Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Олимпийские игры
|
1851
0

Сергей БУБКА: «Выступлением украинских олимпийцев я доволен»

Президент НОК Украины поделился впечатлениями от ОИ-2012

Сергей БУБКА: «Выступлением украинских олимпийцев я доволен»
Сергей Бубка

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка під час зустрічі наших олімпійців в аеропорту «Бориспіль» поділився своїми враженнями від Олімпійських ігор в Лондоні.

«Дуже непрості Ігри були для нас. Конкуренція була вкрай високою і жорсткою. Я задоволений виступом наших спортсменів, які в цих умовах справились і гідно презентували Україну. 20 медалей - достойний показник.

До речі, саме стільки ж ми мали на чемпіонатах світу в олімпійських номерах програми у передолімпійському 2011-ому. 14 загальнокомандне місце на Олімпійських іграх серед 204 країн-учасниць - ще одне підтвердження того, що ми знаходимось серед потужних спортивних держав.

До речі, з нашими досягненнями на Іграх в Лондоні нас привітав президент Міжнародного Олімпійського Комітету Жак Рогге», - поділився з представниками мас-медіа Сергій Бубка.

«На Олімпійських іграх виступають найсильніші атлети Планети. Тут складно щось прогнозувати і очікувати.

Бувають різні сюрпризи - як позитивні, так і негативні. Окрім здобутих нагород 10 разів наші спортсмени зупинялись в кроці від олімпійського п'єдесталу. Це свідчить про значний потенціал українських атлетів», - додав головний олімпієць країни.

«Вже зараз час думати про Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро. Національний олімпійський комітет у вересні-жовтні ініціюватиме проведення Всеукраїнського спортивного конгресу, який би зібрав разом керівників нашої держави, спортивних спеціалістів з різних організацій та регіонів країни.

Мета зібрання - відпрацювання глобальної концепції подальшого розвитку вітчизняного спорту і чіткої стратегії підготовки до наступних Олімпійських ігор», - повідомив президент НОК.

www.noc-ukr.org

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.