Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1479
2

Відбувся «ураганівський» турнір чотирьох

Фан-клуб івано-франківського «Урагану» «УРА-ФАН» став ініціатором аматорського турніру

Відбувся «ураганівський» турнір чотирьох

У вівторок, 28 лютого, у манежі Коледжу фізвиховання відбувся аматорський «турнір чотирьох», ініціатором якого став фан-клуб івано-франківців «УРА-ФАН». Саме з подачі найвідданіших вболівальників «Урагану» вдруге у товариських змаганнях на майданчику зійшлися чотири команди - керівництво клубу, ветерани команди, фанати та збірна мас-медіа.

В одноколовому турнірі за один вечір суперники провели шість поєдинків, завершальні з яких і визначили переможця та володаря третього місця. Прогнозовано фаворитами таких «ураганівських» змагань були дві команди - керівництва (Олександр Бубен, Юрій Леник, Олег Ковальський, Сергій Кривенький, Юрій Костишин, Тарас Кузик) та ветеранів (Сергій Гупаленко, Іван Данилишин, Володимир Слободян, Іван Скіцко, Володимир Хома, Дмитро Мельниченко).

Здобувши по дві впевнені перемоги над справжніми аматорами, ці команди і розіграли між собою перше місце. У підсумку сильнішими виявились ветерани - 7:2. Основу команди переможці склали екс-гравці «Урагану», котрі зараз, в основному, займаються тренерською роботою у структурі клубу. У матчі за третє місце багаточисельна «армія» фанатів (грали у п'ять четвірок) перемогла команду ЗМІ, за яку з різних причин виступали всього семеро представників мас-медіа - 2:0.

«УРАГАНІВСЬКИЙ» ТУРНІР ЧОТИРЬОХ:
Ветерани - Фанати - 9:1, Керівництво - Преса - 3:0
Керівництво - Фанати - 4:1, Ветерани - Преса - 7:1
Преса - Фанати - 0:2, Керівництво - Ветерани - 2:7

1. Ветерани 3 3 0 0 23:4 9
2. Керівництво 3 2 0 1 9:8 6
3. Фанати 3 1 0 2 4:13 3
4. Преса 3 0 0 3 1:12 0

Задоволеними від таких футзальних баталій залишились усі учасники: хтось скинув кілька кілограмів зайвої ваги, хтось вперше спробував себе у якості футзаліста, вийшовши на паркет Коледжу фізвиховання, а хтось - просто приємно і з користю провів час.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
horhe14
грала...на банкеті!
Vovasss
Хто грав за ЗМІ? Головний прес-аташе клубу грав?)))