

 

2002­рік – І категорія

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

обруч

2 вид

м’яч

Сума

Місце

1

Подгорная Яна

2002

Одеса КДЮСШ№1

Гуртова Л.

10,350

10,650

21,000

1

2

Фурсенко Діана

2002

Біла Церква

Дяденко С.

9,900

9,950

19,850

2

3

Височанська Марія

2002

Львів"Ніка"

Руда І.,Яковенко Л.

9,600

9,400

19,000

3

4

Самофалова Анастасія

2002

Львів"Галичанка"

Івах Г.,Родевич Х.

9,050

9,200

18,250

4

5

Ковтун Анастасія

2002

Львів ДЮСШ№5

Калашян Л.

9,350

8,800

18,150

5

6

Теницька Ліза

2002

Полтава

Круглікова Н.

9,250

8,900

18,150

5

7

Колкер Ліза

2002

Одеса ДЮСШ

Дуплійчук Л.,Остапчук Н.

8,900

9,050

17,950

6

8

Степаченкова Катя

2002

Калинівка

Гаврилюк В.

7,300

6,550

13,850

7

9

Драчук Даша

2002

Вінниця"Elite"

Чернякевич Д.

6,900

6,250

13,150

8

10

Дендеря Лізя

2002

Полтава

Круглікова Н.

6,450

6,550

13,000

9

11

Дажук Олена

2002

Вінниця"Elite"

Чернякевич Д.

6,400

5,900

12,300

10

 

2002 рік – ІІ категорія

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

м’яч

2 вид

булави

Сума

Місце

1

Боднарчук Маріола

2002

Львів"Галичанка"

Івах Г.,Родевич Х.

11,500

11,150

22,650

1

2

Розмус Оксана

2002

Львів"Ніка"

Руда І.,Яковенко Л.

10,450

10,800

21,250

2

3

Дмитришина Аліна

2002

Одеса КДЮСШ№1

Гуртова Л.

10,500

10,050

20,550

3

 

2001 рік – І категорія

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

скакалка

2 вид

обруч

Сума

Місце

1

Чала Ліза

2001

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

10,200

11,400

21,600

1

2

Захарова Олександра

2001

Сімферополь

Чернецкая Р.

10,350

11,200

21,550

2

3

Приходько Анастасія

2001

Львів"Ніка"

Руда І., Яковенко Л.

10,100

10,850

20,950

3

4

Литвицкая Настя

2001

Донецьк

Солоніна Я.

9,950

10,300

20,250

4

5

Кравченко Дана

2001

Одеса КДЮСШ№1

Гуртова Л.

9,800

9,700

19,500

5

6

Андрієц Єва

2001

Бровари

Матейшина Л.

9,600

9,900

19,500

5

7

Любовська Діана

2001

Львів ДЦТД"Галичина"

Дуднікова Л. Демченко Л.

9,500

9,950

19,450

6

8

Тарасова Ангеліна

2001

Біла Церква

Дяденко С.

9,250

10,050

19,300

7

9

Мосеева Єва

2001

Сімферополь

Чернецкая Р.

8,750

10,450

19,200

8

10

Аврамчук Ліза

2001

Рівне ПДМ

Болба М., Руда Ю.

9,600

8,050

17,650

9

 

2001 рік – ІІ категорія

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

обруч

2 вид

м’яч

Сума

Місце

1

Нікольская Анастасія

2001

Донецьк

Солоніна Я.

11,450

12,250

23,700

1

2

Мурай Даша

2001

Донецьк

Солоніна Я.

10,450

10,600

21,050

2

3

Буневич Настя

2001

Полтава

Круглікова Н.

10,700

9,600

20,300

3

4

Фомичева Анна

2001

Сімферополь

Чернецкая Р.

11,150

9,150

20,300

3

5

Ціхановська Настя

2001

Калинівка

Гаврилюк В.

10,100

9,550

19,650

4

6

Коржова Поліна

2001

Одеса КДЮСШ№1

Гуртова Л.

10,150

8,800

18,950

5

7

Литвинова Настя

2001

Бровари

Матейшина Л.

10,150

8,750

18,900

6

8

Шива Еля

2001

Одеса ДЮСШ

Дуплійчук Л.,Остапчук Н.

