Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 23 февраля 2013, 11:41
837
0

Волынь уступила тираспольскому Шерифу

Все решили два «стандарта» от молдавского клуба

| Обновлено 23 февраля 2013, 11:41
837
0
Волынь уступила тираспольскому Шерифу

Початок контрольного матчу «Волині» із найтитулованішою командою Молдови і постійним учасником єврокубків відтермінувався на півгодини. Через незадовільний після дощів стан поля на «домашньому» спорткомплексі тираспольців команди переїхали до «волинської» «Глорії Голф».

«Волинь» почала гру дуже потужно і практично у перші півгодини мусила змітати суперника, адже у лучан виходило практично усе. На 5-й хвилині Савич в дотик пробивав після комбінації Занєва і Пилипчука на лівому фланзі, але воротар виручив. Увімкнулися обидва фланги атаки «Волині», які періодично почали заробляти кутові біля воріт двометрового Дмитра Стражили. Кіпер молдаван виручив і після потужного пострілу Лопеса лівою ногою і лівий кут, і після кількох ударів Бікфалві. А от після штрафного Еріка воротар не зумів зафіксувати м’яча і практично викотив його під удар Суботичу який кинувся на добивання, але Даніель з шести метрів влучив у …небо…

Тільки в останній третині першого тайму «Шериф» відвів гру від своїх воріт, хоча на 38-й хвилині Стражило знов рятує свою команду після «гармати» Бікфалві.

Утім на перерву команди пішли за переваги молдавської команди. Під час контратаки «Шерифа» сфолив Ілієв і серб Станоєвич пробив і «стінку», і нижній кут воріт Сергія Літовченка – 0:1.

Другий тайм почався із сумбуру в атаці «Волині», який, втім, швидко минув і трансформувався в кілька небезпечних флангових атак. Спочатку можна було б і пенальті ставити за фол проти Суботича в штрафній. Але арбітр вочевидь захотів, щоб «Волинь» забила з гри. Старанність лучан була винагороджена на 57-й хвилині. Пройшла затяжна атака лучан, під час якої м’яч гуляв із фланга на фланг. Закінчилося все прострілом Занєва на дальню штангу, яку замкнув Суботич – 1:1.

На жаль, дуже швидко лучани ще раз пропустили. За добрих тридцят метрів порушив правила Лопес і Станоєвич феєричним ударом у дальній кут робить дубль – 1:2.

Після цього «Шериф» умисно повністю віддав територію лучанам чи не в повному складі відійшовши в оборону. «Волинь» штурмувала ворота суперника. Найкращий момент, аби зрівняти рахунок створив Пилипчук. Сергій взяв гру на себе, але його постріл у дальній кут із 20 метрів був зовсім трохи неточним. Отож, перша поразка на заключному зборі в Белеку. У суботу «Волинь» зіграє о 17.30 із гродненським «Німаном».

«Волинь» - «Шериф» - 1:2 (0:1)

Голи: Суботич (57) - Станоєвич (41, 62).

Склад «Волині»: Літовченко – Сімінін (Насонов, 73), Шандрук, Ілієв, Занєв - Ізворану, Бікфалві – Лопес (Овонікоко, 73), Пилипчук, Савич - Суботич.

ФК Волинь

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.