Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2065
1

Андрій ТКАЧУК: «Сподіваємося лише на перемогу»

Один з найдосвідченіших гравців ФК «Спортлідер+» Андрій ТКАЧУК про власну кар’єру та футбольні мрії

Андрій ТКАЧУК: «Сподіваємося лише на перемогу»

Один з найдосвідченіших гравців ФК «Спортлідер+» у інтерв’ю клубній прес-службі поділився враженнями від виступів у хмельницькому клубі, а також розповів про власну кар’єру та свої футбольні мрії.

- В першу чергу вітаю вас з тим, що нарешті ФК «Спортлідер+» набрав свої перші очки в Екстра-лізі. Що відчували тоді, Андрію?
- Відчуття були приємні. Кожній команді неприємно програвати 12 ігор поспіль, і ми дуже довго йшли до цього. Гра була хорошою, команди створили багато моментів, але нічийний результат, на мою думку, є цілком закономірним.

- Які думки приходять у голову стосовно наступного матчу проти рівненського «Кардиналу-Рівне»?
- Їдемо у Рівне, і хочемо виграти. Гра буде дуже напруженою та складною, але надіємося лише на перемогу.

- Які цілі ти ставиш перед собою, виступаючи за ФК «Спортлідер+»?
- Ціль перша – щоб команда перемагала, а друга – досягти визнання на всеукраїнському рівні, вигравати медалі, Кубки. Приємно, коли виграєш якусь із цих нагород, і тоді розумієш, що сезон пройшов недарма.

- Ти маєш за власними плечима величезний досвід виступів на найвищому рівні. В різні часи ти захищав кольори львівських «Тайму» та «ТВД», «Єнакієвця» та івано-франківського «Урагану». Що тобі запам’яталось найбільше?
- В кожній команді щось запам’яталось. Приємно згадувати період «Тайму» та «ТВД», ніколи не забуду чотири місяці, які провів у «Єнакієвці». Саме тоді єнакієвська команда стала бронзовим призером чемпіонату України.

- В якій команді тобі було найлегше адаптуватися?
- Та у всіх клубах проблем з цим не виникало. Просто скрізь були інші вимоги, різні гравці та тренери, але найлегше з адаптацією було у «ТВД» та «Єнакієвці».

- Ти граєш зараз у Екстра-лізі проти таких команд як «Ураган» та «Єнакієвець». Які у тебе відчуття, коли виходиш на майданчик грати проти свого колишнього клубу?
- Хочеться їх перемогти, і забити два-три м’ячі. Бажання в іграх з ним набагато більше.

- В минулому сезоні ти став чемпіоном України з футзалу у Першій лізі, виступаючи за «Меркурій». Що відчував, коли в останній момент чернівецька команда залишилася за бортом Екстра-ліги?
- Ми до останнього чекали. Ми кожний тиждень зідзвонювалися з керівництвом клубу, і розмовляли з ним на цю тему, адже бажання грати в Екстра-лізі було величезне. Таке рішення було прийняте тому, що міська влада не хотіла виділяти кошти. В один момент керівництво клубу відмовились від ідеї виступів у елітному дивізіоні. «Меркурій» йшов 7 років до того, щоб саме перемогти у Першій лізі, але вийшло так, що міська влада не змогла фінансувати команду.

- Андрію, ти провів вже багато матчів, у твоїй кар’єрі було багато епізодів, як приємних, так і не дуже. Який із них був найбільш пам’ятний?
- Найбільше запам’ятав гол, забитий із сиреною у ворота «Дніпроспецсталі» із Запоріжжя. Завдяки цьому «Тайм», за який я тоді виступав, вирвав важку перемогу в домашніх стінах із рахунком 6:5. Приємно згадати бронзові медалі, здобуті із «Єнакієвцем». Згадую з кращої сторони три роки, проведених у «Енергії» (Чернігів), два роки у «Таймі», період у «Єнакієвці».

- Твоя футбольна мрія вже збулась?
- Хотілось би виграти ще медалі чемпіонату, Кубок України. Є бажання, дай Бог щоб ще було здоров’я для досягнення цього.

- Наостанок, твої побажання вболівальникам клубу…
- Дякую нашим вболівальникам, які приходять і підтримують нас. Не у всіх іграх ми грали успішно, але останні два матчі ми провели добре, і порадували їх. Те, що ми набрали перші очки – це теж їх заслуга. Хочеться, щоб така підтримка була завжди, адже тоді хочеться грати і перемагати.

www.sportlider.km.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vasyan86
помню тот матч и тот гол - о прекрасное время, когда за команды играли молодые и голодные)))