Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
10869
23

Ще один крок до сучасної франківської спортарени + ВИДЕО

НДІ «Діпромісто» представило проект Палацу спорту

Ще один крок до сучасної франківської спортарени + ВИДЕО

У вівторок, 13 березня 2012 року, під головуванням голови Івано-Франківської обласної ради Олександра Сича відбулася чергова нарада щодо будівництва у Івано-Франківську сучасного Палацу спорту, на якій свої проектні пропозиції представили фахівці Івано-Франківської філії НДІ «Діпромісто».

Після презентації проекту «Спортивно-видовищний комплекс в с.Чукалівка Івано-Франківської області» свої думки висловили перший заступник голови обласної ради Василь Гладій, заступник голови обласної ради Остап Дзеса та голова бюджетної комісії облради Володимир Шкварилюк, представники федерацій ігрових видів спорту, баскетбольного клубу «Говерла» та НФК «Ураган», представники відповідних управлінь облдержадміністрації.

«Це вже другий проект, який ми розглядали. Він позитивно відрізняється від першого, запропонованого київськими проектантами, тим, що вже на цій стадії він достатньо конкретизований. Ми змогли почути відповіді на питання, які нас цікавили в першу чергу - яка кошторисна вартість проектних робіт, коли вони можуть бути завершені, якою може бути вартість самих будівельних робіт? Головне завдання про багатофункціональність комплексу проектанти також виконали.

Проект передбачає можливість прийняття турнірів європейського рівня з футзалу, волейболу, баскетболу та гандболу. Також ми ставили завдання передбачити можливість проведення у цьому комплексі концертних заходів та демонстрації різноманітних виставок, оскільки в Івано-Франківську демонстраційного залу теж немає. Хотілося б ще розмістити у спорткомплексі легкоатлетичний спортзал та плавальний басейн. Думаю, що така серйозна організація, як НДІ «Діпромісто» справиться і з цим завданням», - сказав після наради голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич.

За результатами наради-презентації було вирішено рекомендувати відповідній профільній комісії обласної ради на своєму засіданні ще раз проаналізувати проект і визначити НДІ «Діпромісто» головним проектантом спорткомплексу. Також вирішили рекомендувати сесії обласної ради, чергове засідання якої буде відбуватися 23 березня, закласти в бюджет розвитку області першу суму для оплати проектно-кошторисної документації.

www.orada.if.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 23
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
bars
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
My3uKaHT
якщо справді так зроблять то буде гуд )))
і до чого тут вебдизайнери ?
jetcrow
на дворе стоял 2012-й год.
Serhiy (Миколаїв)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kad1957
Очень хорошая современная арена.
Kyiv235
А хоккейная площадка?
bars
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Rybachenko
Я думаю если будет действительно далеко, то сделают по схеме как это обычно у нас: поставят кресел кучу обычных перед площадкой, напишут VIP сектор и будут продавать билеты втридорого.
А вообще проект очень даже симпатичный, похож чем-то на СК Олимп, который в Южном.
terentyev2010
Ну, если проект под названием ХК "Цунами" (Ивано-Франковск) заявится на следующий сезон в ПХЛ (пускай сначала и с базой в Калуше), то и до хоккея, думаю, дело дойдет.
aleks_kor
я думаю, что трибуны расставлены так исходя из того, чтоб можно было и ледовую площадку сделать и гимнастическую и т.д и т.п, так что кто его знает
My3uKaHT
Ні не правильно )) і я не граматичний нацист ))) просто просвітив людину у її оманливому тлумаченні слова веб-дизайн.... Я ж не придерся до самої граматики ))))
kosych-aleksandr
На дворе стоял 2012. А в 21.12.2012-конец света! И кому это нужно?
horhe14
Дай Бог Вам здоров,я і щоб без обману....
bars
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
franko80
цікаво, яка вмістимість буде
FAN-URAGAN
5 тисяч
zothim
ще в тому комплексі хокею не хаватає ... )) а ще в тому залі олімпійські зимові ігри будуть проводити , треба щоб відразу передбачили заміну паркета на лід , щоб люди фігурне катання могли дивитися ...
kylt_lichnosti
bars - лучше не применять слов - значений которых не знаешь. Ты это сделал дважды.
bars
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Мбек
Класный спорт-комплекс будет ,да вкаждом городе Украины