Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1022
0

Перебийніс і Федак б’ють рекорди на “Вімблдоні”

Тетяна Перебийніс і Юліана Федак уперше в історії українського тенісу вийшли до чвертьфіналу турніру “Великого шолома” “Вімблдон”

Український дует у матчі третього кола не залишив каменя на камені від американки Ешлі Харкльрод і словачки Ярміли Гойдосової (6:1, 6:1). Проте в наступному раунді на наших тенісисток чекатиме значно серйозніше випробування: зустріч із п’ятим номером “посіву” – німецько-американською парою Анною-Леною Гронефельд і Меган Шонессі.

Перебийніс і Федак наразі вдавалося перемагати “малою кров’ю”. В першому раунді харків’янка та каховчанка здолали опір британського дуету Сфар-Воер (6:4, 6:4). У другому колі українки після програного першого сету відновили справедливість у двох наступних і змусили зачохлити ракетки естонсько-американську пару Ані – Тю (4:6, 6:4, 6:2).

23-річна Федак цього року разом з Оленою Бондаренко дійшла до третього кола Відкритого чемпіонату Франції. Перебийніс, якій у грудні виповниться 24, ніколи не доходила в парі далі за друге коло на турнірах серії “Великого шолома”. Вихованці харківського клубу добре знайомі британські корти. 2000 року, змагаючись серед юніорів, вона стала фіналісткою в одиночному розряді та переможницею в парному на “Вімблдоні”.

А тим часом з’ясували, що переможці британського турніру можуть залишитися без традиційних бризок шампанського. ВВС повідомила, що триста коробок із пляшками шампанського марки Lanson загальною вартістю 90 тисяч фунтів стерлінгів викрали зі складу Англійського клубу лаун-тенісу і крокету (AELTC), де проходить “Вімблдон”. Місцева поліція вже розпочала розслідування.

А.С., Львівська газета

теннис
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Переплюнул Куртуа! Лунин установил невероятный рекорд Реала в ЛЧ
Футбол | 18 апреля 2024, 00:28 13
Переплюнул Куртуа! Лунин установил невероятный рекорд Реала в ЛЧ

Украинский вратарь совершил наибольшее количество сейвов в одном матче

В Реал может перейти очередная суперзвезда. За него хотят 150 млн евро
Футбол | 17 апреля 2024, 12:39 9
В Реал может перейти очередная суперзвезда. За него хотят 150 млн евро

Флориан Вирц может перейти в «королевский клуб»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.