Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3063
3

Энергия – Локомотив. Анонс

Чемпіон наздоганятиме лідера

Энергия – Локомотив. Анонс

Чи то у Львові, чи то у Харкові матч «Енергії» та «Локомотива» можна назвати не тільки центральним у турі, а й в усьому чемпіонаті. Хоч і головне завдання для обох команд у регулярному чемпіонаті потрапити до плей-офф, однак немає сумнівів у тому, що кожна з команд хоче собі максимально спростити це завдання. Відповідно, і «Енергія» та «Локомотив» будь-що прагнутимуть поповнити свою турнірну скарбничку на три очки у майбутньому матчі.

Для команди Євгена Ривкіна матч у Львові буде чудовим шансом майже гарантувати собі місце у плей-офф і відірватися від «Енергії» на чотири очки в турнірній таблиці. Для «Енергії» домашній матч у Львові – шанс знову обійти «Локомотив» в таблиці на два очки, щоправда у харків’ян буде гра в запасі.

У цьому чемпіонаті команди зустрічалися уже двічі. Хто грав вдома, той і святкував перемогу. Львів’яни у першому колі завдяки голу Дениса Овсяннікова у грі з п’ятим польовим гравцем святкували перемогу з рахунком 1:0, а у Харкові сильнішими були «залізничники» – 3:2.

Матчі між «Енергією» та «Локомотивом», хоч і не завжди видовищні, не завжди дарують вболівальникам багато голів, однак тримають їх в напрузі до останніх секунд матчу. «Енергія», як і «Локомотив», в останніх матчах хоч і набирає очки, однак не тішить вболівальників своїм малюнком та якістю  гри. Утім, матч на матч не схожий і є всі підстави думати, що кожна з команд у п’ятницю проведе цікаву, комбінаційну та результативну гру, задоволення від якої отримають ті, для кого і грають команди – вболівальники.

Мінусом для «Енергії» у матчі проти міцного «Локомотива» стане відсутність дискваліфікованого Сергія Коваля, гравця який лише своїми влучними ударами приніс команді шість очок у деяких попередніх матчах. 
Коваль в останніх матчах став одним із лідерів команди. Особливо небезпечно Сергій виглядав у парі з Ільдаром Макаєвим. За відсутності Коваля головному тренеру «Енергії» Миколі Сичу доведеться добряче подумати, кого випустити у цей квартет «енергетиків». Після останньої гри з «ЛТК» головний тренер львів’ян був задоволений грою Павла Пічкурова, тому цілком можливо, що саме Павло зіграє з перших хвилин матчу.

До слова, за день до гри, 7 лютого, свій 42-й день народження святкує головний тренер «Енергії». Окрім привітань, Микола Сич будь-що бажає подарунок від своїх підопічних у вигляді перемоги.

На головного тренера «Локо», водночас і наставника футзальної збірної України Євгена Ривкіна, окрім важкого матчу 8 лютого, чекають ще два поєдинки збірної проти поляків у Львові (10 та 11 лютого). Якщо у п’ятницю гравці «Енергії» та «Локомотива» будуть по різні сторони барикад, то через два-три дні їм доведеться з’єднатися в єдине синьо-жовте ціле. Утім, чи вистачить сил футболістам провідних команд України на матчі проти поляків питання, мабуть не з простих…

Богдан ПАСТЕРНАК

8 февраля, пятница
«Энергия» (Львов)  «Локомотив» (Харьков)  
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.00
 Арбитры: Сергей Дребужан (Мукачево), Вячеслав Дараган (Киев)
Инспектор матча – Валентин Савицкий (Борисполь)
Делегат АМФУ – Валерий Завальный (Киев)
Результаты предыдущих матчей – 1:0, 2:3
 Прогноз Sport.ua – 2:2

 

Опрос

Голосов 17
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «Локомотив»?

Победа «Локомотива»

5 голосов 29.41 %

Ничья

3 голоса 17.65 %

Победа «Энергии»

9 голосов 52.94 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

В Челси принято решение о будущем Мудрика
Футбол | 24 апреля 2024, 19:01 4
В Челси принято решение о будущем Мудрика

«Пенсионеры» расставили приоритеты в отношении украинца

Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера
Футбол | 24 апреля 2024, 22:25 13
Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера

Легенда «сине-гранатовых» провел встречу с руководством и решил остаться в клубе!

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
patriotua1979
Трансляція десь буде???
ялен
Вітання обом!
ROMA1501
До слова, за день до гри, 7 лютого, свій 23-й день народження святкує автор цього анонсу Богдан ПАСТЕРНАК . Окрім привітань, Богдан ПАСТЕРНАК будь-що бажає подарунок від "Енергії" у вигляді перемоги !!!