Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1087
0

Денис БУЛГАКОВ: «Плохо, что взяли только два очка, а не три»

Главный тренер «Львов» о победе команды над «Барсами»

Денис БУЛГАКОВ: «Плохо, что взяли только два очка, а не три»

Головний тренер ХК «Леви» Денис Булгаков прокоментував гру команди з «Білим Барсом» з Броварів у рамках 30-го туру регулярної першості Професійної хокейної ліги України.

– Перед грою всі наші думки були виключно про перемогу. Тож хлопці вийшли на лід максимально налаштованими на атаку. Ми й почали гру дуже активно. Весь час пресингували, намагалися перевести гру у зону суперника і вже там вирішувати питання. Моменти у нас були, але відкрити рахунок нам ніяк не вдавалося – шайба вперто не йшла у ворота та й воротар броварчан діяв дуже надійно. Втім, і наш Донован в тих рідких моментах, коли «Барс» проводив контратаки і доходив до наших воріт, діяв надійно. От і вийшло, що в першій двадцятихвилинці обійшлося без голів.

Другий період ми почали ще активніше і доволі швидко нас «прорвало». Вже на перших хвилинах ми упродовж хвилини заміли закинути дві шайби. Особливо хочу відзначити автора другої шайби Курського, для якого це був прем’єрний гол на такому рівні. Відзначу, що цей молодий хлопець, на якого ми сподіваємося вже в найближчому майбутньому, додає з кожним матчем. Але працювати йому, звісно, ще є над чим. От тільки шайбу, яку закинув, він, схоже, даремно взяв собі на пам’ять (посміхається – Авт.). Так вийшло, що шайбу Курський забрав, а з нею кудись поділося і наше везіння. І так само швидко, як ми закинули, ми швидко і двічі пропустили. Перший гол у наші ворота став наслідком втрати концентрації, а другий ми пропустили після сумнівного вилучення.

Після того, як рахунок став 2:2, у нашій грі з’явилася нервозність. Зрозуміло, що користі вона принести не могла. От і виходило, що ми знову захопили ініціативу, створювали моменти, але закинути ніяк не вдавалося. Втім, на той момент особливого хвилюввання щодо остаточного підсумку гри не було. Воно почало потроху з’являтися в третьому періоді. По-перше, ми й надалі не могли реалізувати свою перевагу і рахунок залишався нічийним. А по-друге, зовсім необов’язкові вилучення призводити до того, що «Барс» почав створювати моменти біля наших воірт. І якби вони забили, ще не відомо чим би все закінчилося. Але ми дуже хотіли виграти в основний час, а тому навіть граючи в меншості, ризикували і йшли в атаку. Зовсім недоречним для нас було і вилучення Гнітько наприкінці зустрічі. Але вдалося відбити атаки суперника, який в свою чергу в кінці гри, отримавши чисельну перевагу, спробував вирвати перемогу.

Що ж до овертайму, то тут вже ми мали помітну перевагу і робили все, щоб не доводити справу до післяматчевих булітів. Все ж це лотерея і в ній може трапитися що завгодно. На щастя, нам таки вдалося провести красиву багатоходову комбінацію і закинути переможну шайбу. Тож добре, що виграли, але погано, що при цьому взяли лише два очки, а не три.

Официальный сайт ХК «Львы»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе
Футбол | 24 апреля 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе

Для кого-то из них предстоящее лето, вероятно, принесет момент, когда придется попрощаться

Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль
Футбол | 25 апреля 2024, 00:05 25
Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль

Ириски обыграли Клоппа и Ко 2:0, Миколенко травмировался, Ман Юнайтед выиграл у Шеффилда

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.