Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4213
6

КУЧУК: «Сказав гравцям, вважайте, що ми граємо з Реалом»

ПФК «Александрия» – «Арсенал» – 1:2. Послематчевая пресс-конференция

КУЧУК: «Сказав гравцям, вважайте, що ми граємо з Реалом»

Леонід Кучук, головний тренер «Арсенала»:

- Важкий матч для обох команд. Сьогодні був силовий футбол, запропонований суперником. У всіх моментах вирішальним було бажання та індивідуальна майстерність наших гравців доказати, що вони сильніші, хоч і суперник мав моменти. Та за рахунок бажання змогли дотиснути господарів. Матч був доволі важким. Гра нервів. Для нас кожен матч – це стимул йти далі. Розслаблятися не можна ні в якому разі. Перед матчем я сказав гравцям, що вважайте, що ми граємо з «Реалом». Спершу нам треба було дещо звикнути до важкого, в’язкого поля. Нам потрібен був час, щоб розбігтись.  

 Леонід Буряк, головний тренер ПФК « Олександрія»:

- Важко говорити, коли команда опинилася в такій ситуації, що психологічно давить. До всього цього негативну роль зіграло і мокре та в`язке поле. По самовіддачі в мене немає зауважень до гравців. Не обов`язковим був і перший, і другий гол. Грубі помилки. Але життя йде. Ситуація важка. Взагалі, ми не повинні були сьогодні програвати. Я не хочу дивитися якій команді скільки треба очок. Нам треба своє брати. Ситуація дуже складна, але будемо грати до кінця. Наступна гра в нас на виїзді – подивимося. 

Другий тайм ми не програли. Багато рухались, багато зробили флангових, особливо з правої сторони, та діагональних передач. Якби не помилки, то результат був би інший. Будемо розбиратися  в помилках. Так грати не повинні кваліфіковані гравці.

- Чи буде команда підсилена новими виконавцями?
- Сьогодні до нас можуть прийти лише гравці, що мають статус вільного агента, всі інші дограють свої чемпіонати, задіяні в своїх командах. У нас є проблеми. Надовго випав з команди Протіч – травма коліна. Взяти очко - це щось. Стосовно очок, то їх треба набирати. Їх буде мізерно мало потрібно, щоб залишитись у Прем`єр-лізі, але їх треба здобувати в кожному з наступних поєдинків. Іншого шляху в нас немає.

www.pfcalexandria.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Сержик
Ну теперь Арсенал все матчи будет играть с Реалом.
А если когда-нибудь и правда прийдётся играть с Реалом, Кучук наверное скажет: этож Реал, играйте как обычно играете с Реалом.
Сержик
Ну теперь Арсенал (виртуально) только с Реалом и будет играть. Интересно: а если и правда прийдётся с Реалом сыграть, Кучук скажет: этож Реал, играйте как обычно играете
ser_nat
Вот она Барселона по украински)))
StefanFiori
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Свирепый Бамбр
барса есть,теперь будет РЕАЛ!АРСЕНАЛ-РЕАЛ!круть))