Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 02 декабря 2012, 12:21
4001
2

Кардинал-Ровно - Ураган - 5:0 + ВИДЕО

Переможну серію «Урагану» рівнянам вдалося перервати

| Обновлено 02 декабря 2012, 12:21
4001
2
Кардинал-Ровно - Ураган - 5:0 + ВИДЕО

Матчі між західноукраїнськими командами завжди проходять у цікавій безкомпромісній боротьбі і тому викликають неабиякий інтерес у вболівальників. Не став винятком і звітний поєдинок. До цієї гри рівняни зазнали трьох поспіль поразок в чемпіонаті, а ось івано-франківці навпаки, після стартових невдач, здобули три поспіль перемоги. Не на користь господарів була і статистика очних зустрічей. З шести проведених у чемпіонаті матчів – 5 перемог на рахунку «ураганівців». Єдину вікторію «кардиналівці» відсвяткували 4 вересня 2010 року в рідних стінах, причому, забивши 4 м’ячі, господарі залишили власні ворота сухими. Отже рівняни в разі перемоги переривали одразу дві неприємні серії поразок, ну, а івано-франківці навпаки збільшували серію перемоги на один матч.

Очевидно бажання господарів перервати неприємні серії виявилося більшим за бажання гостей продовжити переможну ходу. Навряд чи хто навіть із найпалкіших прихильників «Кардиналу-Рівне» міг передбачити суху перемогу своєї команди, та ще й з таким розгромним рахунком, проте рівняни довели, що з ними потрібно рахуватися, а не вважати за хлопчиків для биття. Додатковим стимулом для обох команд варто вважати традиційний приїзд фанатів з Івано-Франківська, які протягом усієї гри палко підтримували своїх улюбленців періодично перегукуючись з місцевою торсидою.

Двобій команди розпочали без розкачки, одразу увімкнувши високі швидкості, м’яч в центрі майданчика не затримувався, атаки накочувалися то на ворота Гурка, то на захисні редути Ципуна. Оборона обох команд працювали на совість, але протягом перших десяти хвилин жодній з команд так і не вдалося розмочити рахунок. Своїми нагодами не скористалися Валенко і Піддубний, Павлюк і Маринюк, Шурак і Вершинін. І все-таки на 12-й хвилині на радість місцевих вболівальників рахунок було відкрито. Віталій Танський в центрі майданчика зіграв у стіночку з Піддубним і лівим флангом прорвався на побачення з Ципуном. Кирило вийшов на зустріч Віталію до самої лінії воротарського майданчика, але «кардиналівець», оцінивши ситуацію, холоднокровно перекинув м’яч через голкіпера і той влетів у дальній нижній правий кут воріт «Урагану» – 1:0.

Після забитого голу картина гри на майданчику не змінилася, воротарі обох команд працювали на повну потужність, раз по раз демонструючи свою майстерність, але на 18-й хвилині голкіпер гостей виявився безсилим. Атака «ураганівців», Сімка в межах воротарського майданчика пробив по воротам Гурка і опинився на паркеті, м’яч підхопив Сергій Піддубний, і, промчавши від своїх воріт майже до володінь Ципуна, точною передачею знайшов на правому фланзі атаки Маринюка, коли граючого тренера рівнян майже наздогнав Шурак. Мар’ян, довго не роздумуючи, в один дотик переправив м’яч у воротарський майданчик, де набігаючий Кіндратів, намагаючись ліквідувати загрозу, пробив у лівий кут воріт, повз отетерілого Ципуна, який не очікував такого «подарунку» від свого гравця. До завершення першого тайму команди встигли обмінятися ударами по воротам, але жодний із них не приніс успіху і команди пішли на перерву за рахунку – 2:0.

Не змінився хід поєдинку і після відпочинку, але довго чекати чергового забитого м’яча на цей раз не довелося. Уже на 4-й хвилині другого тайму рахунок став 3:0. Віталій Танський на своїй половині майданчика відібрав м’яч у Валенка і в результаті рейду у володіння «ураганівців» Паршиков, Танський і Когут викотилися проти двох захисників. Віталій зробив передачу наліво на лінію воротарського майданчика, де знаходився Когут, Юрій виманив на себе голкіпера і другим дотиком повернув м’яч у центр Віталію Танському, який, не роздумуючи, з лінії воротарського майданчика пробив у лівий кут повз Євгена Валенка, який так і не зміг завадити м’ячу опинитися у сітці воріт.

