Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 06 ноября 2011, 20:51
3543
3

Микола ПАВЛОВ: «Задоволений, бо могло бути і гірше»

ПФК «Александрия» – «Ворскла» – 1:1. Послематчевая пресс-конференция

| Обновлено 06 ноября 2011, 20:51
3543
3
Микола ПАВЛОВ: «Задоволений, бо могло бути і гірше»

Микола Павлов, головний тренер «Ворскли»:

- Я хочу перш за все висловити слова глибокого співчуття М.М.Лавренку в зв`язку зі смертю батька. Хотів би відзначити вашу інфраструктуру клубу. Ще 20 років тому, коли у вас починав зароджуватись  професіональний футбол, ми дивувались, що все тут робиться серйозно і надовго з перспективою. Кожного разу, коли приїздиш до «Олександрії», то бачиш, як з`являються нові спортивні об’єкти. Ось поле зі штучним газоном. У нас його немає в Полтаві, а у вас є! Це радує, що для дитячого футболу створюються належні умови. Я заздрю по-здоровому «Олександрії».

А стосовно результату матчу, то я залишився задоволений, бо могло бути і гірше. Ще вранці наші  функціональні можливості гравців були вкрай поганими. До того ж у нас сьогодні в матчі була наймолодша за віком оборона в лізі. Другий тайм показав, що в нас ще є порох в порохівницях. Гра отримала новий імпульс. Така гра уболівальникам гадаю, що сподобалась. Цей результат більш підходить, якщо зважити на виїзний матч. Для «Олександрії» важливіша була все ж перемога, з огляду на те місце, де перебуває команда. Ви добре полоскотали нерви «Шахтарю», тому зіграти внічию сьогодні з вами було для нас непогано. По ходу матчу мали моменти, але нічия була більш закономірна. Ви виглядали дуже достойно. Хочу висловити комплімент гравцям та головному тренеру.

Володимир Шаран, головний тренер ПФК «Олександрія»:

- У душі радощів після гри дуже мало. Ми залишились розчаровані результатом матчу. Адже  кожного разу налаштовуємо гравців тільки на перемогу. Чекали її і сьогодні, і були близькими до цього. Але спрацьовує банальна істина – не забиваєш ти, тобі забивають. А вже після забитого м’яча гра перейшла в русло зустрічних курсів. Певний час ми більше володіли ініціативою, більше атакували, мали кілька моментів, щоб забити. Це можна сказати і про наших суперників – полтавчан. Мене здивував той факт, що «Ворскла» в другому таймі добавила. Ми розраховували, що гості в кінці матчу гості підсядуть, але вийшло все навпаки. Наш суперник провів заміни, а гра наших футболістів дещо підсіла. Я мав бажання випустити  на поле гравця атакуючого плану, але Запорожан, котрий до цього мав травму, не витримав фізично, попрохав заміну. Тому довелося змінити тактику. А так, в цілому, працюємо, все нормально. Очок хотілось би більше бачити, але нічого страшного.

http://www.pfcalexandria.com.ua/

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, кто в Украине будет транслировать бой Усик – Фьюри
Бокс | 25 апреля 2024, 14:53 6
Стало известно, кто в Украине будет транслировать бой Усик – Фьюри

Также MEGOGO покажет поединок Беринчик – Наваррете

Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 апреля 2024, 12:00 0
Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?

«Арсенал разгромил «Челси», фиаско «Ливерпуля», уверенна победа «Манчестер Сити»

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vvelik
и сколько ж ты вмазал? Играть надо ординарами и ставками от 10000, ну как минимум от 5000
guardmen
Kyhia — 06.11.2011 21:34
на что ты надеялся??)))
Kyhia
эххх Павлов Павлов знал бы ты сколько денег я поставил на экспресик,и лишь ваши бойцы меня подвели...-( Будем надеяться, что в следующий раз только победа,вперёд и только вперёд