Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 12 февраля 2013, 10:48
1482
3

Карпаты приступили к тренировкам на последнем сборе + ФОТО

Первый матч львовские футболисты проведут против Марибора

| Обновлено 12 февраля 2013, 10:48
1482
3
Карпаты приступили к тренировкам на последнем сборе + ФОТО

Для «Карпат» розпочався останній закордонний етап зимової підготовки. Після двох днів відпочинку команда знову зібралася у львівському аеропорту, аби вирушити до Туреччини на треті збори. У складі делегації не було кількох гравців, які добиралися до Антальї самостійно, ще дехто, як, наприклад, Сергій Зеньов та перший новачок Сергій Гаращенков взагалі з Туреччини не виїжджали. Не обійшлося і без поповнення. До команди приєднався Ігор Ощипко, який кілька місяців лікував свою травму, отриману в матчі проти маріупольського «Іллічівця».

До Белека, який розташований неподалік від Антальї, карпатівці доїхали без пригод. Зрештою, так само, як і долетіли до Туреччини. Місцем дислокації на наступні 10 днів буде затишний готель Susesi, збудований у досить химерному вигляді, з великою кількістю коридорних лабіринтів та внутрішніх басейнів, до яких можна вийти просто з номера. Однак така архітектурна форма лише додає готелю оригінальності. Вже за день карпатівці запам’ятають, куди треба спускатися в тренажерний зал і як найшвидше потрапити у великий басейн. А декому зі старожилів і вчити нічого не треба, достатньо буде просто згадати – кілька років тому «Карпати» вже жили тут.

Не може не тішити і те, що готель тихий. З футбольних команд тут живуть лише «Марібор» – перший суперник «зелено-білих» на третіх зборах, та російська «Мордовія». А от галасливих дітей, які не знаходили собі місця у готелі на других зборах, нема. Тому й тихо. Вражає оригінальністю і місцевий ресторан, який рясніє найрізноманітнішими стравами світової кухні.

На перше тренування, у понеділок, команда вирушила о 9-ій ранку. За кілька хвилин автобус зупинився біля комплексу полів, який належить готелю. Займалися карпатівці, знову ж таки, у тиші та спокої. Ніколай Костов побажав футболістам працювати в такому ж ритмі і з таким же бажанням, як і на двох попередніх зборах. Як і годиться, перше тренування носило втягуючий характер і складалося переважно з бігових вправ. А після ранкового заняття «зелено-білі» відправилися в тренажерний зал і склали компанію Ігорю Ощипку, який майже півтори години працював там сам.

Він – єдиний, хто не зможе взяти участь в товариських матчах. Перший з них розпочнеться вже у середу, коли «зелено-білі» зіграють з чемпіоном Словенії – «Марібором». Ця команда зараз на ходу – у чемпіонаті вона відірвалася від найближчих переслідувачів на солідну відстань і, швидше за все, знову здобуде золоті медалі. Мають словенці і нещодавній єврокубковий досвід. Минулого року вони грали в груповому етапі Ліги Європи з «Тоттенхемом», «Лаціо» та «Панатінаїкосом». Після перших трьох матчів словенці мали хороші результати – розгром греків, нічия з англійцями та мінімальна поразка від італійців. Зате у наступних трьох поєдинках «Марібор» програв геть усе. Окрім «Марібора», як відомо, на «Карпати» чекають сербський ОФК «Белград» та норвезький «Тромсе».











Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Кто лучший коуч? Обнародован рейтинг топ-50 лучших главных тренеров мира
Футбол | 07 мая 2024, 10:25 0
Кто лучший коуч? Обнародован рейтинг топ-50 лучших главных тренеров мира

По версии FourFourTwo, лучшим наставником является Жузеп Гвардиола («Ман Сити»)

Сколько заработала Жирона с Довбиком, Цыганковым за выход в Лигу чемпионов?
Футбол | 06 мая 2024, 23:14 2
Сколько заработала Жирона с Довбиком, Цыганковым за выход в Лигу чемпионов?

Каждый клуб, который вышел в главный еврокубковый турнир 2024/25, получит £15.9 млн

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
bae_lviv
Діма Михайленко
Dragon9
Давід Луіз)))
bonatar2010
на першій фото, другий зліва хто це?