Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 мая 2012, 22:50
11050
47

Карпаты – Кривбасс – 2:0 + ВИДЕО

«Карпати» бій перемогли, але битва за виживання ще триває

| Обновлено 02 мая 2012, 22:50
11050
47
Карпаты – Кривбасс – 2:0 + ВИДЕО

Через кадрові проблеми в захисті в стартовому складі «Карпат» довелося на місце правого захисника поставити Озарківа, а на лівий фланг оборони змістився Федецький. Також через мікротравму не вийшов на поле і капітан «зелено-білих» Худоб’як.

Перед грою у Львові після затяжної спеки пройшла злива. Проте обидві команди швидко призвичаїлись до мокрого поля. Господарі, які находяться на межі із зоною вильоту, з перших хвилин заволоділи перевагою і наносили небезпечні удари, зокрема Гладкий, якому забракло влучності. А гості при першій нагоді небезпечно контратакували, і після прострілу Єслінека Мілошевіч вчасно у підкаті ліквідував загрозу, випередивши Самодіна.

Львів’яни продовжували активно шукати шляхи взяття воріт гостей, проте через брак завершальних передач справа до гольових моментів не доходила. «Карпатівці» виконали декілька кутових ударів, але захисники «Кривбасу» встигали випереджати суперників.
Під кінець тайму Кополовець, підхопивши м’яча, увірвався до штрафного, але його удар блокував Бойко, перевівши м’яч на кутовий.

Другий тайм знову активніше розпочали «Карпати», атаки яких часто зупинялись недозволеними прийомами, про що свідчать жовті картки від Труханова. І все ж, настирливість підопічних Юрія  Дячука-Ставицького принесла успіх. Кополовець лівим флангом увірвався до штрафного і влучно пробив низом в дальній кут впритул зі штангою. Через декілька хвилин господарі могли закріпити успіх, але Гладкий з лінії воротарського влучив у воротаря.

Тепер вже криворіжці активізувались і реальну нагоду зрівняти рахунок втратив Матіч, удар якого у красивому кидку парирував Богатінов. Напруга на полі зростала все більше і більше, і Труханов продовжував гасити пристрасті з допомогою жовтих карток.

Згодом Ксьонз здійснив рейд лівим флангом, після його передачі в штрафну рукою зіграв захисник, і арбітр без вагань вказав на позначку. До м’яча підійшов Кас’ян і чітко реалізував пенальті, розвівши м’яча та воротаря у різні кути та знявши у певній мірі напругу як на полі так і на трибунах.

Скоротити рахунок міг Льопа, який на цьому стадіоні вже забивав «Карпатам», проте його удар зі штрафного ліквідував Богатінов, перевівши м’яч  на кутовий.

Тож надважлива перемога «Карпат», враховуючи втрату очок їх конкурентами з «Олександрії» та «Оболоні», покращила турнірне становище «зелено-білих». Львівсько-криворізький бій закінчився, але загальна битва в чемпіонаті ще не закінчилась, адже в разі перемоги «Оболоні» і втрати очок «Карпат» у Дніпропетровську в заключному турі, пивовари ще зберігають шанси залишитись у Прем’єр-лізі. Тож всі питання остаточно закриються лише 10 травня.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» – «Кривбасс» – 2:0

«Карпаты»:
Мартин Богатинов, Иван Милошевич, Грегор Балажиц, Артем Федецкий, Муртаз Даушвили, Игорь Озаркив, Андрей Ткачук, Олег Голодюк, Александр Гладкий (Александр Касьян, 70), Лукас (Павел Ксенз, 61), Михаил Кополовец (Сергей Зенев, 89).
«Кривбасс»: Денис Бойко, Уча Лобжанидзе, Виталий Лисицкий, Кирилл Петров, Джаба Канкава, Вячеслав Сердюк, Дариан Матич, Иржи Еслинек, Валерий Федорчук (Владимир Лысенко, 88), Ринар Валеев (Дмитрий Лепа, 46), Сергей Самодин (Алексей Антонов, 63).

