Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Теннис в Украине
|
1516
0

Прес-конференція ITF „Kiev Ladies Open”

Ці змагання з призовим фондом у 10 000 USD, відбудуться у столиці З 20 по 28 травня на тенісних кортах спортивного комплексу „Антей”

Прес-конференція  ITF „Kiev Ladies Open”

«Для популяризації тенісу, я б залюбки, зіграла з Президентом України Віктором Ющенко, якщо він мене запросить на спаринг, - заявила Наталія Медвєдєва на прес-конференції присвяченій відкриттю Міжнародного професійного жіночого тенісного турніру ITF „Kiev Ladies Open”, що відбулася 18 травня у столиці.

Ці змагання з призовим фондом у 10 000 USD, відбудуться у столиці З 20 по 28 травня на тенісних кортах спортивного комплексу „Антей”. Поки що це єдиний жіночий тенісний турнір в Україні, якій надає спортсменкам бали для міжнародного рейтингу. У кваліфікаційному раунді візьмуть участь 64 спортсменки,  представниці  України, Росії, Білорусії,  Узбекистану, Італії, Словаччини, Азейбарджану, Бельгії, США та Англії.

На презентації яка відбулася на передодні старту турніру, перший віце-президент Федерації Тенісу України – Герман Беньямінов наголосив, що шлях у великій теніс саме Медвєдєвої теж починався з таких турнірів. І дуже добре, що зараз починаючі українські спортсменки, дякуючи „Kiev Ladies Open”, мають можливість у себе вдома розпочати путь у великій теніс.

Мажорний настрій прес-конференції підтримав, генеральний секретар НОК України Володимир Геращенко.
 - У нашого турніру доволі високій рейтинг, це зазначали усі учасники, минулого року. А цьогорічний турнір ми намагалися зробити ще кращім. А у наступному році сподіваюсь вмовимо і Наталю Медведєву зіграти у нашому турнірі!

 Свою історію „Kiev Ladies Open” почав у 2005 році. Тоді українські шанувальники тенісу та журналісти охрестили його «українським «Ролан Гарросом». У цьому році кількість бажаючих вийти на київські корти зросла майже вдвічі, тому сподіваємось що турнір буде насправді цікавим і відкриє нові таланти, - зазначив директор ITF „Kiev Ladies Open”, Олександр Молодуха.

теннис
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.