Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2525
1

Євген РИВКІН: «Хлопці повністю виконали поставлені завдання»

«Ураган» – «Локомотив» – 0:1. Післяматчева прес-конференція

Євген РИВКІН: «Хлопці повністю виконали поставлені завдання»

Євген Ривкін, головний тренер МФК «Локомотив»:

- Я хотів би привітати своїх хлопців з тим, що вони змогли повністю виконати поставлені завдання на сьогоднішню гру. Вони - молодці. В ситуації, в якій ми опинилися, тобто після форсування підготовки команди до чемпіонату світу серед студентів зараз спостерігається явний спад гри. Багато хлопців травмовано, через це ми не можемо, ані варіювати склад, ані варіювати тактику. Тому радий, що мої підопічні зрозуміли, що саме від них вимагалось та виконали все від них залежне. Результат сьогоднішнього матчу вважаю повністю закономірним.

Сергій Гупаленко, головний тренер «Урагану»:

- Зазначу декілька моментів. По-перше, те що ми програли, однозначно, мінус. По-друге, мені не сподобалась наша сьогоднішня агресивність. На мою думку, гра була рівна, проте нам потрібно було лише забити гол. Не можна виграти, не забиваючи ані єдиного гола. Прикро, що комбінації з п'ятим польовим нам також не вдавалися. Гра вп'ятьох розрахована на те, щоб забити м'яч і зрівняти рахунок. Тому, безумовно, я не задоволений дуже багатьма гравцями, які виходили на майданчик і не виконували поставлені завдання. Думаю, причина у «розхлябаності» команди. Звичайно, будемо робити висновки, причому дуже серйозні.

- Одразу після нового року відбудеться трансферний період дозаявок. Чи будете підсилюватися новими гравцями?

Євген Ривкін:
- Нічого не можу сказати з приводу цього. Адже такі питання доцільно обговорювати з президентом клубу.

Сергій Гупаленко:
- Обов'язково будемо підсилюватися. Як я зазначав раніше, ми робитимемо висновки, адже декілька гравців з команди не дотягують до потрібного рівня майстерності, який від них вимагається. Ніби одну гру зіграв, іншу вже ні… Нам потрібні стабільні виконавці та високий рівень ігрової майстерності. А наразі ми бачимо, що декому бракує тієї майстерності. Тому будемо робити певні зміни. І ніби є у певних хлопців бажання, і наче прикладають зусилля, але в цій команді поки не виходить. Можливо, доцільно дати можливість гравцям реалізувати себе в іншому клубі.

- Сергію Станіславовичу, сьогоднішня гра була крайньою в цьому році, що хотіли б побажати вболівальникам клубу в новому 2013 році?
Сергій Гупаленко
:
- Хочу побажати щастя та здоров'я усім. Особливо хотів би побажати у Новому році побільше доброти та лояльності до улюбленої команди. Ми граємо для наших вболівальників і щиро сподіваємося, що віддані фанати підтримуватимуть клуб та віритимуть в свою команду за будь-яких результатів!

Олена ЯРЕМЧУК, Дарина ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
keegan
у Гупы постоянно игроки виноваты