Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2699
1

Олег СОЛОДОВНИК: «Ветерани перетерпіли і вижали максимум»

«Спортлидер+» – «Енакиевец» – 0:2. Послематчевая пресс-конференция

Олег СОЛОДОВНИК: «Ветерани перетерпіли і вижали максимум»

Головний тренер «Єнакієвця» Олег Солодовник:

- Перш за все хочу привітати і ваших вболівальників, і наших з початком чемпіонату. По-друге, до гри ми готувалися серйозно, адже знали, що сьогоднішній «Спортлідер+» це не той, який грав у Першій лізі. У вас залишилося практично дві людини, а решта ті, що пограли в український Екстра-лізі. Ми віднеслися до цієї гри серйозно і, відповідно, готовилися. На жаль, те, що ми запланували, виконали лише на 70%. Але це перша гра, до того ж специфічне покриття майданчику. На початку першого тайму суперник змушував нас помилятися. У тому і різниця між ветеранами та молодими, що ветерани перетерпіли і вижали максимум з тих моментів, що були, а молоді – не забили. Маю на увазі «Спортлідер+». Команда у вас хороша, сподобалася, успіхів вам.

- Яке завдання у вас на сезон?
- У нас завдання стати чемпіонами і виграти кубок. Ми ще підсилимося, мають приїхати бразильці. У нас ще є три місця в команді. На під’їзді Тьяго, який був у «Шахтарі», і ще три бразильці.

- Протягом матчу було видно, що ви незадоволені суддівством.
- Я розумію, що у суддів більше симпатії до домашньої команди. Були такі моменти, коли ти атакуєш більш жорстко дають фол, а коли тебе атакують – не дають. І через це матч стає нервовішим. Виходить одному все дозволено, а іншому – нічого. В принципі, ті помилки, які були у суддів, вони були незначні і на результат не вплинули. Під час матчу у мене були претензії, але після гри я підійшов і потиснув їм руку. Ще раз всім дякую. Вам успіхів і до нових зустрічей.

Головний тренер «Спортлідера+» Іван Стасюк:

- Результат, звичайно, не такий, на який ми розраховували. Далося взнаки те, що «Єнакієвець» іменитий суперник, десь ми перегоріли. І з того всього вийшло, багато помилок у захисті, важко виходили з-під пресингу, тобто ми грали сьогодні не в ту гру, у яку ми вміємо грати. Мандраж був присутній. У другому таймі ми дещо вирівняли гру, але суперник у нас був досвідченіший, іменитіший, рахунок їх влаштовував, вони грали на збереження результату. Сьогодні хто менше помилявся, той і виграв. Ми помилилися в атаці кілька разів, а от якби реалізували 50% нагод, то результат був би іншим або принаймні якби забили першими. Суперник забив нам гол і перелаштував гру. Ми десь втратили концентрацію. Ви самі бачили, що ми пропустили два гола з нашої атаки, коли тримали м’яча. Перший пропустили через обрізку, а другий взагалі курйозний вийшов.

- Наступним суперником буде «Кардинал», з яким ви двічі вже грали. Це допоможе якось вам?
- Ми і до «Єнакієвця» готувалися, переглядаючи їх ігри. «Кардинал» звісно ми знаємо краще, але й вони нас добре знають. Другий момент це те, що граємо на виїзді. Тому шанси 50 на 50.

- Психологічно команді легше гратиметься у Рівному, ніж у Хмельницькому?
- Будемо старатися, щоб вивести з психологічної ями команду, бо хлопці зараз дуже сильно переживають. Зараз навіть не всі переодягнулися, більшість сидять і мовчки думають про себе. Будемо старатися. Життя триває і ми будемо рухатися вперед.

- Ви розпочали першим номером, чому не вдалося продовжити гру у тому ж темпі?
- Все почалося з того, що ми награвали дещо інші четвірки. У зв’язку з тим, що не був заявлений Віктор Цой були внесені корективи у гру. Увійшов Ткачук. У першому таймі, думаю, ви бачили, що була деяка незіграність гравців. Ми грали вдома і завжди гратимемо вдома першим номером. Ми грали на результат, на перемогу. А те, що стушувалися, то був деякий мандраж.

- Чому ж не заявили Цоя?
- Причина банальна – з Франції не прийшов трансферний лист.

- Сьогодні прийшло чимало вболівальників підтримати команду.
- Хочу подякувати нашим прихильникам. Прошу вибачення за результат. Але з такою підтримкою, як сьогодні, надалі будемо лише перемагати. Ще раз дякую.

Віктор ПАЛАМАРЧУК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
may2406
Французы не хотят Цой-я отдавать )))))))