Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 февраля 2013, 17:03
1376
0

Сергей ПУЧКОВ: «Конкретики в кадровых вопросах пока нет»

Украинский специалист возглавил черкасский «Славутич»

| Обновлено 05 февраля 2013, 17:03
1376
0
Сергей ПУЧКОВ: «Конкретики в кадровых вопросах пока нет»

— Сергію Валентиновичу, інформація про можливе ваше призначення головним тренером черкащан поширювалася ще восени. Чому ваш союз на офіційному рівні відбувся саме зараз?
— Восени я лише приїжджав до Черкас, та й то не з приводу футбольних справ: у мого хорошого товариша був ювілей. А вже на місці скористався нагодою відвідати домашній поєдинок «Славутича» з хмельницьким «Динамо». Саме під час цієї зустрічі й познайомився з віце-президентом клубу Володимиром Ходаком. Але навіть тоді розмова була узагальнена, без будь-якої конкретики та натяку на можливий варіант співпраці. Утім, мене побачили на трибунах, і так народилася інформація про те, що я можу очолити «Славутич».

А ось розмова про такий варіант та предметні переговори сталася значно пізніше. Відбулася зустріч із почесним президентом клубу, губернатором Черкаської області Сергієм Тулубом, після якої я й ухвалив рішення очолити команду, аби допомогти їй вирішити завдання — підвищитися в класі.

— Інші варіанти були? Можливо, за кордоном?
— Були. І з-за кордону теж, але лише на рівні телефонних розмов. Найконкретнішими виявилися черкащани.

— Чи можете вже зараз озвучити, на яких позиціях буде підсилення?
— Поки що про це говорити зарано, оскільки ми узгоджуємо організаційні питання. Фактично з командою я познайомився під час представлення мене головним тренером.

— Зокрема, звучала інформація про те, що капітан «Славутича» Євген Гуд, який зараз на перегляді в «Десні», може повернутися до Черкас, щойно стане визначеність із головним тренером…
— Поки що жодної конкретики як в цьому питанні, так і в інших кадрових, немає. Проведемо бодай один збір, й тоді я зможу надати вам якусь інформацію.

Олексій КОМАРОВСЬКИЙ, «Український футбол»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.