Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Первая лига
|
1982
0

Ураган-2 (Івано-Франківськ) – Меркурій (Чернівці) – 2:2

Учасники Першості України з футзалу серед команд першої ліги провели товариську гру

Івано-франківський «Ураган-2» та чернівецький «Меркурій» зіграли свою першу товариську гру. Підсумком зустрічі став нічийний рахунок 2:2. Протистояння виявилося надзвичайно запеклим та напруженим, майже півтора тайму команди не могли відкрити рахунок, хоча моментів було вдосталь.

Головний тренер «Урагану-2» Іван Скіцко стверджує, що грою своїх підопічних задоволений, особливо двома голкіперами команди, які по черзі втримували натиск супротивника. «Сьогодні на майданчику відбувся справжній спаринг, не кожного дня доводиться грати з чемпіоном. Проте хлопці витримали силову боротьбу з опонентом, адже з цим у нас дотепер були проблеми. Наразі будемо рухатися у тому ж напрямку й працювати над успішністю реалізації ігрових моментів, адже сьогодні ми створили 6 чи 7 хороших можливостей для голу, а реалізували лише 2», - зазначає Іван Васильович.

Всього декілька тижнів залишилось до початку Чемпіонату України Першої ліги, й дубль «Урагану» успішно заявляв про себе у попередніх товариських матчах, з п'яти товариських зустрічей - 2 перемоги, 2 нічиї та 1 поразка від свого старшого брата НФК «Ураган».

Говорити про якісь висновки ще зарано, проте керівництво і команда «Ураган-2» серйозно налаштовані боротися за медалі. «Ми поважаємо команди обласного й лігового рівня, і нам є ще над чим працювати, проте мета кожної нашої гри - лише перемога», - сміливо говорить головний тренер «Урагану-2» Іван Скіцко.

Дарина ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.