Після третього забитого голу рівняни перехопили ініціативу в свої руки і все частіше і частіше почали турбувати Кирила Ципуна. Але м’яч вперто оминав ворота суперника або ставав здобиччю голкіпера. На 29-й хвилині Піддубний мав чудову нагоду збільшити перевагу господарів до 4-х м’ячів, але після його дальнього потужного удару зльоту, м’яч, зачепивши хрестовину, залишив межі майданчика. І все-таки на 33-й хвилині «карниналівцям» вдалося збільшити перевагу до 4-х м’ячів. Олександр Бондар довгою передачею зі своєї половини майданчика знайшов на лівому фланзі атаки на лінії воротарського Мар’яна Маринюка, який в один дотик переадресував м’яч направо на набігаючого Чернієнка. Андрій точним ударом зняв павутину з правого верхнього кута воріт Кирила Ципуна, який у даному епізоді виявився безсилим – 4:0.

Майже одразу після пропущеного голу «Ураган» почав грати з 5-м польовим гравцем, у ролі якого на майданчику з’явився Павло Будняк. «Ураганівці» подовгу розігрували м’яч, намагаючись вивести партнера на зручну для завершального удару позицію, але успіху це не приносило. Натомість рівняни за будь-якої нагоди пробивали по порожнім воротам. Проте дальні удари зі своєї половини майданчика успіху не приносили. І лише на 39-й хвилині Олександру Вершиніну вдалося поставити остаточну крапку в цьому захоплюючому двобої. Перехопивши м’яч на своїй половині, Олександр зробив кілька кроків і з центрального кола відправив м’яч у праву дев’ятку.

До завершення гри гості встигли провести кілька атак, які так і не увінчалися успіхом. Найнебезпечнішим був удар Кіндратіва у лівий кут, але Іван Гурко у карколомному стрибку вибив м’яч на кутовий. Гра так і завершилася розгромною перемогою МФК «Кардинал-Рівне» з рахунком – 5:0.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

«Кардинал-Ровно» (Ровно) - «Ураган» (И.-Франковск) - 5:0

Виталий Танский, 12,24, Роман Киндратив, 18, автогол, Андрей Черниенко, 33, Александр Вершинин, 39

«Кардинал-Ровно» (Ровно): Иван Гурко - Александр Бондарь, Александр Вершинин, Андрей Паршиков, Андрей Черниенко, Виталий Танский, Дмитрий Сытник, Марьян Маринюк, Павел Дармовис, Сергей Поддубный, Юрий Когут, Александр Басич
«Ураган» (И.-Франковск): Кирилл Ципун - Андрей Симка, Евгений Валенко, Максим Аветисян, Максим Павлюк, Никита Тменов, Павел Будняк, Петр Шотурма, Роман Киндратив, Роман Кордоба, Тарас Королишин, Тарас Шурак, Александр Маржановский

Арбитры: Олег Коваленко (Донецк), Игорь Якимишин (Львов)

Дмитрий Сытник, 37.

Удары (в створ): 21 (16) - 17 (11)

КАРДИНАЛ-РОВНО-УРАГАН. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

События матча

39’
ГОЛ !
Александр Вершинин(Кардинал-Ровно (Ровно)) перехватил мяч и из центра площадки точно пробил по пустым воротам.
33’
ГОЛ !
Трехходовка Бондаря, Маринюка и Андрея Черниенко(Кардинал-Ровно (Ровно)) завершилась точным ударом последнего.
24’
ГОЛ !
В результате выхода 3 в 2 и передачи Когута Виталий Танский(Кардинал-Ровно (Ровно)) отправил мяч в сетку.
18’
ГОЛ !
После прострела Маринюка Роман Киндратив(undefined) отправил мяч в свои ворота.
12’
ГОЛ !
Виталий Танский(Кардинал-Ровно (Ровно)) после прохода по правому флангу точно пробил в дальний угол.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
valeritrigub
А ПО4ЕМУ НЕ ПОКАЗАЛИ, КАК СБИЛИ СИМКУ В ШТРАФНОЙ И СУДЬИ ДАЖЕ ИГРУ НЕ ОСТАНОВИЛИ? ХОТЯ ТАМ БІЛА ЖЕЛЕЗНАЯ "ТО4КА"? НЕКРАСИВО, "КАРДИНАЛ" ТАК ПОСТУПАТЬ! О СУДЬЯХ ВООБЩЕ МОЛ4У! СВИНЬИ!
keegan
ожидал, что победят, но не с таким счетом