Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 19 апреля 2012, 15:40
2115
4

Максим БОНДАРЕВ: «Заявление Металлурга уже рассматривается»

Решение ДК УПЛ будет опубликовано в ближайшие дни

| Обновлено 19 апреля 2012, 15:40
2115
4
Максим БОНДАРЕВ: «Заявление Металлурга уже рассматривается»
Максим Бондарев

Ситуація навколо не зіграного матчу 21-го туру Епіцентр Чемпіонату України між «Таврією» та «Металургом» залишається «киплячою» в інформаційному просторі. Як відомо, Дирекція ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ призначила датою проведення гри 24 квітня, у відповідь на що «Металург» звернувся до КДК ФФУ з проханням призначити зустріч із «Таврією» на 13 травня. Але Контрольно-дисциплінарний комітет федерації у відкритті провадження по справі донеччанам відмовив, вказавши, що спочатку скаргу «Металурга» має розглянути перша інстанція − Дисциплінарний комітет ПЛ:

− Так, ми отримали нову заяву «Металурга», адресовану вже Дисциплінарному комітету Прем’єр-ліги, − розповів прес-службі ПЛ голова цього органу футбольного правосуддя Максим Бондарев. − Вона надійшла у середу, 18 квітня. Вимоги донецького клубу не змінилися: відмінити рішення Дирекції ліги грати із «Таврією» 24 числа поточного місяця та призначити датою проведення матчу 13 травня. Заява вже взята до розгляду, але зважаючи на обмеженість у часі, було вирішено провести засідання шляхом факсимільного опитування, що передбачено положенням про Дисциплінарний комітет Прем’єр-ліги у Регламенті змагань.

− Також у середу на своєму сайті «Металург» звинуватив ДК ПЛ у підзвітності Дирекції ПЛ…
− Це − нонсенс. Дирекція складається зі співробітників Прем’єр-ліги, а Дисциплінарний комітет, окрім голови, − винятково з представників клубів. Їхні повноваження чітко розмежовані.

− Коли буде винесене рішення ДК ПЛ по новій заяві «Металурга»?
− В надісланому клубам опитувальнику зазначений кінцевий термін опитування − 19 квітня. Як тільки рішення буде прийняте Дисциплінарним комітетом, про нього буде повідомлено всім зацікавленим сторонам, в т.ч. через офіційний сайт Прем’єр-ліги.

− У «Металургу» вважають, що КДК ФФУ просто «відфутболив» їх до першої інстанції. Чи можливо, що тоді на плечі членів Дисциплінарного комітету покладуть й рішення з приводу інших актуальних останнім часом тем, наприклад поведінки футболіста Алієва у матчі «Шахтар» - «Динамо»?
− З приводу «Металурга», то Дисциплінарний комітет ПЛ відкрив провадження після отримання ухвали КДК ФФУ, підкріпленої новим клопотанням донеччан. А накладати санкції на футболіста Алієва ДК ПЛ не може через відібрані у нас раніше повноваження. Пригадайте, будь-ласка, нашу нещодавну бесіду з приводу іншого «динамівця» − Хачеріді. Поведінку Алієва арбітр зустрічі оцінив жовтою карткою. А виправляти явні помилки у діях суддів − це юрисдикція КДК ФФУ.

fpl.ua

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Призовые сборной Украины, ультиматум Ротаня, Зинченко спас болельщика
Другие виды | 28 марта 2024, 07:00 0
Призовые сборной Украины, ультиматум Ротаня, Зинченко спас болельщика

Главные новости за 27 марта на Sport.ua

Агент: «Судаков после Евро легко может стоить 150 миллионов евро»
Футбол | 28 марта 2024, 15:15 20
Агент: «Судаков после Евро легко может стоить 150 миллионов евро»

Никита Швец рассказал, как участие на чемпионате Европы увеличит стоимость украинских игроков

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
olexyn
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
clair-obscur
Тут питання в іншому -- на дідька взагалі потрібен цей дисциплінарний комітет з представників клубів? Клуби за визначенням (правила УЄФА) не повинні мати відношення до суддівства і дисциплінарних санкцій. Інакше вийде, що т.м. злочинці самі визначають собі міру покарання.
Саме створення цього комітету - маячня.
vipfishman
Блин,ну что за лица в ПЛ...как глянешь на фото Данилова или этого деятеля,становится все сразу понятно...
udman11
По фото сразу видно "интеллигентный" человек