Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 12 ноября 2012, 23:09
69047
548

Металлист - Карпаты - 2:1 +ВИДЕО

Реванш за кубкову поразку

| Обновлено 12 ноября 2012, 23:09
69047
548
Металлист - Карпаты - 2:1 +ВИДЕО

Цей матч, яким завершувалось перше коло 22-го чемпіонату, мав величезне значення для обох суперників. «Металіст», намагався реабілітуватись перед своїми уболівальниками, як після нещодавньої кубкової поразки від «Карпат», так і після поразки від своїх конкурентів за місце у трійці кращих з «Дніпра». «Карпати» ж, враховуючи втрату очок «Говерли», прагнули відірватись від свої сусідів у турнірній таблиці ще на більшу відстань. До того ж, «зелено-білі» хотіли перервати свою безвиграшну «харківську» серію ігор, яка до цього матчу налічувала вже 11 (!) ігор.

Щодо змін у стартовому складі суперників, то у господарів з різних причин на поле не вийшли Вільягра, Вілліан, Фініньо, яких замінили Пшеничних, Кристальдо та Торрес. У гостей місце дискваліфікованого Пластуна прогнозовано зайняв Балажіц, а замість Гладкого на поле вийшов Ткачук, який знову одягнув капітанську пов’язку «зелено-білих».

«Металіст» з перших хвилин гри захопив ініціативу і небезпечні моменти біля воріт Богатінова почали виникати після дальніх ударів Марлоса. Проте воротар «Карпат» встигав дотягуватися до м’яча, ліквідовуючи небезпеку. Міг відзначитись і Хавьєр, який зі штрафного намагався пробити впритул у ближній кут, але м’яч, торкнувшись стійки, залишив поле.

«Карпати» не відсиджувались в обороні і при першій нагоді зусиллями Ксьонза та Кенії небезпечно контратакували. Двічі поспіль Лукас виконував кутові удари, але захисники «Металіста» встигали випереджати львів’ян. Як і в моменті, коли Папа Гуйє у центрі штрафного встиг на мить випередити Лукаса, завадивши іспанцю збільшити свій гольовий реєстр у Прем’єр-лізі.

Під кінець тайму атака «Карпат» лівим флангом завершувалась прострілом Штіліча, коли м’яч влучив у руку Березовчука, проте на думку арбітра Швецова порушення правил у цьому епізоді не було. Тут же «Металіст» організував чергову атаку, яка завершилась взяттям воріт. Після передачі Тайсона пробивав по воротам Кристальдо, але м’яч по дорозі зрикошетив від Мілошевіча і від рук Богатінова перетнув лінію воріт.

Другий тайм активніше розпочали діяти «Карпати», але Горяїнову не довелось рятувати ворота від неприємностей. Харків’яни ж поступово знову почали створювати напругу у штрафній гостей. І після пасу з правого флангу Марлоса знову відзначився Кристальдо, цього разу потужним  ударом сходу влучно пробивши у ближній кут воріт Богатінова. Для аргентинця це був вже 5-й дубль в чемпіонатах. Принагідно нагадаємо, що у березні цього року Кристальдо у Харкові також двічі влучав у ворота «Карпат».

Ніколай Костов, намагаючись покращити атакуючі дії своїх підопічних, робить подвійну заміну, випускаючи на поле Кополовця та Гладкого. В одному з епізодів Горяїнов «прочитав» передачу Лукаса і випередив Кополовця. Натомість після пасу Ксьонза захисники залишили неприкритого Кополовця, який на лівому фланзі атаки переграв Горяїнова, пробивши у верхній ближній кут воріт.

Напруга на полі зросла ще більше і тепер обидві команди намагалися діяти обережно біля власних воріт, не допускаючи подібних помилок. Міг провести свій гол Хавьєр, виконуючи у своєму стилі штрафний удар, але воротар «Карпат» перевів м’яч на кутовий. Зіткнень на підступах до штрафних не бракувало, в тому числі і з порушенням правил. Жовті картки отримали по черзі Балажіц та Бланко, який грубо зіграв проти Богатінова.

Під завісу цікавого поєдинку господарі мали дві хороші нагоди змінити рахунок, проте ні Тайсон, ні Марлос своїми шансами не скористалися, навіть не влучивши у рамку воріт. Під самий кінець матчу «Карпати» вкотре залишилось у меншості, але за що Швецов прийняв таке суворе рішення до Штіліча, пояснити напевно може лише сам служитель Феміди. За мить до цього Штілічу дісталося ліктями по голові від Шарпара, якому арбітр не показав і жовтої картки…

У підсумку «Металіст» скоротив відстань від «Динамо» та «Дніпра» до чотирьох пунктів. На «Карпати» ж в наступному турі чекає домашнє галицько-волинське дербі, у якому Ніколай Костов знову матиме кадрові проблеми, бо пропускатимуть гру дискваліфіковані Мілошевіч та Штіліч.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Металлист» - «Карпаты» - 2:1

Джонатан Кристальдо, 40, 54 - Михаил Кополовец, 69

«Металлист»: Александр Горяинов, Андрей Березовчук, Папа Гуйе, Сергей Пшеничных, Тайсон, (Вячеслав Шарпар, '90), Олег Шелаев, Ромеро Марлос, (Себастьян Бланко, '79), Хавьер Клейтон, Хуан Мануэль Торрес, Эдмар, Джонатан Кристальдо, (Виллиан Гомес, '68)
«Карпаты»: Мартин Богатинов, Грегор Балажиц, Иван Милошевич, Игорь Ощипко, Андрей Ткачук, Павел Ксенз, Семир Штилич, Леван Кения, (Александр Гладкий, '62), Лукас, Муртаз Даушвили, (Михаил Кополовец, '62), Игорь Я. Худобяк, (Сергей Загидулин, '83)
Сергей Пшеничных, 6. Себастьян Бланко, 80. Хуан Мануэль Торрес, 85. - Иван Милошевич, 18. Леван Кения, 25. Михаил Кополовец, 71. Грегор Балажиц, 77. Андрей Ткачук, 92.
 Семир Штилич, 93.