Судья: Константин Труханов.
Голы: Михаил Кополовец (58), Александр Касьян (83, с пенальти).
Предупреждения: Грегор Балажиц (38), Олег Голодюк (47), Павел Ксенз (64), Михаил Кополовец (75) - Ринар Валеев (6), Дариан Матич (49), Дмитрий Лепа (50), Джаба Канкава (72), Вячеслав Сердюк (81).

Удары (в створ): 7 (5) – 4 (3).
Угловые: 6 – 4.
Офсайды: 3 – 2.

Зрителей: 8.700
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,000 - 6,750.

КАРПАТЫ – КРИВБАСС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Обзор матча

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»
Футбол | 19 апреля 2024, 08:45 5
Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»

Экс-форвард «Челси» выступил в защиту украинца

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 19
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Комментарии 47
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
conquistador
чокнувся?!
From_DDR
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
yuriy_kent
Молодцы Карпаты! Очень хочется, чтоб Карпаты остались в вышке. Ну а Цыганюк го...но полнейшее, ненавижу его, как и Денисова.
Кристина
Richi555 — 03.05.2012 09:36
П.С. Карпаты с победой! Наконец-то! И игра хоть была уже более-менее нормальная. Контролировали матч, старались умно атаковать, а не как весь сезон "хто вище б’є той краще грає"!
________________
Вчера они были молодцом!)))))))))
Счёт-на табло!))))
И это радует!!!
Richi555
П.С. Карпаты с победой! Наконец-то! И игра хоть была уже более-менее нормальная. Контролировали матч, старались умно атаковать, а не как весь сезон "хто вище б’є той краще грає"!
Richi555
А че так много желающих чтоб КЛ вылетели? Откуда такая неприязнь? Вам та какая разница?
Лучше уж чтоб фарм клубы Шахты повылетали...только на это надо несколько сезонов, за один все не успеюют...
AlexKrRoog
Кривбасс довел уже до того, что я, лично уже и матч не смотрел. Уже перегорело. После Александрии мне эта команда побоку. Разогнать к долбанной матери!
GI-8120
на вылет Александрия и Карпаты
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Misfits777
дави Карпати лохів
Крістіні я б вдув
shpachok54
Вітаю і надіюсь.
myroslavmail
Карпати в пріоритеті! А інші команди... особисто я вболіваю стратегічно. Мені вигідно щоб виграв Чорноморець, то чому я повинен це приховувати. Знаю особливості відносин фанів але мені байдуже! Я не учасник фан-клубу
lemonst
Вболівати за жидів ніхто не буде, треба вболівати за КАРПАТИ, з Дніпром мінімум маєм зіграти в нічию і пох на жидів!
myroslavmail
На матч вдягнувся яе на пляж і додому з соплями щойно вернувся... Добре що виграли якось такі і чекав ... Озарків гарно зіграв в захисті! Богатінов в 2-му таймі взагалі - РІВЕНЬ! Ще більше як не банально потішив Чорноморець! Іллічівець теж нормально. .. що ще банальніше знову треба вболівати за Чорноморець. Не думаю, що вони захочуть програти останню гру в дома? Чи можуть?
Коротше, вітаю всіх хто ЗАВЖДИ з командию і не п**дить херню!
Pitbull 666
Фотка получилась смешной, как будто её в Paint-е изменили Это даже не фотошоп
Кристина
dudigo78 — 02.05.2012 23:38
robozz—02.05.2012 22:08
Ничего, еще не все потеряно. В следующем туре Карпатам играть с Днепро...

Пішов ... сам знаєш куда!
_________________
Далеко не посилай!!!
Бо Дюдя забанить!))))
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Vadoss97
Кривбасс, ну что же ты делаешь??? Ёп!!! Просрали весну полностью!!!