Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 29 ноября 2012, 11:37
1082
0

Блог Суперлиги: новые рекорды

Статистические показатели баскетболистов украинской Суперлиги

| Обновлено 29 ноября 2012, 11:37
1082
0
Блог Суперлиги: новые рекорды

Блог Суперліги: і знову рекорди 29/11/12, 08:54 Пов'язані теги: блог Суперліги       Оцініть новину     У грі з «Миколаєвом» центровий «Кривбасбаскету» Каллістус Езіукву встановив новий рекорд сезону за забитими двоочковими, реалізувавши 13/17 кидків.

Останній ігровий тиждень чемпіонату Суперліги не минув без нових рекордів і досягнень, які підкорилися низці гравців.
 
Так, у грі з «Миколаєвом» центровий «Кривбасбаскету» Каллістус Езіукву встановив новий рекорд сезону за забитими двоочковими, реалізувавши 13/17 кидків. Нагадаємо, що автором абсолютного рекорду (14 кидків) є екс-захисник «Дніпра» Стівен Буртт.
 
Крім того, Езіукву належить третій показник сезону за підбираннями (15) і балами рейтингу ефективності (35). Таким чином, «бігмен» «Кривбасбаскету» приєднався до когорти із 26 гравців, що здобули 30 і більше балів РЕ за гру.
 
Своєю чергою, в матчі з «Дніпром» плеймейкер «ДніпроАЗОТу» Деррік Зіммерман повторив найкращий показник сезону за кількістю передач в одній грі, 11 разів асистувавши партнерам.
 
Крім того, американський захисник має чудові шанси вже в наступному матчі здобути 2000 балів рейтингу ефективності в Суперлізі. Наразі в його активі – 1993, завдяки чому він посідає загальне шосте місце та четверте серед «діючих» баскетболістів, поступаючись лише Рамелу Каррі («Донецьк»), Джеремі Шаппелу («Ферро-ЗНТУ») й Джастіну Лаву («ОДЕСА»).
 
Якщо ж говорити про найкращі статистичні показники всіх сезонів Суперліги, то після двох останніх матчів форвард «Ферро-ЗНТУ» Джеремі Шаппел має на рахунку 607 підбирань на своєму щиті, лідируючи за цим показником. У загальному ж заліку за зібраними відскоками (829) Джеремі поступається лише «бігменам» «Черкаських Мавп» Чарльзу Томасу (865) та Вінсенту Хантеру (837).
 
І наостанок нагадаємо, що захисник «ОДЕСИ» Джастін Лав з кожним матчем наближається до рубежа у 2000 очок у чемпіонаті Суперліги (наразі на його рахунку 1978). Попереду лише Рамел Каррі (2131) і Стівен Буртт (2428).
 
Із більш детальною статистикою можна ознайомитися на офіційному сайті Суперліги, скориставшись відповідним розділом меню. Для цього на сторінці статистичних показників гравців основних складів потрібно натиснути «Загалом», а у правому селекторі вибрати «Всі сезони».

Суперлига
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.