9,700

9,000

18,700

7

 

2000 рік – І категорія

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

обруч

2 вид

м’яч

Сума

Місце

1

Інютіна Марія

2000

Сімферополь

Чернецкая Р.

13,250

12,200

25,450

1

2

Вербовая Ліза

2000

Донецьк

Солоніна Я.

11,750

11,500

23,250

2

3

Бекерська Юлія

2000

Львів ДЦТД"Галичина"

Демченко Л.

11,300

11,500

22,800

3

4

Дубилей Катя

2000

Одеса КДЮСШ№1

Гуртова Л.

10,950

11,150

22,100

4

5

Жванко Таня

2000

Львів"Ніка"

Руда І.,Яковенко Л.

11,050

9,500

20,550

5

6

Вітюк Марина

2000

Калинівка

Гаврилюк В.

9,000

9,250

18,250

6

2000 рік – ІІ категорія

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

обруч

2 вид

булави

Сума

Місце

1

Пилипенко Вікторія

2000

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

11,700

11,600

23,300

1

2

Мороз Вікторія

2000

Львів ДЮСШ№5

Калашян Л.

9,300

10,050

19,350

2

3

Ковальська Валерія

2000

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

8,900

9,200

18,100

3

4

Чертіхіна Крістіна

2000

Полтава

Круглікова Н.

8,900

9,150

18,050

4

 

1999 рік – І категорія

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

обруч

2 вид

булави

Сума

Місце

1

Антощак Соломія

1999

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

12,300

12,800

25,100

1

2

Сільченко Вероніка

1999

Полтава

Круглікова Н.

11,150

11,150

22,300

2

3

Дейнека Наталя

1999

Бровари

Матейшина Л.

11,100

10,700

21,800

3

4

Бондар Настя

1999

ЛьвівДЮСШ"Галеон"

Калашян Т.

10,450

10,700

21,150

4

5

Горбатюк Вероніка

1999

Калинівка

 Гаврилюк В.

10,250

9,500

19,750

5

 

1999 рік – ІІ категорія

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

обруч

2 вид

стрічка

Сума

Місце

1

Жуковська Марта

1999

Львів"Грація"

Гринюка Л.

11,900

11,950

23,850

1

2

Васильева Маргарита

1999

Сімферополь

Чернецкая Р.

12,050

11,750

23,800

2

3

Якібчук Марта

1999

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

12,600

11,150

23,750

3

4

Мудрикув Діана

1999

Львів "Грація"

Гринюка Л.

9,150

10,050

19,200

4

 

1998 рік

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

м’яч

2 вид

стрічка

Сума

Місце

1

Скалка Наталя

1998

Одеса ДЮСШ

Дуплійчук Л., Остапчук Н.

11,600

11,650

23,250

1

2

Шаповал Юлія

1998

Полтава

Круглікова Н.

9,650

9,400

19,050

2

3

Сердунич Валерія

1998

Бровари

Матейшина Л.

9,400

9,650

19,050

2

4

Гнатків Галя

1998

США ( Маямі)

Пиріг Н.

9,150

9,150

18,300

3

 

Майстри спорту

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

м’яч

2 вид

булави

Сума

Місце

1

Возняк Таня

1995

Львів "Динамо"

Єресько О.

15,200

15,200

30,400

1

2

Лесюк Таня

1996

Львів "Динамо"

Єресько О.

13,050

14,150

27,200

2

3

Тищенко Тамара

1996

Львів"Галичанка"

Івах Г.,Родевич Х.

13,200

13,150

26,350

3

4

Путінцева Настя

1996

Бровари

Матейшина Л.

13,250

13,000

26,250

4

5

Нгуен Росина

1994

Львів " Ніка"

Руда І.,Яковенко Л.

12,700

13,400

26,100

5

6

Оліярник Софія

1995

Львів ДЮСШ"Галеон"

Калашян Т.

12,250

12,600

24,850

6

7

Прокопенко Анна

1996

Львів ДЦТД "Галичина"

Дуднікова Л.

