Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3174
6

Відкритий урок для наймолодших «ураганівців» + ФОТО

Гравці НФК «Ураган» (Івано-Франківськ) зустрілися з вихованцями дитячо-юнацької спортивної школи

Відкритий урок для наймолодших «ураганівців» + ФОТО

У п'ятницю, 16 грудня, рівно о 15:30 наймолодші вихованці дитячо-юнацької спортивної школи вишикувалися в ряд в очікуванні гостей - команди майстрів Народного футбольного клубу «Ураган». Цієї зустрічі дві наймолодші групи чекали понад усе, адже для багатьох дітлахів візит таких гостей - найзаповітніша мрія.

В передчутті зустрічі у малечі тремтіли ноги, погляди ставали все більш зосередженими, а думки всі автоматично були налаштовані виключно на роботу. І от професійна команда НФК «Ураган» разом із Уракошою увійшли в зал і розпочалося довгоочікуване показове заняття. Дорослі пильно спостерігали за тренувальним процесом маленьких спортсменів. Для Уракоші ж цей урок став новим знайомством з дітьми, тому він ретельно стежив за дитячою майстерністю, а малеча дійсно старалася.

Вихованці Івана Скіцка та Дмитра Мельниченка розподілилися по парах та почали працювати серйозно та відповідально, ніби на іспиті, на найвищому рівні демонструючи все, чому навчилися. Позаймавшись чітко та злагоджено без зайвих зауважень, дітвора дочекалася омріяного поєдинку проти команди майстрів.

Тренер визначив першу «четвірку» і команда пішла у бій. Для кожного маленького футзаліста цей матч став найвідповідальнішим у житті, тому й не дивно було, що з трепетом у серці та відвагою у душі вони боролися за кожен м'яч. А як тішилися, коли м'яч влітав у ворота їхнього суперника, дорослого «Урагану». «Четвірки» змінювалися і змінювалися одна за одною, в той самий час кількість голів зростала.

Допомога Уракоші також не була зайвою, який вдало справлявся із опонентами та захищав ворота малечі. Після півгодинної боротьби за перемогу фінальним свистком тренер, який виконував роль судді, виніс вердикт - 14:5 на користь юних господарів майданчика. Знесилені, але задоволені до нестями діти ще на додачу вислухали чимало приємних слів від «ураганівців» та отримали подарунки до Дня святого Миколая. А потім - традиційне фото на згадку про передноворічне свято футзалу.

«Ви навіть не уявляєте собі, які радісні моменти «Ураган» подарував дітям. Знаю, що вони не будуть спати, а згадуватимуть про це заняття. Для них пограти з «Ураганом», а ще й перемогти - найбільше щастя у житті. Ми щиро вдячні, що наша професійна команда традиційно відвідує дитячі тренування, в такий спосіб лише підсилюючи зацікавленість дітей футзалом», - каже після завершення показового уроку Іван Скіцко, головний тренер ДЮСШ «Ураган».

Тепер чекаємо візиту малечі на домашній матч «Урагану» проти «Єнакієвця», що відбудеться 21 грудня в коледжі фізвиховання.



















Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК «Ураган» . Фото Олекси БУТЧАКА

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Seiba
у малых правильные цели)
Челси, Реал Мадрид, Барса) Сборная Англии))
LembergWestUkraine
В одного хлопчака і форма ШартАря !
combomko
Молодці УРАГАН!
Timur24
а что нельзя? если мальчику нравиться украинский клуб!
LembergWestUkraine
А я шо шось скзав шо не можна ?!