Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
3889
8

Шевченко и Воронин попрощаются со сборной во Львове

15 августа украинцы сыграют с командой Чехии

Шевченко и Воронин попрощаются со сборной во Львове

Андрій Шевченко та Андрій Воронін зіграють у складі національної збірної України 15 серпня проти команди Чехії. Це буде останній матч цих футболістів у «синьо-жовтих» футболках. Про це повідомив у Львові віце-президент ФФУ Володимир Лашкул.

«Сьогодні Олег Блохін підтвердив інформацію про те, що він збирається на матч проти чехів викликати Андрія Шевченка та Андрія Вороніна. Це буде остання гра цих футболістів за збірну. Акцентую увагу на тому, що це останній, але не прощальний матч Шевченка. Прощальна гра – це його справа, він її сам влаштує» - заявив Володимир Григорович.

Спершу планувалося, що спаринг Україна-Чехія відбудеться в Одесі. Але через стан газону тамтешнього стадіону, довелося матч перенести до Львова.

Найдешевший квиток на це товариське протистояння коштуватиме 30 гривень (місця за воротами). Центральні сектори обійдуться щонайменше у 100 гривень (квиток без місця на паркові, із парковкою обійдеться в 150 грн). Квитки у VIP-сектори коштуватимуть 600-700 гривень. У продаж білети надійдуть уже найближчого понеділка.

Sport.ua

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
petr22222
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Banderko
символічно що найкращий гравець незалежної України попрощаєтсья з анціональною збірною в місті де найсильніще і найкраще підтримують Україну...все по чіснаку
Кристина
ЛЬвів підтримає!!!
І команду,і усіх гравців,і Шевченка з Вороніним!!!!!!!!
Львів вболівати вміє!!!!!!!!
RomarioUA
В Киеве тоже отлично поддерживают сборную!
EGOisME
...згоден Бандерко, це дуже символічно, і не може не радувати.....підозрюю що сам Шева захотів у Львові зіграти завершальний матч....
pe_p
я буду на матчі 100%))) ааа супер))
akkkrrraaa
""Акцентую увагу на тому, що це останній, але не прощальний матч Шевченка. Прощальна гра – це його справа, він її сам влаштує» - заявив Володимир Григорович.""
так что если забьет 2 гола , то официально наберет 50 голов за сборную