Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
2438
1

Виталий Кличко провел открытую тренировку

Сотни любителей бокса посетили тренировку украинского чемпиона

Виталий Кличко провел открытую тренировку

Чемпіон світу за версією WBC  Віталій Кличко провів відкрите тренування  у московському парку «Красная Пресня».  Свідками події стали сотні любителів боксу, фанатів самого Віталія Кличка і десятки акредитований в Москві іноземних журналістів. Деякі з них пришли підтримати Віталія з українськими прапорами.

На очах у багаточисленної аудиторії Віталій провів справжній боксерський майстер-клас. У 15 демонстраційних хвилин він вмістив реальне тригодинне тренування. Боксер розпочав тренування з розминки, віджимань та показав типові вправи – стрибки зі скакалкою та вправи із тенісним м’ячиком. При цьому чемпіон коментував найцікавіші моменти тренування.

- Ніколи не думав, що буду стрибати на скакалці краще багатьох дівчат в нашому дворі, - пожартував українець.

Він пояснив, що ця вправа може буде корисною багатьом людям, особливо тим, хто хоче скинути вагу.

Свої «коронні» удари Кличко продемонстрував у парі з тренером  Фріцем Здунеком. При цьому чемпіон світу згадав, що найнезвичніші умови, в яких йому доводилось тренуватись, були у Казані в 1991 році, коли на вулиці було мінус сорок, а температура у залі не набагато відрізнялась.

Віталій повідомив, що під час підготовки до поєдинку займається багатьма видами спорту - легкою атлетикою, плаванням, а також вправами на координацію і витривалість. Наш чемпіон не приховує, що у нього вже підготовлений план на бій, а ті комбінації, які він показав сьогодні, не будуть використовуватися під час поєдинку.

«Я спеціально вводив в оману Мануеля Чарра», - пояснив .Кличко, і тут же додав, що повністю готовий до бою зі своїм німецьким супротивником.

«Я провів більше 100 раундів у спарингах, і мої спаринг-партнери дуже раді, що все вдало завершилось. Я пробіг більше 150 км, і проплив не менше 30 км. Я повністю готовий, але останній тиждень перед боєм найважливіший, адже все залежить від концентрації », - стверджує Віталій.

Пресс-служба братьев Кличко

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sk@ut
песта чарру.