Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 18 ноября 2012, 12:43
1404
0

Нефтяник крупно обыгрывает Олимпик

Донецкий клуб не выстоял в Ахтырке

| Обновлено 18 ноября 2012, 12:43
1404
0
Нефтяник крупно обыгрывает Олимпик

Заключний домашній матч осінньої частини 22-го чемпіонату України з футболу, «Нафтовик-Укрнафта» провів з Донецьким «Олімпіком». «Олімпік», доречі, не дуже зручний суперник для «жовто-чорних». Минулого сезону обидва матчі виграв колектив з Донбасу, а в поєдинку першого кола команди розійшлися миром. В турнірній таблиці суперників розділяли лише три очки, тому боротьба на полі розпочалася з перших секунд. На 5-ій хвилині Сергій Артюх віддав м’яч Ховбоші, але Дмитро не зміг використати момент і пробив мимо воріт. Після розіграшу штрафного, на 16-ій хвилині Дмитро Башлай пробив по воротах, але м'яч пролетів вище воріт. Небезпечний момент охтирчани створили на 24-ій хвилині, Роман Світличний зробив передачу на Артюха, але спритнішим в цій ситуації виявився голкіпер суперника, який в падінні забрав круглого. Донеччани також не стояли на місці,  відповідали господарям поля своїми атаками. Приблизно на 31-ій хвилині «Олімпік» провів гарну атаку воріт «нафтовиків», але м’яч пройшов мимо воріт. На 38-ій хвилині Роман Полтавець гарматним пострілом пробив по воротах гостей, але м’яч знову пройшов вище воріт. Стандарт виконаний Сергієм Артюхом також не приніс результату, Заурі Махарадзе відбив м’яч кулаками. Так і завершився перший тайм з нічийним рахунком 0:0. Обидві команди були рівні на полі, що і сказалося на результаті.

Другий тайм розпочався з навали «нафтовиків», на 5-ій хвилині отримавши пас від Артюха, Роман Полтавець пробив по воротах, але м’яч вийшов на кутовий від гравця «Олімпіка». Сергій Артюх подав кутовий на Леоніда Бояринцева, який не втратив свого шансу і головою відправив м’яча в сітку воріт гостей, тим самим розмочивши рахунок. Після забитого голу охтирчани не збавили темпу і продовжували атакувати ворота гостей. На 11-ій хвилині з гострого кута Артюх пробив по воротах, але м’яч справно взяв в руки голкіпер гостей. Атака гостей завершилась невдачею, Руслан Левига вийшов один на один з Олександром Чуріловим, але переграти воротаря охтирчан так і не зумів. В середині тайму, донеччани провели масовану атаку воріт «Нафтовика», але без логічного завершення.  Замінивши Романа Полтавця на 27-ій хвилині на поле вийшов Олександр Яровенко і відразу першим дотиком до м’яча відправив його в сітку воріт гостей, тим самим збільшивши рахунок у матчі. Після забитого другого м’яча «Нафтовик» ніби трішки підсів, чим дав змогу донеччанам провести відразу дві атаки, але Олександр Чурілов був на висоті. Залишивши тактику оборони, господарі поля знову пішли в наступ, що дало свій результат, на додатковому часі Максим Сирота зробив гарну передачу на Саванчука, який не згаяв моменту і відправив круглого в ворота донеччан.

Таким чином «Нафтовик» з розгромним рахунком, вніс зміни у взаємовідносини з Донецьким «Олімпіком» та закріпився на четвертому місці в турнірній таблиці.

«Нафтовик-Укрнафта»-»Олімпік» - 3:0
«НАФТОВИК-УКРНАФТА»:
Чурілов, Ховбоша, (Саванчук,46), Євстафієв, Бояринцев-к, Мостовий, Єрмак, Башлай, Зайчук, (Сирота,66), Світличний, Артюх,( Тарасенко,81), Полтавець, (О.Яровенко,72). Запасні: Вокальчук, Радіонов, Войцеховський. Головний тренер: Євген Яровенко.
«ОЛІМПІК»: Махарадзе, Іванов, Драченко, (Шеріф,75), Гришко, Дорошенко, Лебедь, Санжар-к,( Ковалевський,58), Волков,( Головченко,83), Огіря, Грибанов, Левига. Запасні: Жданков, Змієвський, Полянський, Голіков. Головний тренер: Роман Пилипчук.
Голи: Бояринцев(50), О. Яровенко(72), Саванчук(90+3).
Попередження: Зайчук (61),  Саванчук (81) –  Огіря (25).

www.fcnaftovyk.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хочет повторить? Майк Тайсон назвал лучшие годы своей жизни
Бокс | 29 марта 2024, 10:43 2
Хочет повторить? Майк Тайсон назвал лучшие годы своей жизни

Легендарный американец вспомнил пребывание за решеткой

Экс-чемпион мира: Фьюри выставляет себя идиотом. Он знает, что попал в беду
Бокс | 29 марта 2024, 01:57 0
Экс-чемпион мира: Фьюри выставляет себя идиотом. Он знает, что попал в беду

Карл Фроч прокомментировал поведение Тайсона перед боем против Александра Усика

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.