Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 10 февраля 2012, 10:29
1139
0

Александр Хмель восстанавливается после травмы

Нападающий «Львов» уже тренируется

| Обновлено 10 февраля 2012, 10:29
1139
0
Александр Хмель восстанавливается после травмы

Нападник «Левів» Олександр Хміль, який отримав серйозну травму ноги (перелом малогомілкової кістки) в матчі з київським «Соколом» наприкінці минулого року, приступив до тренувань за індивідуальним графіком. Про це прес-службі клубу розповів сам гравець.

За словами Сашка, без фізичних навантажень він залишався лише кілька днів після того злощасного зіткнення із захисником «Сокола» Костянтином Рябенком. Навіть з гіпсом хокеїст відвідував тренажерний зал. Коли ж рентген засвідчив, що кістка зрослалася, до занять у залі додалися процедури реабілітації. А з минулого понеділка 47-ий номер «Левів» вперше вийшов на лід. Щоправда, наразі він лише катається, аби ноги потроху звикали до льоду. А от в загальній групі працювати лікарі ще не дозволяють.

«Зранку, після сніданку, я направляюсь у поліклініку, де проходжу курс процедур фізіотерапії. А по обіді проводжу комбіноване тренування: катаюся на льоді та працюю зі штангою і на тренажерах у залі. Щодо настрою, то він у мене нормальний, як то кажуть, робочий. Звісно, мені дуже прикро, що не можу допомогти партнерам по команді в іграх Професіональної хокейної ліги. Та й просто неймовірно скучив за хокеєм. Адже без цієї гри я не уявляю свого життя. Але нічого, до травм потрібно ставитися по-фолософськи і сприймати їх, як частину роботи хокеїста. Адже хокей – контактна гра і без зіткнень, ушкоджень в ній обійтися не можливо. Зрозуміло, спеціально ніхто травми не отримує. Але вже коли вони трапляються, то потрібно зробити все, аби якомога швидше, а головне, повністю вилікуватися і знову зайнятися улюбленим заняттям», – розмірковує Сашко.

Втім, серед «Левів» наразі травмований не лише один Хміль. На одному з останніх тренувань американський кіпер нашої команди Раян Донован відбив «бліном» потужний кидок когось з партнерів, але шайба неймовірним чином залетіла під щиток і серйозно травмувала середній палець правої руки. Рентген показав подвійне ушкодження – і перелом, і тріщина. Тож довелося накладати гіпс. Втім, Раян ні на день не припиняв тренування, займаючись за індивідуальним графіком як в тренажерному залі, так і на льоду.

У лазареті «Левів» також двоє молодіих нападників нападників – 18-річні Владислав Курський та Валенин Микитенко. В обох ушкоджено плече. Останній наразі закачує м’язи верхнього плечевого поясу у тренажерному залі та самостійно катається на льоду. Що ж до Курського, то за два дні, тобто з суботи, він поновить тренування у загальній групі.

Прес-служба ХК «Леви» (Львів)

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Букмекеры назвали наиболее вероятный клуб, в который перейдет Судаков
Футбол | 23 апреля 2024, 18:42 18
Букмекеры назвали наиболее вероятный клуб, в который перейдет Судаков

По мнению аналитиков, следует ожидать перехода Судакова в «Наполи»

Клуб НХЛ переехал в Юту. Что случилось и какие перспективы новой команды
Хоккей | 23 апреля 2024, 12:11 11
Клуб НХЛ переехал в Юту. Что случилось и какие перспективы новой команды

Аризона Койотис на этот момент прекратила существование

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.