Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 сентября 2012, 18:42
2202
2

Вадим РАБИНОВИЧ: «Полунин работает у нас»

Киевский «Арсенал» нашел замену уволенным специалистам

| Обновлено 20 сентября 2012, 18:42
2202
2
Вадим РАБИНОВИЧ: «Полунин работает у нас»

Інформацію про те, що Андрій Вікторович Полунін офіційно вже не є директором «Нафтовика-Укрнафти», вперше було озвучено ще на останньому домашньому матчі охтирської команди проти «Оболоні». Тоді, окрім програмки поєдинку, де було зазначено, що в.о. директора є Сергій Мізін, таку ж інформацію оприлюднив і диктор стадіону. Однак логічними залишалися два питання: «Чому?» і «Куди тепер?».

Журналістові «УФ» вдалося дізнатися про нове місце роботи у першоджерела, яким можна вважати не лише пана Полуніна, а і його нового роботодавця — президента столичного «Арсеналу». Так, Вадим РАБІНОВИЧ зазначив:

— Андрій Вікторович справді працюватиме в «Арсеналі» — ви не помилилися. А якщо бути точнішим, то він уже в нас працює. Можете вважати 19 вересня його першим офіційним робочим днем.

На питання про посаду й функціональні обов’язки нового співробітника очільник столичного ФК дав доволі несподівану відповідь: «Про посаду й обов’язки Андрія не турбуйтеся — ми з’ясуємо це між собою найближчим часом».

Варто додати, що внаслідок гучної справи імені Еріка Матуку, через яку «Арсеналу» зарахували технічну поразку в матчі Ліги Європи проти «Мури», Вадим Рабінович звільнив юриста, віце-президента й директора ФК. Імовірно, одну з двох останніх посад і обійме Андрій Полунін, який працював у «Нафтовику-Укрнафті» з 2007-го: спочатку спортивним директором, а з 2009- го — директором.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Cassid
Кароче работает, но еще сам пока не знает кем.
Укробизнес
WildCat
По Нефтянику не скажешь, что уж очень успешно работал.