Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3114
11

Вандалы подпортили стадион Говерлы

Посетители ночного клуба атаковали стадион

З 13 на 14 січня, коли більшість людей святкували Старий Новий рік, дехто в Ужгороді вирішив зустріти це велике свято по-своєму.

З неділі на понеділок вандалами було знищено 4 секції огорожі стадіону «Авангард» зі сторони вулиці Івана Франка.
«Не знаю, мабуть, це наші вболівальники такі злі, що «Говерла» перебуває не на верхніх щабелях, а в хвості турнірної таблиці, замість того, щоб пітримати команду вони нищать майно стадіону», - так прокоментував цей інцидент віце-президент клубу Олександр Шуфрич.

Як зазначив директор стадіону «Авангард» Анатолій Салай , що в понеділок, 14 січня було виявлено понівечену огорожу. Одразу ж була створена комісія в складі представників відомчої охорони стадіону, міліції та представників дирекції стадіону.

«Ми написали заяву до міліції, оцінили суму збитків. Нині пошуком зловмисників займаються правоохоронці», - повідомив Салай.

На думку директора стадіону, ймовірніше за все, це зробили відвідувачі нічного клубу «Максімус», який розташований навпроти стадіону.

«Хлопці поверталися додому після дискотеки, можливо не дотанцювали, або хильнули зайвого, то й вирішили продемонструвати прийоми карате на огорожі стадіону», - додав він.

В той же час генеральний директор клубу Іван Шіц під час зустрічі з журналістами запевнив, що на «Авангарді» розпочинається другий етап реконструкції. Зокрема, над трибунами буде встановлено дах, який захищатиме вболівальників від опадів та сонячних променів.

fcgoverla.uz.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vipfishman
А где комментарии пресс-службы Закарпатской прокуратуры? Или их главный "талант" только здесь может выдувать одним местом пузыри...
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
vadya-metal (Greece)
Ось i не псуй його. Чи може це твiй девiз?
veek
Дуремар, іноді краще мовчати ніж зіпсувати повітря
vadya-metal (Greece)
И дикий же народ... дети гор...
А вообще, может хлопцы забор на дрова пустили, зима еще не закончилась ...
andriy m7
Дивно взагалі що забор не з деревяних штахет зроблений
Цыганская Оборона
После ночного клуба идти ломать заборы на стадионе? Злая водка в Ужгороде, однако....
ivanoffoff
Та это Шуфрич малой сломал! Понёс чермет на точку сдавать что б игрокам зарплата была
veek
http://fcgoverla.uz.ua/index.php?page=news&id=1042 хто взагалі дозволив побудувати паркан із термоблоків в один ряд? Стидно мало би бути взагалі таку новину оприлюднювати.
andriy m7
Та там вже нічого не спортиш, все і так згнило і папині гроші не допомогли, яскравий приклад коли футбольний клуб-іграшка, забавка мажора
veek
Додати фото огорожі слабо? В Ужгороді другий день доші йдуть, думаю цегляна огорожа сама розсипалася від вологи. Хоча її і 5-річна дитина поламає.