Удары (в створ): 12 (7) - 1 (1)
Угловые: 8 - 4
Оффсайды: 4 - 2.

Зрителей: 26.742
Оценка поля: 5
Честная игра: 7,250 - 5,500.

МЕТАЛЛИСТ-КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

ВИДЕО


Sport.ua

События матча

90’ +3
Семир Штилич(Карпаты) получает красную карточку. Не совсем понятно, за что удален игрок Карпат. Точнее, пока совсем не понятно.
69’
ГОЛ ! Ксенз совершил сольный проход по центру, передачей в 47-й сектор вывел один на один с Горяиновым Михаила Кополовца(Карпаты), который точно пробил в ближний верхний угол.
54’
ГОЛ ! Тайсон сместился с левого фланга в центр, сделал передачу в 44-й сектор на Хавьера, тот продлил дальше на Марлоса. Ромеро отпасовал в 43-й сектор, откуда Джонатан Кристальдо(Металлист) мощно пробил в ближний угол.
40’
ГОЛ ! Марлос забросил мяч в штрафную, Тайсон прострелил из 19-го сектора и Джонатан Кристальдо(Металлист) чиркнул мяч в 28-м секторе - "снаряд" задел ногу Милошевича, потом пролетел под Богатиновым и закатился в сетку.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 548
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
boss.metal
офсайд?
boss.metal
Против 15 в десетером? А неподскажиш на какой минуте было удаление? И статистику ударов тоже подменили?
Smeenfey
ты видео смотрел? у кого был офсайд?
Smeenfey
Пересмотри обзор- На Виллиане был пеналь! значит 3:2
makas11
гол 1 с офсайда которому предшесвовала игра рукой "харьковчанина" в своей штрафной\за такую игру пеналь назначили в эпизоде чеберячко и мазуха\ и 1-2 в пользу карпат превращено в 2-1 браво рачинская браво швецов. Львовяне нерасстраивайтесь вы сделали все что смогли но играть против 15 вдесятером по харьковским правилам......
mmkozik
Senior...S — і.д.и н.а.х.у.й, д.е.б.і.л к.о.н.ч.е.н.и.й!!!
Сеньйор - д.е.б.і.л.о.ї.д!!!
lee0007
ахах
2 гол красиво раскатали!
Senior...S
ну,шо я говорил??!!ну шо еще от козика можно услышатьото и есть козик
thirty
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
toli0808
vismut58 — 12.11.2012 18:48
рука рука рука - это три пенальти и счёт 2:4...
vismut58
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Darinka
Молодца,металлисты, шо тут говорить!!
...
Ну и назачем, г-н Костов,Вы попёрлись (не иначе) в команду "Карпаты" с ихневым;) презом?? Я понимаю, хочется работать и воплощать свои навыки-умение...Но...это не та команда,ей-Бо! ..
Vall69
Воперых ты - ХАМЛО, не зная человека так с ним общаться. Относительно тебя - То культура общения и поведения прививается еще родителями, так что рожденый ползать - летаь не сможет. Добро пожаловать в игнор.
thirty
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Vall69
Вот из-за таких как ты, весельчаков-хохотунчиков, и творятся на стадионах и за их пределами в Днепропетровске и Харькове беспорядки во время матчей Днепра и Металлиста. Ведь сами игры всегда очень интересны (не зависимо от победителя), они могли бы стать украшением не только УПЛ. Но из-за таких как ты, выливающих ведро помоев на команды, соперников и сам город, и портятся общие впечатления от красочной игры котогрую показывают команды.
Так что подумай, прежде чем выпускать из своего рта такую грязь, если конечно есть чем думать.
А по существу матча считаю, что Металлист победил заслужено, потому что играл на порядок лучше Карпат. Это мое мнение после просмотра игры. Хотя болельщиков Карпат тоже можно понять, им хотелось чуда, коим могла быть ничья в этом матче.
san68-68
Кто знает? А может быть и так, что в Шахте он соскучился за игрой, за зиму хорошо поработает на сборах и весной будет красава... Не попробуешь - не узнаешь. Хотя всё это пока на уровне слухов и домыслов. Поживём - увидем.
san68-68
А ты думаешь, что он переходил на лавке посидеть? Или ему примеров мало было? Как мне показалось Марко не из тех футболистов, которым пофиг где лавку греть, абы бабло исправно платили. Ну мне так показалось. Он играть хочет. И в ЧУ и в сборной. Дяде Фёдору вон законало. Довольно быстро с лавки в Днепр перебрался и имеет неплохую игровую практику. Но, снова таки, не факт, что в ближайшем будущем не повторится история с Карпатами. Только на этот раз Днепр-Шахтёр.
afpa
Если это так, то велком.
Но если говорить о реальности, вряд ли Марко сейчас заиграет хотя бы как в прошлом сезоне, подсел он в шахте, да и фарт улетучился.