Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 03 марта 2012, 13:50
3144
2

Енергія – Локомотив. Анонс

Прихований «championship-match»

| Обновлено 03 марта 2012, 13:50
3144
2
Енергія – Локомотив. Анонс

У суботу, 3 березня, до Львова повернеться великий футзал. Лідер Екстра-ліги львівська «Енергія» зіграє календарний матч чемпіонату зі своїм прямим конкурентом за чемпіонство – харківським «Локомотивом».

Сказати, що матч у Львові обіцяє бути цікавим та інтригуючим – не сказати нічого. Ситуація у турнірній таблиці склалася таким чином, що матч двох теперішніх грандів може стати ключовим протистоянням усього чемпіонату України. Усе дуже просто. Для харків’ян цей матч означає «або пан, або пропав». Пан – якщо «Локомотив» переможе або здобуде у Львові бодай очко. Тоді інтрига за перше місце у чемпіонаті збережеться. Пропав – це поразка команди Євгена Ривкіна, яка фактично зробить «Локомотив» призером першості, а «Енергію» – чемпіоном.

Місце в таблиці та очковий запас для «Енергії» означає, що у львів’ян усе простіше і приємніше. Обіграти «Локомотив» у Львові означатиме для «Енергії» взяти золоту медаль у ліву руку. Аби її узяти у дві і офіційно повішати собі на шию, для команди Станіслава Гончаренка та Миколи Сича це буде простою формальністю та справою часу. Теоретичні шанси в «Локомотива», аби наздогнати суперника все-таки залишаться, однак вони точно будуть лише теоретичними. Відрив у вісім очок виглядатиме уже надто грізно. Можна не сумніватися, що «Енергія» «на куражі» доведе заплановану справу до кінця.

Гравці «Енергії» на цей матч налаштовані рішуче. Усі чудово розуміють, що окрім того, що потішити керівництво клубу, тренерський штаб та вболівальників, можна ще й поповнити власний гаманець. Преміальні для гравців – далеко не останній стимул. Більше того, у разі перемоги і «відкладеного» чемпіонства гаманець можна буде збільшити уже на іншу суму. Грошові бонуси за виконання поставлених завдань, а саме чемпіонства, гравцям і тренерам львівської команди у клубі наче не відмінили.

Зважаючи на усе вищесказане, мотивації у гравців обох команд хоч відбавляй. Можна не сумніватися, що з паркету палацу спорту «Галичина» летітимуть іскри, а гравці обох команд покажуть усе, на що вони здатні. Матч дасть відповідь на питання чи бути інтризі у четвертому колі чемпіонату. Можна не сумніватися, що «Локомотив» до цього докладе максимум зусиль і старатиметься продовжити свою погоню за чемпіонством.
«Енергія» і «Локомотив» хоч і до звітного протистояння підходять в хорошому настрої, адже у попередніх турах обіграли «Ураган» та «Єнакієвець» відповідно, однак попередні перемоги це уже історія. Вболівальники живуть майбутнім протистоянням.

У цьому сезоні «Енергія» та «Локомотив» у національному чемпіонаті зустрічалися двічі. У Львові «Енергія» на останніх секундах гри втратили перемогу – нічия 3:3. У Харкові сильнішими були підопічні Станіслава Гончаренка – 0:1. Як завершиться третя серія інтригуючої футзальної історії, яка може відняти чимало запитань, дізнаємося у суботу.

Богдан ПАСТЕРНАК

3 марта, суббота
«Энергия» (Львов)  «Локомотив» (Харьков)  
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.00
Результаты предыдущих матчей – 3:3, 1:0
 Арбитры: Олег Иванов (Днепропетровск), Олег Коваленко (Донецк)
 Прогноз Sport.ua – 3:2

 

Опрос

Голосов 21
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «Локомотив»?

Победа «Локомотива»

6 голосов 28.57 %

Ничья

1 голос 4.76 %

Победа «Энергии»

14 голосов 66.67 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Прощайте, еврокубки? Похоже, Днепр-1 отказывается от прежних амбиций
Футбол | 27 апреля 2024, 10:28 15
Прощайте, еврокубки? Похоже, Днепр-1 отказывается от прежних амбиций

Год назад команда рвалась в ЛЧ, а сейчас может и вовсе остаться без континентальных турниров

Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче
Футзал | 21 апреля 2024, 22:38 0
Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче

Украинцы завершили выезд в Венгрию со 100% результатом

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fiorentina10
І судейка Іванов...
firman101
Энергия выглядит сильнее. Да и по составу Львов сильнее