Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 27 сентября 2012, 14:03
2444
0

Кардинал-Ровно – Енакиевец. Анонс

Стартові поєдинки завжди непередбачувані

| Обновлено 27 сентября 2012, 14:03
2444
0
Кардинал-Ровно – Енакиевец. Анонс

Так сталося, що у зв`язку з ремонтом залу в Єнакієвому матч 3-го туру між командами «Єнакієвець» та Кардинал, буде зіграно в Рівному. Натомість, матч 10-го туру 28 грудня 2012 між цими командами відбудеться вже в Єнакієвому.

Ігри «Єнакієвця» і «Кардинала-Рівне» завжди непередбачувані і проходять у цікавій безкомпромісній боротьбі. Причому не важливо, на якому майданчику грають колективи, адже переможцем може стати не лише господар, що підтверджує статистика зустрічей між цими командами.

Загалом команди провели 10 матчів: 3 перемоги на рахунку рівнян, 5 матчів виграв «Єнакієвець» і два матчі закінчилися внічию, різниця забитих і пропущених – 46:29 на користь команди з Єнакієвого. Найбільше голів у командах у цих матчах забили в «Кардинал-Рівне»: Маринюк – 5 і по 4 Когут та Тригубець; а в «Єнакієвці»: Сільченко – 9, Нестерук – 8 і по 6 Доманський та Хурсов.

Звітний сезон команди розпочали вдало. Рівняни в першому турі зіграли внічию з чемпіоном львівською «Енергією» – 2:2, причому у ролі наздоганяючої сторони були львів’яни. Два голи господарі пропустили граючи проти 5 польових.

Нелегким для рівнян виявився і наступний поєдинок з дебютантом Екстра-ліги. Поступаючись після першого тайму 0:2, господарям вдалося переломити хід поєдинку і вирвати перемогу з різницею в два м’ячі – 4:2.

Потрібно відзначити в обох матчах граючого тренера «кардиналівців» Сергія Піддубного, який не лише вів команду вперед, а ще й особистим прикладом надихав партнерів по команді. Більшість із шести м’ячів були забиті якраз за безпосередньої участі нев’янучого ветерана. Окрім Сергія Піддубного в складі «Кардинал-Рівне» потрібно також відмітити зрілу, як для початку сезону гру Мар’яна Маринюка, а також новачка колективу Андрія Чернієнка. Непогано зарекомендував себе ще один новачок – Олександр Вершинін, який з’явився на майданчику в другому домашньому матчі рівнян після відпочинку. Але і за цей короткий час Олександр встиг показати гру, що запам’яталась. Також потрібно відмітити, що Сергій Піддубний проявив себе не лише, як вправний гравець, а ще й як досвідчений тренер. Очевидно граючому головному тренеру рівненської команди пішов на користь семінар, в якому він брав участь під час міжсезоння. Цікаво буде дізнатися, яку тактику гри застосує Сергій Піддубний в матчі проти «Єнакієвця», і чи принесе вона користь колективу?

Щодо «Єнакієвця», то цей колектив провів лише один матч із «Спортлідером+». Правда на відміну від рівнян, які двічі зіграли в рідних стінах, на майданчику суперника, і також здобув перемогу з різницею в два м’ячі. У другому турі колектив із Єнакієвого був вільний від ігор. А ось у матчі проти дебютанта Екстра-ліги гостям вдалося провести наприкінці першого тайму протягом однієї хвилини два поспіль м’ячі, які, як виявилося згодом, і визначили переможця поєдинку. Більш досвідченим гравцям «Єнакієвця», не дивлячись на палке прагнення господарів, вдалося втримати переможний рахунок.

Виходячи з вище наведеного, на рівненських вболівальників очікує цікавий і захоплюючий двобій двох непримиренних суперників, причому наперед назвати переможця не наважиться найвправніший прогнозист. Окрім того, цікаво, чи вийде на майданчик у складі «Єнакієвця» проанонсований бразилець Тіагу, відомий широкому загалу шанувальників футзалу за виступами в донецькому «Шахтарі». Треба додати, що бразильцю вже доводилося грати під керівництвом головного тренера «Єнакієвця» Олега Солодовника. Потрібно також зазначити, що стартові поєдинки завжди непередбачувані, що теж гарантує свого роду інтригу.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

27 сентября, четверг
«Кардинал-Ровно» (Ровно)  «Енакиевец» (Енакиево)  
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 12.30
КАРДИНАЛ-РОВНО – ЕНАКИЕВЕЦ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА
 Арбитры: Сергей Гроховецкий, Сергей Кравцов (оба – Киев)
 Прогноз Sport.ua – 3:2

 

Опрос

Голосов 21
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «Енакиевец»?

Победа «Енакиевца»

9 голосов 42.86 %

Ничья

2 голоса 9.52 %

Победа «Кардинал-Ровно»

10 голосов 47.62 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.