11,100

10,600

21,700

7

 

Зведений протокол

VIII  Міжнародний турнір з художньої гімнастики

«Золоте левеня»

( 22-24 лютого 2013 року  )

ФІНАЛИ

2003 рік

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

обруч

Сума

Місце

1

Погранична Христина

2003

Львів"Ніка"

Руда І., Яковенко Л.

10,450

10,450

1

2

Василишин Софія

2003

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

9,450

9,450

2

3

Онищук Анастасія

2003

Рівне

 

9,400

9,400

3

4

Бонева Тихомира

2003

Болгарія

Ніколова Л.

9,350

9,350

4

5

Абакумова Іра

2003

Донецьк

Солоніна Я.

9,350

9,350

4

6

Пономаренко Аліна

2003

Біла Церква

Дяденко С.

9,100

9,100

6

7

Шевцова Оля

2003

Одеса КДЮСШ№1

Гуртова Л.

8,850

8,850

7

8

Пташник Анастасія

2003

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

8,800

8,800

8

9

Охмак Анастасія

2003

Рівне ПДМ

Болба М., Руда Ю.

8,800

8,800

8

10

Кузнецова Настя

2003

Львів ДЦТД"Галичина"

Дуднікова Л.

8,750

8,750

10

11

Сторожева Лера

2003

Одеса ДЮСШ

Дуплійчук Л., Остапчук Н.

8,700

8,700

11

12

Георгиева Денислава

2003

Болгарія

Ніколова Л.

8,200

8,200

12

13

Виграненко Діана

2003

Біла Церква

Дяденко С.

7,200

7,200

13

14

Василик Таня

2003

Львів"Спарта"

Сподаренко Т.

6,950

6,950

14

 

2002 рік

 

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

скакалка

Сума

Місце

1

Боднарчук Маріола

2002

Львів"Галичанка"

Івах Г.,Родевич Х.

11,350

11,350

1

2

Височанська Марія

2002

Львів"Ніка"

Руда І.,Яковенко Л.

11,250

11,250

2

3

Розмус Оксана

2002

Львів"Ніка"

Руда І.,Яковенко Л.

10,250

10,250

3

4

Дмитришина Аліна

2002

Одеса КДЮСШ№1

Гуртова Л.

9,800

9,800

4

5

Фурсенко Діана

2002

Біла Церква

Дяденко С.

9,750

9,750

5

6

Ковтун Анастасія

2002

Львів ДЮСШ№5

Калашян Л.

9,650

9,650

6

7

Подгорная Яна

2002

Одеса КДЮСШ№1

Гуртова Л.

9,600

9,600

7

8

Колкер Ліза

2002

Одеса ДЮСШ

Дуплійчук Л.,Остапчук Н.

8,800

8,800

8

9

Теницька Ліза

2002

Полтава

 

8,600

8,600

9

10

Самофалова Анастасія

2002

Львів"Галичанка"

Івах Г.,Родевич Х.

8,400

8,400

10

 

2001 рік

 

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

булави

Сума

Місце

1

Кравченко Дана

2001

Одеса КДЮСШ№1

Гуртова Л.

10,850

10,850

1

2

Нікольская Анастасія

2001

Донецьк

Солоніна Я.

10,450

10,450

2

3

Фомичева Анна

2001

Сімферополь

Чернецкая Р.

10,200

10,200

3

4

Приходько Анастасія

2001

Львів"Ніка"

Руда І., Яковенко Л.

9,900

9,900

4

5

Мурай Даша

2001

Донецьк

Солоніна Я.

9,700

9,700

5

6

Литвицкая Настя

2001

Донецьк

Солоніна Я.

9,550

9,550

6

7

Захарова Олександра

2001

Сімферополь

Чернецкая Р.

8,850

8,850

7

8

Буневич Настя

2001

Полтава

Круглікова Н.

8,650

8,650

8

9

Чала Ліза

2001

Львів"Галичанка"

Івах Г., Родевич Х.

8,100

8,100

9

 

2000 рік

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

стрічка

Сума

Місце

1

Пилипенко Вікторія

2000

Львів"Галичанка"

Івах Г.,Родевич Х.

11,450

11,450

1

2

Інютіна Марія

2000

Сімферополь

Чернецкая Р.

11,400

11,400

2

3

Дубилей Катя

2000

Одеса КДЮСШ№1

Гуртова Л.

