Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2048
0

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Напередодні гри був траурний стан»

«Кардинал-Ровно» – «Спортлидер+» – 8:3. Послематчевый комментарий главного тренера ровенчан

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Напередодні гри був траурний стан»

Сергій ПІДДУБНИЙ, головний тренер «Кардинал-Рівне»:

- Вітаємо з перемогою. Як можна пояснити такий напружений розвиток подій на майданчику?
- Перш за все, хочу привітати нашу команду з перемогою, і подякувати хлопцям за те, що вони проявили жагу до перемоги і грали до останньої хвилини. Були помилки, але я вважаю, що нашій команді не щастить. Напередодні гри був такий «траурний» стан, тому що важко травмувався наш зірковий новачок, Сергій Тригубець. На тренуванні він зіткнувся з Олександром Вершиніним і зламав ногу. Скоріше за все, у цьому сезоні Тригубець вже не зіграє. Боляче, коли ти будуєш якісь плани, а вони розпадаються.

Добре, що у нас в команді є 14 гравців хорошого рівня. Слабо грали ми сьогодні, напевно «Кардинал-Рівне» переживає спад, але бачу, що тяжко команді тоді, коли гра вдається, а немає результатів, то такі прикрі поразки дещо підривають дух колективу. Вдома з «Локомотивом», а також на виїзді з «Енергією» та «Ураганом» потрібно було брати очки, і все це було реально, але не склалось. Добре, що сьогодні вдалося перемогти. Було дуже важко, але змогли підловити «Спортлідер+» на їх помилках.

- Скажіть, будь-ласка, коли Ви забили четвертий гол, команда відчула впевненість у своїх силах чи подальший розвиток подій на майданчику був спонтанним?
- Коли забили п’ятий гол, зачепились за рахунок. До цього гра була рівною, а потім ми набули впевненості у своїх силах, і далі нас вже важко було зупинити.

- Як Ви прокоментуєте дії Володимира Сондака, який до переїзду в Хмельницький виступав саме у вашій команді?
- Я про нього можу сказати – він такий, «шальний» гравець. Можливо, він ще буде росте, але зараз він стабільно грає на своєму рівні. В атаці він діє непогано, а в захисті він ще не дотягує. Проте Сондак має відмінне гольове чуття. Володимир для моєї команди, та для мене, як тренера, був би потрібний, але ми гравців ніколи не тримаємо. Він порахував, що у Хмельницькому йому буде краще, але ми на нього розраховували.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.