Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 02 декабря 2012, 14:29
1911
0

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Виграли гру і це вже добре»

«Кардинал-Ровно» – «Ураган» – 5:0. Послематчевый комментарий главного тренера ровенской команды

| Обновлено 02 декабря 2012, 14:29
1911
0
Сергій ПІДДУБНИЙ: «Виграли гру і це вже добре»

Головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний:

- Виграли гру і це вже добре. Радий перемозі. Настрій на гру був бойовий. Грали агресивно, зіграли так, як хотіли. Правда, дещо вдавалося, дещо ні, але перемога – є перемога. Виграли три очки, і там вже нікого не цікавить, як ми грали – гарно чи не гарно, саме головне – це перемога.

Почалася гра: в нас був момент – ми не забили, в «Урагану» був момент – вони не забили. А потім ми забили один гол, другий, а в другому таймі третій і четвертий. І тепер вже попробуй відіграй. Так само, як в нашій грі з «Локомотивом», коли ми пропустили 4 голи, а потім попробуй відіграй.

Мені сьогодні сподобалася гра нашої команди, коли ми грали проти 5 футболістів. Хлопці гарно оборонялися і не дали «Урагану» нічого створити. Загалом мене хлопці порадували своєю грою, всі сьогодні зіграли добре. Порадував Вершинін, який у порівнянні з попередніми іграми сьогодні зіграв набагато краще, хоча це ще не його межа.

Коли ми повели в рахунку 4:0, я вже був впевнений, що ми переможемо. Для себе я вже давно вирішив, що тренер повинен дивитися гру зі сторони. Тоді все видно, які помилки. Колись мені Паршиков правильно казав, що коли пульс за двісті зашкалює і треба прийняти правильне рішення – це не просто. Лише космонавти можуть на такому пульсі приймати правильне рішення. Тому з тренерської сторони краще спостерігати за грою зі сторони, тоді добре бачиш, які корективи в гру треба внести.

Сьогодні для нас неважливо було, з яким рахунком перемогти. У першу чергу для себе потрібно було здобути перемогу, щоб повірити, що можна грати, можна вигравати. Я думаю, що команда в нас непогана, але потрібно рости, розвиватися. Коротко кажучи – потрібно працювати. Ось поїхали в Харків, програли «Локомотиву» 0:6, і це підказало, що треба працювати, щоб досягти того, що ми хочемо.

По сьогоднішньому матчу, не дивлячись на перемогу, у мене є претензії до всіх гравців і до себе особисто теж. І те, що гра переможна – це ще нічого не говорить.

Підводячи підсумки першого кола, потрібно відмітити, що була провальна гра в Харкові. Але я тут хотів би зазначити, що в чемпіонаті не повинно бути таких великих пауз. Команда незбалансована. Вважаю, що «Локомотив» підійшов до гри більш підготовлений, ми все-таки не були готові до цієї гри  на всі 100 відсотків, і це в підсумку далося взнаки. По тим іграм, що ми зіграли до «Локомотиву» - це з «Єнакієвцем», «ЛТК», «Спортлідер+» та «Енергією» скажу так, що хоча ми і виграли у хмельничан, зіграли в нічию з «Енергією», проте ці ігри мене не задовольняли. У плані результату ці дві гри можливо і задовольняли, а ось у плані гри – ні. Уже не кажучи про програні матчі «Єнакієвцю» і «ЛТК». Все-таки, я вважаю, з 12-ти очок ми повинні були взяти всі 12. Навіть у грі з «Енергією» . На мою думку в тих іграх ми переважали суперника. У нас ще не має такої майстерності, щоб вийти і на класі і спокійно переграти суперника, тому багато залежить від удачі.

Стосовно того, що наступне коло, окрім матчу з «Локомотивом», ми проведемо поза рідними стінами, то я хочу сказати, що я не боюся виїзних ігор і того, як вони будуть складатися. Нам трохи важко було грати у Харкові, бо там терафлексове покриття, м’яч десь зажовується і нам тяжко грати. А на інших майданчиках, навіть якщо вони більші за наш, нічого страшного, ми повинні грати, вигравати. І не важливо, чи це виїзна гра, чи домашня. Будемо готуватися. Команда в нас не погана – така, що може давати результат. Але, як буде подивимося – час покаже.

Підсумовуючи нашу розмову, хочу згадати і про вболівальників. Чим більше вболівальників – тим краще грати. Якщо повний зал і вболівальники палко підтримують, то навіть не важливо, де ти граєш, чи вдома, чи на виїзді. Зрозуміло, що дома дещо простіше, адже свій вболівальник – це ніби зайвий гравець польовий. Тому граєш ще більш завзятіше, енергійніше. Чим більше людей, які приходять за нас вболівати, тим краще ми будемо грати і намагатимемося радувати своїх прихильників. Тому дякую вболівальникам за те, що прийшли на гру і підтримали нас.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Минай – Динамо
Футбол | 17 апреля 2024, 07:38 1
Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Минай – Динамо

Смотрите 17 апреля в 15:30 перенесенный матч 16-го тура УПЛ

ВИДЕО. Лунин оформил крутой сейв в суперматче после удара де Брюйне
Футбол | 17 апреля 2024, 22:40 7
ВИДЕО. Лунин оформил крутой сейв в суперматче после удара де Брюйне

Андрей вышел в стартовом составе Реала на ответный поединок ЛЧ против Ман Сити

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.