Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 10 января 2013, 14:37
2738
1

Энергия – Ураган. Анонс

Дебют бразильців псуватимуть чемпіони

| Обновлено 10 января 2013, 14:37
2738
1
Энергия – Ураган. Анонс

Перший матч у новому році львівська футзальна «Енергія» зіграє з принциповим суперником – івано-франківським «Ураганом». Відтак, у четвер, 10 січня, глядачі у львівському палаці спорту «Галичина» стануть свідками справжнього «енергетичного» дербі.

Те, що у матчі буде справжня заруба, казати, мабуть, зайве. Навіть в обох командах кажуть, що не так страшно програти, скажімо, харківському «Локомотиву», як у принциповому енергетичному дербі. Можна не сумніватися, що це розуміють гравці і тренери обох команд. Відповідно, покажуть все, на що здатні перед вболівальниками Львова та Івано-Франківська.

Щодо тих, для кого грають, то побачити вживу «енергетичне» дербі зможуть, мабуть, не усі бажаючі. Справа в тому, що матч пройде знову у робочий день та час для вболівальників (13:00).  Чому знову? Тому, що з чотирьох попередніх домашніх матчів львів’яни два грали у робочі дні, а ще два – на вихідних. Після останньої перемоги львів’ян над луганською «ЛТК», яку «енергетики» здобули у неділю, навіть тренер команди Микола Сич зауважив, що перемагати суперника при переповненому залі вдвічі приємніше. Немає сумнівів у тому, що на «Ураган» зал би заповнився вщент, коли б команди грали у суботу чи неділю. Щоб не казали та не видумували, але команди грають саме для вболівальників, а відповідно календар повинен бути створений саме для них.

Родзинкою матчу у Львові може стати дебют бразильських легіонерів у складі «Урагану». Нагадаємо, «Ураган», аби нашуміти в національному чемпіонаті, підписав аж чотирьох кудесників м’яча – Додо, Луіза Негао, Роніньо та Морено. Найбільше львівські вболівальники, мабуть, пам’ятають Роніньо, який у складі грузинської «Іберії» приїжджав до міста Лева на «Кубок Львівщини» і запам’ятався непоганою грою. В якому стані зараз перебуває Роніньо і компанія, і чи зіграють усі бразильці у Львові, знає, мабуть, тільки головний тренер команди Сергій Гупаленко.

Немає сумнівів у тому, що ламає голову зі складом і його візаві – тренер «Енергії» Микола Сич. Справа в тому, що до матчу з «Ураганом» львів’яни підійшли без жодної (!) кадрової втрати. Більше того, до дербі готуються Денис Овсянніков та Сергій Тригубець, які ще наприкінці минулого року перебували у лазареті команди.

На франківців в «енергетиків» злість має бути особлива. У першому колі в Івано-Франківську «Ураган» без бразильців у складі обіграв «Енергію» з рахунком 4:2. Відповідно, ця поразка і не найкращим чином вплинула на виступ «Енергії» в елітному раунді Кубку УЄФА. Утім, це уже історія. Було це у 2012-му, а на початку 2013-го команди в суперматчі писатимуть уже нову історію і дадуть вболівальникам ще довго обговорювати справжні футзальні баталії в Палаці спорту «Галичина». Можна не сумніватися, що матч завершиться, а глядачі не захочуть покидати трибуни…

Богдан ПАСТЕРНАК

10 января, четверг
«Энергия» (Львов)  «Ураган» (Ивано-Франковск)  
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.00
 Арбитры: Сергей Дребужан (Мукачево), Игорь Кравченко (Сумы)
Результат матча первого круга – 2:4
 Прогноз Sport.ua – 3:2

 

Опрос

Голосов 27
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «Ураган»?

Победа «Урагана»

12 голосов 44.44 %

Ничья

1 голос 3.7 %

Победа «Энергии»

14 голосов 51.85 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде
Теннис | 25 апреля 2024, 19:15 8
6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде

Коко Гофф неожиданно легко уничтожила Аранчу Рус на грунте

ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?
Футзал | 20 апреля 2024, 02:41 0
ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?

Жеребьевка финального раунда ЧМ пройдет 26 мая в Самарканде

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.