Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 29 декабря 2011, 12:57
1083
0

Денис БУЛГАКОВ: «Мы не успели восстановиться после Сокола»

Главный тренер Львов считает, что его игрокам не хватило свежести в игре против Компаньон-Нефтегаза

| Обновлено 29 декабря 2011, 12:57
1083
0
Денис БУЛГАКОВ: «Мы не успели восстановиться после Сокола»

Головний тренер хокейної команди «Леви» прокоментував домашню гру своїх підопічних у матчі 26-го туру регулярної першості Професійної хокейної ліги України з київським «Компаньон-Нафтогазом».

«На відміну від суперника, ми на підготовку до надважливого очного протистояння мали лише один день. Причому, якщо «Компаньон-Нафтогаз» у суботу грав з аутсайдером чемпіонату «Вінницькими Гайдамаками», то ми в понеділок дали справжній бій лідеру київському «Соколу». Зрозуміло, що повністю відновити сили – і фізичні, і перш за все емоційні – нам не вдалося. Однак навіть за таких обставин ми не мали права грати в першому періоді так, як ми зіграли. Помилки в обороні постійно призводили до провалів, що дозволяло гравцям команди суперника виходити вдвох а то й в трьох проти одного нашого захисника. Не найкращим чином зіграв і наш воротар Горєлов. Не можу сказати, що він підвів команду, але й не виручив. Після четвертої шайби ми його поміняли на Донована і той відіграв добре. Напевно треба було раніше провести заміну воротаря. В принципі я хотів це зробити і після другої пропущеної шайби, і після третьої. Але десь трохи боявся ризику, бо Донован щойно відновився після травми.

Також на наших діях позначилася втрата двох гравців лінії атаки, які зазнали травм у попередніх іграх. Зазнав ушкодження у гостьовому матчі з «Беркутом» Юрій Булгаков, а іншому нападаючому Олександру Хмілю в зустрічі з «Соколом» зламали ногу та ніс. Тому ми знову змушені були грати не в чотири, а в три ланки нападу. Це також призвело до того, що нам у грі бракувало свіжості. Лише саме її відсутністю я можу пояснити те, що маючи не один раз чисельну перевагу в одного і навіть в двох гравців, ми так жодного разу її і не реалізували. А коли б це зробили, то в нас був би шанс врятувати гру навіть попри те, що ми програвали 0:4.

Однак це все лірика, а життя продовжується. Тепер нам потрібно проаналізувати цю гру, зробити належні висновки і готуватися до наступних матчів. Так, зараз ми відстаємо від четвертого місця на 6 очок. Але цей відрив конкурентів цілком можна ліквідувати. Адже ще кілька турів тому ми були попереду, а зараз вони. Наступна гру ми проводимо 4-го січня з «Донбасом». Тренування будуть щодня, вихідний лише 1-го січня. Будемо працювати над грою в захисті та реалізацією більшості», – сказав Денис Вікторович.

Прес-служба ХК «Леви»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.