Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 12 января 2012, 17:42
993
0

Львы – Белый Барс. Анонс

Смогут ли львовяне наконец одержать победу?

| Обновлено 12 января 2012, 17:42
993
0
Львы – Белый Барс. Анонс

Два дні тому «Леви» і «Білий Барс» зіграли свої матчі 29-го туру регулярної першості. Втім, закінчилися вони для львів’ян і броварчан з діаметрально протилежним результатом. Хоча починалося все однаково обнадійливо для обох команд. Однак «Леви» на своєму майданчику провалили кінцівку другого періоду зустрічі з київським «Беркутом», а в заключній 20-хвилинці підопічні Дениса Булгакова не змогли змітини перебіг подій на свою користь і в підсумку зазнали поразки з рахунком 4:7. Натомість «Білий Барс», виграючи по ходу гостьової зустрічі у «Вінницьких Гайдамак» 2:0, хоча й дозволив господарям відновити рівновагу, все ж спромігся знайти в собі сили закинути вирішальну шайбу і в такий спосіб вирвати мінімальну перемогу – 3:2.

Втім, результати останніх матчів не вплинули на турнірне становище нинішніх суперників. У «Білого Барса» тепер, після 29-ти зіграних матчів, стало 16 очок, але броварчани й надалі займають сьомий рядок турнірної таблиці. У «Левів» залишилося 33 пункти і вони й надалі йдуть шостими. При цьому львів’яни від «Харківських Акул», що обіймають п’яте місце, наразі відстають лише на два залікових бали, а значить, в разі перемоги в нинішньому матчі в основний ігровий час, обійдуть команду з столиці Слобожанщини, яка завтра вдома зіграє з лідером регулярної першості київським «Соколом». А найбільшою мотивацією для підопічних Дениса Булгакова повинно стати бажання перервати нарешті свою безвиграшну серію, яка триває з 22-го листопада.

Зазначимо, що з чотирьох попередніх матчів «Леви» зуміли виграти у «Білого Барса» перші три – 3:1, 5:1, 2:1. Вели вони в рахунку і в останній очній зустрічі, яка відбулася 21-го грудня у Броварах, але фінальна сирена зафіксувала сенсаційну перемогу підопічних Костянтина Буценка та Равіля Юлдашева – 4:2. Тож у нашої команди сьогодні є хороша нагода поквитатися за той програш.

Додамо, що як завжди, для мешканців Львова ХК «Леви» спільно з Львівським автобусним заводом, який опікується командою, організовує виїзд на гру до Новояворівська. Автобус від прохідної ЛАЗу (вул. Стрийська, 45) відправляється о 17:15 (збір о 17:00). Автобус доставить вболівальників прямо до Льодової Арени у Новояворівську, а по завершенні гри привезе назад у Львів. З питаннями стосовно поїздки можна звертатися за телефоном 067-35-88-534. Додамо, що проїзд автобусом – безкоштовно, а вартість квитка на гру – 20 гривень.

Прес-служба ХК «Леви»

«Львы» - «Белый Барс»
12 января 2012 года. Новояворовск. Ледовая арена – 19.00
Прогноз Sport.ua: 3:2


Ожидайте на нашем сайте текстовую трансляцию
 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Немецкие команды повторили свое достижение 29-летней давности в еврокубках
Футбол | 19 апреля 2024, 10:54 13
Немецкие команды повторили свое достижение 29-летней давности в еврокубках

А английские команды впервые с 2015 года не пробились в полуфиналы Лиги чемпионов и Лиги Европы

Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка
Футбол | 18 апреля 2024, 22:54 10
Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка

Мартинес достал арбитра своими выходками, но выиграл серию пенальти

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.