Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1956
0

Євген РИВКІН: «До матчу готувалися ретельно…»

«Кардинал-Ровно» – «Локомотив» – 1:4. Послематчевая пресс-конференция главного тренера харьковчан

Євген РИВКІН: «До матчу готувалися ретельно…»

Головний тренер «Локомотиву» Євген Ривкін:

- Ми їхали в місто Рівне, знаючи на яку гру їдемо. Ми уважно слідкували за МФК «Кардинал-Рівне», за його останніми результатами. Адже грати на нуль – це вже говорить про те, що в команді помітна робота тренера, чітко поставлена гра в обороні, є малюнок гри. Тому, звісно, до цього матчу ми готувалися ретельно, таку гру від рівнян очікували і загалом до неї були готові. Як правило, в таких матчах перемагає та команда, яка забиває якийсь переломний м’яч. У даному випадку за рахунку 1:2 забий МФК «Кардинал-Рівне» і гра набула б непередбачуваного характеру. Але забили ми і, звісно, нашим футболістам вистачило досвіду і майстерності довести гру до перемоги. Тому, те що команда МФК «Кардинал-Рівне» зростає в майстерності – це чудово для вас, а ось нам створює певні складності, проте разом із тим зростає рівень чемпіонату України.

Якщо говорити про два перших голи, то тут можна сказати, що якщо так склався хід гри, то напевно наша команда зробила все правильно, а суперник допустив помилки. Тому не бачу сенсу особливо зосереджувати увагу на цьому. Футбол якраз із цього і складається, коли одна команда припускається помилок, а інша цим користується. Або навпаки, коли команда робить помилки, а ось інша не може цим скористатися. Ми використали ваші помилки, а ви наші ні, а якраз із цього і складається весь футбол. Хочу сказати, що матч був напружений, видовищний і ще раз підкреслю, що потрібно віддати належне команді суперника.

Також додам, що футзал у вас розвивається. Дуже приємно було працювати з вашим вихованцем Дмитром Ситником у Санкт-Петербурзі. Дуже талановитий футболіст і мені приємно було бачити його сьогодні на майданчику. Можу сказати, що він сьогодні особливо не випадав, на відміну від багатьох інших футболістів. Але я, для прикладу, не можу дозволити собі таку розкіш і поставити в складі того ж Кравцова. Тому, я думаю, що все у вас нормально, і ви, як мінімум, рухаєтесь уперед. Хочу привітати вас із грою, яка заслуговує на повагу.

Сьогодні, на мій погляд, арбітри помилялися, як в одну, так і в іншу сторону. Я бачив помилки, які не дуже мені подобалися. Тобто, на мій погляд, такі, як там кутові давалися абсолютно в протилежну сторону. МФК «Кардинал-Рівне» дуже швидко їх розігрував, і в цей час нам було дуже складно. Але розумієте, футбол складається з голів. І якщо ми в минулому чемпіонаті не змогли забити вам більше голів, чим той спірний епізод, то напевно ми були і не гідні звання чемпіона. Якщо сьогодні при всіх спірних епізодах ми змогли забити, ні з пенальті, ні з десятиметрових, а безпосередньо з гри, то я думаю, що хід гри це не змінило б ніяк. Футболісти помиляються, тренери помиляються, помиляються і арбітри – всі ми люди. Розумію вас, команда показала хороший футбол і зараз ви можете шукати причину поразки. Я був на вашому місці і зрозумів, що причина лише в собі, в моїй команді, вона повинна грати так, щоб її не зупинив ніхто, ось тоді буде результат.

Юрій РАЧКОВЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.