Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3050
2

Станіслав ГОНЧАРЕНКО: «Ризикнули і перемогли»

«Энергия» – «Локомотив» – 1:0. Послематчевая пресс-конференция

Станіслав ГОНЧАРЕНКО: «Ризикнули і перемогли»

Після гри «Енергія» – «Локомотив», у якій «енергетики» святкували перемогу з рахунком 1:0, тренери обох команд, а також герой матчу Денис Овсянніков поділилися враженнями від матчу.

Станіслав Гончаренко, головний тренер «Енергії»:

- Була шахова партія, у якій ми були хитрішими, сміливішими та майстернішими за суперника. Хочу привітати усю громадськість Львова з початком нового чемпіонату. Сьогоднішня перемога – це свято для нас. Радіємо, що у нас є колектив, є команда. Гра була високого рівня. Глядачі не побачили багато гольових моментів та швидкісних баталій. У цій грі перемагав той, хто заб’є першим. Цей градус тримався до кінця матчу. Залишалося лише запитання – хто ризикне. Ризикнули львів’яни і перемогли. Це все, що я можу сказати по грі. У цій грі моєї перемоги лише 5 відсотків, 95 відсотків – це перемога футболістів. 

- Наскільки серйозна травма в Сергія Якуніна?
- За першим поглядом серйозна.  Будемо сподіватися, що вийдемо з цієї ситуації.

Денис Овсянніков, гравець «Енергії», автор забитого гола:

- Відкривати чемпіонат стало для нас традицією. Уже втретє у цьому сезоні відкриваємо чемпіонат у різних містах. На щастя, його старт вийшов вдалим. Ми виграли в одного з головних своїх суперників. Щодо матчу, то він йшов до гола. «Локомотиву» складно багато забити. Неодноразово ми перемагали їх з мінімальними рахунками. Відповідально підійшли до гри з п’ятим польовим. Як бачите, допомогло. Знав, якщо рахунок буде 0:0, наш тренер замінить воротаря на п’ятого польового. Про це нас попередили у перерві матчу. Вважаю, що матч був рівним, однак нам вистачило майстерності забити переможний м’яч.

Євген Ривкін, головний тренер «Локомотива»:

- Не буду говорити про причини поразки моєї команди. Справа не в цьому. У першу чергу хочу подякувати своїм гравцям за гру. Матч вийшов бойовим. Кожна команда допускала помилки. Результат гри не вважаю закономірним. Утім, на нього вплинула і моя тренерська помилка. Більше коментувати мені нічого.

Під час матчу «Енергія» отримує важливі для себе паузи. Це було і в матчі основного раунду Кубка УЄФА, коли в залі погасло світло. У будь-якому випадку, бажаю Сергію Якуніну здоров’я і повернення до лав команди, однак ця пауза в грі була на руку супернику. Усе це, а також витирання паркету, збивали темп гри. Не кажу, що це було ключовим у матчі, однак у футболі дрібниць не буває. Команді супернику такі паузи давали певний перепочинок.  

- Чи задоволені грою команди в позиційній атаці?
- Якщо команда не виграє, задоволеним бути не можу. Завжди треба прагнути робить щось краще, аніж робиш це на теперішній момент. По приїзді додому розберемо помилки і будемо їх виправляти. Ще раз скажу, що ключову помилку у грі допустив я. Яка? Відповідь на це питання давати не буду. Це професійний секрет. Тільки скажу, що вона немає відношення до гри суперника з п’ятим польовим гравцем. 

Богдан ПАСТЕРНАК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
nik_exspert
господа тренера,вы так сильно себя любите,аж тошно....
Tmaaticho1703
Гончаренко в сборную