10,950

10,950

3

4

Вербовая Ліза

2000

Донецьк

Солоніна Я.

10,950

10,950

3

5

Бекерська Юлія

2000

Львів ДЦТД"Галичина"

Демченко Л.

10,650

10,650

4

6

Мороз Вікторія

2000

Львів ДЮСШ№5

Калашян Л.

9,450

9,450

5

7

Вітюк Марина

2000

Калинівка

Гаврилюк В.

8,800

8,800

6

8

Жванко Таня

2000

Львів"Ніка"

Руда І.,Яковенко Л.

8,800

8,800

7

 

1999 рік

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

м’яч

Сума

Місце

1

Васильева Маргарита

1999

Сімферополь

Чернецкая Р.

12,650

12,650

1

2

Якібчук Марта

1999

Львів"Галичанка"

Івах Г.,Родевич Х.

11,850

11,850

2

3

Антощак Соломія

1999

Львів"Галичанка"

Івах Г.,Родевич Х.

11,550

11,550

3

4

Жуковська Марта

1999

Львів"Грація"

Гринюка Л.

11,500

11,500

4

5

Бондар Настя

1999

ЛьвівДЮСШ"Галеон"

Калашян Т.

10,400

10,400

5

6

Сільченко Вероніка

1999

Полтава

Круглікова Н.

9,750

9,750

6

7

Дейнека Наталя

1999

Бровари

Матейшина Л.

9,150

9,150

7

8

Горбатюк Вероніка

1999

Калинівка

 Гаврилюк В.

8,650

8,650

8

9

Мудрикув Діана

1999

Львів "Грація"

Гринюка Л.

8,300

8,300

9

 

1998 рік

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

булави

Сума

Місце

1

Скалка Наталя

1998

Одеса ДЮСШ

Дуплійчук Л., Остапчук Н.

11,250

11,250

1

2

Шаповал Юлія

1998

Полтава

Круглікова Н.

10,400

10,400

2

3

Сердунич Валерія

1998

Бровари

Матейшина Л.

9,250

9,250

3

4

Гнатків Галя

1998

США ( Маямі)

Пиріг Н.

7,700

7,700

4

 

Майстри спорту – м’яч

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

стрічка

Сума

Місце

1

Лесюк Таня

1996

Львів "Динамо"

Єресько О.

13,200

13,200

1

2

Нгуен Росина

1994

Львів " Ніка"

Руда І.,Яковенко Л.

12,000

12,000

2

3

Путінцева Настя

1996

Бровари

Матейшина Л.

11,250

11,250

3

4

Тищенко Тамара

1996

Львів"Галичанка"

Івах Г.,Родевич Х.

10,650

10,650

4

5

Оліярник Софія

1995

Львів ДЮСШ"Галеон"

Калашян Т.

10,650

10,650

5

6

Прокопенко Анна

1996

Львів ДЦТД "Галичина"

Дуднікова Л.

9,850

9,850

6

 

Майстри спорту - обруч

Учасник

р.н.

Місто

Тренер

1 вид

обруч

Сума

Місце

1

Нгуен Росина

1994

Львів " Ніка"

Руда І.,Яковенко Л.

14,000

14,000

1

2

Лесюк Таня

1996

Львів "Динамо"

Єресько О.

13,050

13,050

2

3

Оліярник Софія

1995

Львів ДЮСШ"Галеон"

Калашян Т.

12,450

12,450

3

4

Путінцева Настя

1996

Бровари

Матейшина Л.

12,400

12,400

4

5

Тищенко Тамара

1996

Львів"Галичанка"

Івах Г.,Родевич Х.

11,700

11,700

5

6

Прокопенко Анна

1996

Львів ДЦТД "Галичина"

Дуднікова Л.

11,200

11,200

6

Іван ДУПНАК, для Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Ман Сити – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунин выиграл серию пенальти. Видеообзор
Футбол | 18 апреля 2024, 01:40 5
Ман Сити – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунин выиграл серию пенальти. Видеообзор

Смотрите самые интересные моменты ответного матча главного еврокубка

Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца
Футбол | 18 апреля 2024, 08:35 4
Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца

Флорентино остался явно в восторге от игры Андрея в поединке Манчестер Сити – Реал

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.