Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3413
8

ГУПАЛЕНКО: «Потрібно підсилювати склад, але нема кого брати»

«Ураган» – «Кардинал-Ровно» – 2:1. Послематчевые комментарии

ГУПАЛЕНКО: «Потрібно підсилювати склад, але нема кого брати»
Сергей Гупаленко

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Сьогодні ми грали з повною самовіддачею, у хлопців «горіли» очі і це було видно неозброєним оком. Вважаю, що треба використовувати всі моменти, які в нас є. Оскільки події могли розгорнутися так, що ми могли пропустити наприкінці і мали шанси зіграти внічию. Хочу подякувати хлопцям, бо вони справді виклалися на стільки, на скільки це було можливо.

- Буквально днями до лав івано-франківців приєдналися колишні, а нині вже діючі гравці «Урагану» - Максим Павлюк та Роман Ярий. Тобто проблема зі складом залишається відкритою?
- Проблеми в нас почалися після першого етапу виступу в Кубку УЄФА. До того ми йшли нормально – на першому місці, на початку сезону виграли Суперкубок. А от травматизм розпочався з жовтня, тому, відповідно, з того моменту ми просто не можемо грати у повному складі. Ви бачите, що ми повернули Максима Павлюка та Романа Ярого. Вважаю, що на даний момент вони виглядають непогано. Треба врахувати той факт, що півроку вони професійно не тренувалися і не грали у вищоліговій команді. Звичайно, їм тяжко фізично. Ігрової практики не було, тому ми бачимо, що Максим ще не готовий повністю, а Роман?... Ярий завжди готовий до бою. Сьогодні ми здобули перемогу і добре, що вони не випали зі складу. Цим я дуже задоволений.

На жаль, питання травматизму в нас залишається відкритими. Щодо Біро Жаде і Ділву вже давно відомо - вони не гратимуть до кінця сезону, то тепер до них додався Роман Кордоба, котрий також випав до кінця ігрового року. Роман Кіндратів приєднається тільки десь в березні. Потрібно кимось підсилювати склад, але, якщо чесно, нема кого брати. Маю надію, що до наступного матчу з «Локомотивом» відновляться Андрій Сімка та Петро Шотурма.

Сергій ПІДДУБНИЙ, головний тренер «Кардиналу-Рівне»:

- На мою думку, ми зіграли непогано. У нас є проблема з реалізацією, тобто ми створюємо небезпечні моменти, а довести справу до кінця не виходить. Є пару факторів, які завадили нам перемогти. Думаю, після дороги ми не були такі свіжі, як би нам цього хотілося. В першу чергу, хочу сказати, що Сергій Піддубний, як гравець, зараз слабший, ніж колись. Якби я зіграв краще і реалізував всі моменти, які в мене були, то все було б зовсім по інакшому. А так - я не забиваю, Саша Бондар, то що вже тоді говорити про молодих гравців. Вважаю, що сьогодні треба було «наказати» «Ураган», оскільки в них зараз є кадрові проблеми і вони показували зовсім не ту гру, яка повинна бути в чемпіонів. Але низька реалізація моментів завадила нам перемогти господарів.

- Можливо, під час  періоду дозаявок в Екстра-лізі «Кардиналу» варто підсилитись?
- Ми ведемо таку політику, щоб у нашій команді грали місцеві гравці. Ми хотіли б підсилити команду, але, як правильно сказав Сергій Гупаленко, реально - немає ким. Але старших гравців таких, як я і Паршиков, потрібно заміняти на молодих, більш креативних, щоб вони могли взяти на себе гру. Ми шукаємо, дивимося, можливо когось дозаявимо.

Олег ЛАНЯК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
korish77
Гупаленко:проблеммы у нас начались после первого этапа розыгрыша Кубка УЕФА.Первый этап начался в начале октября и до этого Ураган не был на первом месте.За 1-Й круг извиняюсь.Твоя правота.
Sergey-Lebed
Паршикова хоче змінити, а себе? Мабуть заважає манія Величності
rys75
ты че погнал?он сказал с начала этого сезона и до конца первого круга!!!пока в команды не начались травмы!!!БУДЬ ВСЕ ЗДОРОВЫ-ОНИ БЫ ТАМ И ОСТАВАЛИСЬ!!!
ROMA1501
korish77—12.01.2012 15:08 Сергій! Тебе поважаю.Ти помилився коли казав що спочатку першості твоя команда йшла на першому місці.Прошу не вводити в оману вболівальників.........
ЯКЩО ТИ ПРО УРАГАН ТО ПІСЛЯ 1-ОГО КОЛА КОМАНДА ЙШЛА НА 1-ОМУ МІСЦІ !!!!1 Ураган (И.-Франковск) 6 4 1 1 22 - 16 13
2 Энергия (Львов) 6 3 3 0 24 - 12 12
korish77
Сергій! Тебе поважаю.Ти помилився коли казав що спочатку першості твоя команда йшла на першому місці.Прошу не вводити в оману вболівальників.з ПЕРШОГО ТУРУ І ПО СЬОГОДНІ ви ніколи не були на першому місці.Треба це визначити.Прошу вибачення!
korish77
Хвора людина.Розповідає не про гру а про себе свої здібності. Як він не готовий скільки він не забив і як він їхав на гру.Згадав про стареньких,які чомусь вирішили "наказати" Ураган.Дійсно-або грай,або не заважай.До речі,хто йому сказав,що він може тренувати.Звів усе до себе.Не як грала команда.а якби я забив-ми перемогли б Ураган.Сорому не існує,скромність відсутня-невичерпне поглинання в нікуди.ЗАЗНАЙКА!Валявка призначив його.щоб премії не платити хлобцям,після кожної гри,були моменти,але ми не забили,і так 14 ігор.
Darko1982
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил